Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Tepkini Ortaya Koyuyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2022, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Arkadaş grubu ile birlikte girdiğin ortamda tanışacağın biriyle daha çok konuşmak isteyebilirsin bugün. Birbiriniz hakkında daha çok ortak nokta buldukça sohbetiniz daha çok keyif verebilir hatta. Cesur olup adım atmaktan çekinmemelisin o yüzden.

Son aldığınız kararların bazıları biraz hayalci görünüyor, hayata geçirmekte çok zorlanacaksınız. Size daha kısa vadede çözümler gerekiyor. Adım, adım ilerleme yolunu seçmelisiniz.

Bir girişimin için birkaç insanla ortaklık kurman gerekebilir bugün. Bunların güvendiğin insanlardan olması girişimin daha güvenli şekilde ilerlemesini sağlayabilir. Sorumlulukların düzgün dağıtılması işleyiş için önemli olabilir.

Daha sağlıklı olmak için daha olumlu bir ruh haline girmen gerekebilir bugün. Karamsar ve enerji çeken insanlardan uzak durmak kendini daha iyi hissetmene yardımcı olacak o yüzden. Keyifli ve güzel sohbetlere odaklanmanda fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşadığın yer için yeni düzenlemeler yapmak isteyebilirsin bugün. Temizlik ve düzen konusundaki titizliğin yeni düzenlemelerin daha kolay oluşmasını sağlayabilir. Evini düzenleyip yoluna koymak seni memnun edecek.

30 Haziran 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Beklenmeyen yatırım fırsatları yüzünüzü güldürecek. İş yerinde gözler üzerinizde. Bazı çalışma arkadaşlarınız gereksiz sorunlara neden olabilir. Sağlığınız iyi ancak ruh haliniz gel gitli olabilir. Pozitif düşünmeye çalışın. İyi bir haber neşenizi yerine getirebilir.

30 Haziran 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşıt burcunda Neptün Retro’su başlıyor. Başına buyruk davranan kişilere uyarılarda bulunacak, kimsenin sonucunu düşünmeden hareket etmesine göz yummayacaksın. Zevklerin ile ilgili yaptığın değişiklikler hayatını olumlu yönde etkiliyor. Daha önce kendinde fark etmediğin yetenekleri keşfedeceksin.

30 Haziran 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi geliştirmeniz gereken yönlerin farkındasınız ve bu yüzleşme size yeni bir tutum kazandırabilir. Buna istekli oluşunuz, her şeyi değiştirmenize yetecektir. İş ortamınızdaki kadın figürler, yeni sorumluluklar gündeminizde yer tutabilir. Tanışacağınız kişilerle ilgili ilk etapta olumlu ya da olumsuz peşin hükümler vermemeye çalışmalısınız.

30 Haziran 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha çok önemli işleri tamamlamak ve yeni öncelikler belirlemek istiyorsunuz. Günün ilerleyen saatlerine dek dostlarınız, gelecekle ilgili planlarınız size ümit verecek. Daha sonra biraz iç dünyanıza dönebilirsiniz. Ancak bu durum başka işlerinizi aksatmanıza neden olmamalı. Daha uzak görüşlü fikirler edinmenizde büyük fayda var.

30 Haziran 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Derin düşüncelere dalarak geçmişi yad edebilirsiniz. İyi yönlerine gülümsemek güzel olsa da kötü yönlerine tekrar ve tekrar öfkelenmek size iyi gelmeyebilir.

30 Haziran 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ne türden ilişkiler içinde kendinizi buluyorsunuz? Mevcut astronomik konum bu konuda düşünmeniz gerektiğini söylüyor. Eğer bu gidişatta sorun varsa her zamankinden daha çok bu konunun üzerine eğilmenizde ve kendinizi göstermenizde fayda var. Her ne kadar sonunda kendinizi iyi hissetmeniz de, doğanızda var olan alçak gönüllülük bazen geride durmanızı söylüyor. Konuşmaktan bazen kaçınıyorsunuz bunun nedeni ilişkinizin gidişatını bozmak istememeniz. Ancak sizin de konuşmaya hakkınız var! İçinizden geçenleri haykırmaktan korkmayın!

30 Haziran 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki insanlar şimdi daha keskin bir şekilde size odaklanabilirler. Herkesin üstünüze geldiğini düşünebilirsiniz veya onları aksattığınızı düşünüp hak verebilirsiniz. Onların gönlünü almak için değil kendiniz için arkadaşlarınızla zaman geçirin ve kendinizi yeni bağlantılara açın. Sadece tanıdık olarak düşündüğünüz kişiler onlara o şansı verdiğinizde çok daha önemli arkadaşlar haline gelebilirler!

30 Haziran 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizle iletişim konusunda yoğunluk yaşayacaksınız. Duygu ve akıl karmaşası yaşayabilirsiniz. Çevrenizde sizden beklentileri olan kişiler var. Onlara kendinizi ispat etmek için, ikna kabiliyetinizi kullanmalısınız.

30 Haziran 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve sosyal becerileriniz her zamankinden daha güçlü. Bunu kullanarak olayları kontrol altına almalısınız. Hem işyerinde hem dışarıda başarı sizi bekliyor olacak. Özel hayatınızda samimi ve sıcak davranışlarınız birçok avantaj sağlayacak. Çevrenizdekiler bundan büyük mutluluk duyarak size sevgi dolu davranışlarda bulunacak. Siz de onlara duyduğunuz sevgiyi gösterebilirsiniz.

30 Haziran 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün sosyal çevre ve arkadaşlarınızla ilgilendiğiniz bir gündesiniz ve maddi kaynaklarınızı zorlayacak harcamalar yapabilirsiniz ama bir taraftan da para girişiniz de var. Aşk konusunda ise manipülasyona maruz kalabilirsiniz. Tepkileriniz çok sert olabilir.

30 Haziran 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ilişkilerinizle ilgili bir takım sınavların eşiğinde olabilirsiniz. Özlemlerinizin karşılığını her zaman bulmanız mümkün değil. Onun bir takım sıkıntıları size yanlış yansıyabilir. Bugün olumsuzluklara aldırmamaya çalışmalısınız.

30 Haziran 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 53' 42" R
Ay
Başak
22° 32' 58"
Merkür
Koç
17° 01' 56"
Venüs
Koç
18° 55' 50"
Mars
Balık
22° 09' 33"
Jüpiter
Boğa
21° 41' 32"
Satürn
Balık
15° 39' 49"
Uranüs
Boğa
21° 47' 49"
Neptün
Balık
28° 35' 48"
Plüton
Kova
02° 04' 06"
Chiron
Koç
20° 05' 47"
Lilith
Başak
22° 15' 06"
True Node
Koç
15° 38' 03"
Son Güncelleme : 20/04/2024 15:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>