Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Çevreni Organize Ediyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2022, Pazar

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Kafanı dinlemek, olanları düşünmek isteyebilirsin. Bu durumu bir sıkıntı olduğu için değil, gereksiz tartışmalardan uzaklaşmak için yapman olası. İletişimde özenli olmak sonuna kadar fayda edecek bugün.

İyi niyetli davranışlarınızla etrafınızdaki insanlar üzerinde olumlu etkiler bırakıyorsunuz. Sizinleyapanlar aldıkları sonuçlardan çok memnunlar. yalnız resmi işlerde biraz daha titiz olmalısınız.

Dinlenmek ve haftaya daha rahat bir kafayla başlamak iyi olabilir. Bugünkonularında aceleci olmaman ve bazı şeyleri yarın düşünmen iyi olabilir. Haftanın bitimini daha rahat yapman gerekebilir.

Sevdiklerinle güzel bir sofra etrafında toplanmak sana kendini çok daha iyi hissettirebilir. Hem ruhunu hem de bedenini besleyebilirsin. Bu güzel enerjiler için senin bazı girişimlerde bulunman çok iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sakin bir gün geçirerek bütün haftanın yorgunluğunu üstünden atmak isteyebilirsin. Daha rahat ve keyifli bir gün, yeni haftaya da daha rahat girmene vesile olabilir. Bugün mutlaka dinlenmelisin.

26 Haziran 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları bugün her zamankinden daha yoğun ve meşgul bir gün sizleri bekliyor. Özellikle sosyal ilişkilerinizde kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Yakın bir arkadaşınız ya da aile fertlerinizden bir kişi sizinle derdini paylaşmak isteyecek. Sorunları paylaşmanın yarattığı havayla gün boyunca kendinizi sorgulamaya başlayabilirsiniz.

26 Haziran 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanında aile bireyleri ile geçireceğin vakit artarken, sosyal ilişkilerindeki iniş çıkışları minimuma indirmek için çabalarken bulabilirsin kendini. Her türlü durumda soğukkanlılığını korumayı başarıyorsun. Çevrende ani olaylara panik ile yaklaşan kişileri de sen sakinleştiriyorsun. Eğer kronik rahatsızlığın varsa, rutin sağlık kontrollerini ihmal etmemelisin.

26 Haziran 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiklerinizi mutlu etmek için aklınızdan birçok düşünce geçebilir. Sevginizden ve ilginizden şüphesi olmayan kişiler için yapacağınız en küçük iyi hareket bile güzel etkiler bırakabilir. Bunu hesaba katarak maddi ve manevi harcamalarınız konusunda abartıya kaçmamanızda fayda var. İyi işler için temelinizi sağlamlaştırıyorsunuz.

26 Haziran 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olsa da sorumluluk içeren bir konu, ailevi bir uğraş nedeni ile daha hareketli olmak durumundasınız. Duygusal nedenler yüzünden test edilebilirsiniz.

26 Haziran 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

En güzel mutluluk çıkarsız mutluluk olduğu için bu dönemin keyfini çıkartın. Çekim yasası da sizi bu süreçte istediğiniz üzere destekleyecek.

26 Haziran 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi inanılmaz derecede stresli bir ortamda bulabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişiler gergin,stresli ve oldukça endişeli olabilir. Sizin de onlardan aşağı kalır bi yanınız yok. Ama yine de, amacınıza ulaşana dek bu ortamda kalmanız gerek. Muhtemelen akşamınızı televizyonun karşısına yığılıp tam olarak hiçbir şey düşünmeden ve yapmadan evde geçirmek isteyeceksiniz. Rahatlayın!

26 Haziran 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olağandışı koşullar, kapınızın ötesindeki dünyayı etkiliyor olabilir. Gün, sizin için mevcut bazı psikolojik sınırlarınızı yıkıyor ve size daha özgür bir zihin durumu gösteriyor. Ufkunuzu genişletmek için bir şans hiç beklemediğiniz bir anda gelebilir, bu yüzden evren adınızı söylediğinde yanıtlamaya istekli ve hazır olun. Sizi geride tutan hiçbir sınırlama yok, o yüzden gidebildiğiniz kadar uzağa gidin!

26 Haziran 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her zamanki işlerinizin dışında, henüz somutlaştıramadığınız başka işlere de yönelme isteğiniz var. Mantıklı davranmakla çok şey kazanacaksınız. Hedeflerinize yaklaşırken, kendinizi sevdirmeyi biliyorsunuz.

26 Haziran 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

26 Haziran 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün kariyer vehayatınızla ilgili bol bol iletişim kurabilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Alacağınız yeni kararlar maddi kaynaklarınızı genişletip, büyütebilir.

26 Haziran 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizin duyguları karşısında bocalamanız mümkün. Onun beklentilerine yanıt vermek isteseniz de, sizi aşan pozisyonlar söz konusu olacak ve kendinizi çaresiz hissedebilirsiniz. Teminat almadan bir işe soyunmak istemiyorsunuz.

26 Haziran 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 07' 02" R
Ay
Oğlak
07° 10' 20"
Merkür
Koç
16° 27' 17"
Venüs
Koç
29° 20' 25"
Mars
Balık
28° 41' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 36"
Satürn
Balık
16° 27' 21"
Uranüs
Boğa
22° 16' 13"
Neptün
Balık
28° 52' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 57"
Lilith
Başak
23° 11' 18"
True Node
Koç
15° 24' 10"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>