Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
İlgi Alanların Genişliyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Girdiğin ortamlarda insanlarla daha rahat konuşmak aşk konusunda daha şanslı olmanı sağlayacak bugün. Kendine güvenmeye devam ettikçe ileride seni mutlu edecek ilişkiye kavuşman mümkün olabilir. Aşka daha rahat odaklanabilirsin.

Duygusal bazı yakınlaşmalar içindesiniz. Bu ilişkilerin başarılarınızdan nasıl etkileneceğinden emin olamıyorsunuz. Bazıilişkilerinizde doğru değerlendirmeler, bazı başarılara endeksli görünüyor.

Yeni ve farklı fikirler üretmek için yeni ortamlara girmeye, yeni insanlarla tanışmaya devam etmelisin, özellikle de bugün. Olaylara bakış açını değiştirmeye çalışmak daha verimli kalman için yolunu açabilir.

Gün içinde yorucu olaylarla karşılaşmak seni kaygılandırabilir. Enerjini sürekli yüksek tutmak için temiz hava almayı unutmamalısın o yüzden. Temiz hava ve bol sıvı tüketimi genel olarak iyi gelebilir sana.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne olumlu bakmaya çalışmalısın. Olaylara karşı daha olumlu bir yaklaşım, kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak çünkü. Karamsar yorumlardan ve insanlardan kaçınmak hedefine daha kolay varmanı sağlayabilir.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Çok yakında hayatınıza yeni biri girecek ve size öğretecek önemli şeyleri olacak. En önemlisi, güncel olaylar hakkında bu kadar gergin olmanız gerekmediğine dikkat çekeceklerdir. Ne olacak, o yüzden temiz bir vicdanla hayatın tadını çıkarın.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün su burcunda Yeniay meydana gelecek. Yeniay ile birlikte; önceliklerini belirleyecek, vakitlerini boş bir şekilde geçirmek istemeyeceksin. Belirsizliklerin seni rahatsız etmesi nedeniyle, aklında olan konular için bugün harekete geçiyorsun. Müzik ve film zevklerinde değişiklikler oluyor, farklı türlere yönelebilirsin.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kısa süreli bir ek gelir elde etme fırsatı doğabilir. Hem sosyal hem de ekonomik açıdan besleneceğiniz bazı işlerle ilgilenebilirsiniz. Hareket ettikçe, çaba gösterdikçe endişelerinizin etkisinden kurtulduğunuzu fark ediyorsunuz.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni yapılanmaların hayat geçeceği şartlar ön plana çıkıyor. Önemli organizasyonlar ve dernek çalışmaları içinde görevlerin öne çıkması ile harekete geçiyorsunuz. Sosyal olanakların dikkat çekeceği bu dönem, beklentilerinizi ortaya koymanızda yarar var. İşten beklenen maddi kazançlarda ise istikrarlı sonuçlar almakta zorlanabilirsiniz.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi anlamda rahatlama yaşayacağınız bir gün olsa da dostluk ve kardeşlik ilişkileri ile alakalı eski problemleriniz tekrar gündeme gelebilir.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çok büyük olasılıkla duygusal hayatınızda bazı güzel gelişmeler olacak bugün. Kendinizi yenilenmiş ve enerji dolu hissedeceksiniz! Yurt dışında yaşamayı düşünebilirsiniz mesela ve bu fikir sizi ve arkadaşınızı ortak bir gelecek inşa etmek üzerine düşünmeye itebilir. Bir takım ilişkisini güçlendirmek için büyük bir projeden daha iyi bir şey olamaz, sizce de öyle değil mi?

29 Haziran 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

En sıradan etkileşimler bile şu anda alışılmadık bir ağırlık taşıyabilir. İnsanlar size garip bir şekilde bakıyor veya odaya olağandışı bir enerji getiriyor gibi görünüyorsa, bu muhtemelen sizin hayal gücünüz değildir. Bu durum sizi rahatsız edebilir ancak herhangi bir gergin durumu dağıtmanın yollarını arıyorsanız, herkes için işe yarayan bir çözüm bulabilmelisiniz.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aldığınız her türlü sorumluluğu yerine getirme konusunda başarılısınız. Meslek yaşantınızla ilgili değişimlere hazır olmalısınız. Pozitif katkıları olacak başlangıçlar gündeme gelecek. Çalışmalarınız takdir görüyor.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruh ve beden sağlığınız bundan daha iyi olamazdı. Bu anı ziyan etmeyin; fikirlerinizi ele alın ve hayata geçirmeye başlayın. Aynı hedefleri paylaşan ve takım olarak ilerleyebilecek olan destekçiler kazanacaksınız. Bu sayede bugün özellikle verimli çalışabilecek ve hedeflerinize nihayet yaklaşmanızı sağlayacak büyük adımlar atabileceksiniz.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazen biraz fazla içinize kapanabiliyorsunuz ancak bugün gruplarla etkileşim ön planda olacak. Başka birisi hasta olduğu için izin aldığından, sizin devreye girip bir sunum yapmanız istenebilir. Ya da bir şirket toplantısına katıldığınızda bir projenin nasıl çalıştığına dair kısa bir özet geçmeniz gerekebilir. Siz konuşmaya hazırlanırken, doğru kelimeler yanınızda olacak; hiç korkmayın!

29 Haziran 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor ve detaylardan yola çıkarak, kafanızda mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Bugün, her türlü sorunun size gelmesinin nedeni, sizinbitirici yönlerinizin kuvvetli olmasından ileri geliyor.

29 Haziran 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 13' 55" R
Ay
Oğlak
08° 44' 22"
Merkür
Koç
16° 29' 15"
Venüs
Koç
29° 29' 08"
Mars
Balık
28° 46' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 15"
Satürn
Balık
16° 27' 59"
Uranüs
Boğa
22° 16' 37"
Neptün
Balık
28° 52' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 22"
Lilith
Başak
23° 12' 05"
True Node
Koç
15° 23' 51"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>