Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Cesaretin Göz Kamaştırıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2021, Salı

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Sosyal hayatınızda daha iddialı olmak için güzel bir gün. Birini özel bir yemeğe çıkarmak isteyebilirsiniz. Sevginizi ifade etme konusunda daha emin hissedeceksiniz. Bu, utangaç kişiliğinizden kurtulmanız için iyi bir şey! Bugün, ilgilendiğiniz kişiye duygularınızı açarak olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Güzel bir akşam yemeği, vintage şarap ve eğlenceyle tamamlanacak romantik buluşma ayarlayın.

Bir şey veya birileri sizi büyük bir hamle yapmaya zorluyor olabilir. Bu hamleyi doğru yöne yaptığınızdan ve gücün rakamların altında yattığını unutmayın. Fethetmek için bir olmalıyız! Kendi aralarında kavga eden insan gruplarını tutmak, ağır basan bazı sorunları daha da kötüleştirir. Anahtar, birbirinizin farklılıklarını kabul etmek ve hepinizi etkileyen daha büyük konularda birlikte çalışmak olacaktır.

Çok yoğun bir günü ardınızda bırakmış olabilirsiniz, fakat bugüne odaklanmada zorluk yaşıyorsunuz. Geçmişteki çok fazla mesele canınızı sıkıyor. Yıllar önceki eski duygusal travmalar, parasal sorunlar hala başınızı ağrıtıyor hatta uzun süre önce gördüğünüz rüyalar bile hala aklınızda olabilir. Bununla savşamayın çünkü bu bir iyileşme süreci. Geçmiş endişeleriniz ortaya çıksınki siz daha pozitif şeyler için hayatınızda yer açın. Kafanıza takmayın!

Geçmişi düşünüp, gelecekle ilgili hayaller kurabilirsin. Bazen şimdiye odaklanmakta güçlük çekiyorsun ve kuvvetli enerjini kullanamıyorsun. Geçmişte farklı şekilde de yapmış olabileceğin şeyleri ve yapmış olduğun seçimleri takıntı haline getirmek çok basittir. Kendine çok yüklenme ve her şeyin bir nedenden dolayı gerçekleştiğini unutma.Bugün hayatınız hakkında düşünmek üzere iyi bir ara vermeyi hakediyorsunuz. Kendiniz ve istekleriniz üzerine düşünmeye ihtiyacınız var. Yaptığınız şeye ara vermek biraz zor olabilir ancak kendi içinize dönüp bakmaya ihtiyacınız var. Etrafınızdaki bazı şeylerin değişmesi gerektiğiniz düşünüyorsanız, son zamanlarda hayatınıza yön veren şeyler hakkında daha çok düşünmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Muhtemelen bugün geçmişte yaptığınız bir şeyin pişmanlığını yaşayabilirsiniz. Ama bir şekilde durum şu an epey farklı görünüyor. Bir mola verin ve geçmişte yaşanan bir şeyin suçunu bugün hissetmekten vazgeçin. Bu konuda diğer insanların fikirleri yalnızca "onların fikirleri"dir. Bu fikirlerin, sizin bu durumu değerlendirme biçiminiz üzerinde hiçbir etkisi olmamalıdır.

10 Ağustos 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay sizin burcunuzda ilerliyor. Daha detaycı, sorgulayıcı olacak ve bazen kılı kırk yardığınızı fark edeceksiniz. Dış görüntünüzle ilgilenebilirsiniz. İlişkilerinizde gösterdiğiniz tavırlar aniden değişebilir. Gelecek planlarınız netleşebilir.

10 Ağustos 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Cesaretin ile öne çıkıyorsun. Çevrendeki kişilerin sorumluluk almaktan çekindiği konuları üstlenmen ve başarılı olman, yeni fırsatları da beraberinde getirecek. Bugün yeni insanlar ile tanışabilir ve çevreni genişletebilirsin. Hukuksal konulardaki bir beklenti içerisindeysen, gün içerisinde gelecek bir telefon, beklentilerini karşılayabilir.

10 Ağustos 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda sizlerle ilgili olumsuz görüş bildirmek isteyenler olabilir. Üstleriniz sizlerle görüşmek isteyecektir. Kendinizi ifade ederken net ve şeffaf olursanız üstlerinize haklılığınızı gösterebilirsiniz.

10 Ağustos 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde bedeniniz ya da sağlık konuları ile ilgili koşullar söz konusu. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara titizlikle yaklaşabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Hassasiyetle üzerinde durduğunuz konularda kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. Bugün işlerinizi planlamak sizi rahatlatacaktır. Teknik konulara yönelebilirsiniz.

10 Ağustos 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkinizde mükemmeli değil huzuru yakalamayı hedeflediğiniz için beraberinde mutluluk da sizden yana olacaktır.

10 Ağustos 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkileriniz, eğitim ve iletişim alanlarında muazzam olumlu etkiler alırken, seyahat edebilir, eşiniz ve sevdiklerinizle etkili iletişim kurabilirsiniz. Yakın çevre, trafik, kardeşler ve alım satım işlerini ilgilendiren görüşmelerde problemlerle karşılaşabilirsiniz.

10 Ağustos 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ne hissettiğinizi anlamakta zorlandığınız, duygusal olarak karmaşık bir süreçten geçebilirsiniz. Çevrenizdekilere kendinizi ifade etmek imkansız gibi gelse de güven veren insanlara samimi bir sohbet birçok şeyi çözebilir. Her konuya dalmak yerine bir konu üzerinden teker teker gitmeye çalışın.

10 Ağustos 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akılcılığa her zaman çok önem veren bir kişi olarak her zamankinden çok daha fazla duygularınız  yoğun olacaktır. Özel dostlarınızın fikirlerine karşı ilgisiz davranabilir, kendi düşüncelerinizle hareket etmek isteyeceksiniz.

10 Ağustos 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün içinize kapanma eğilimine girebilir, insanlardan uzaklaşıp yalnız kalmaya çalışabilirsiniz. İletişim veya paylaşım konularında da isteksiz olabilirsiniz. Aklınızdan geçenleri ya da iç dünyanızı kimseye açmayabilirsiniz.

10 Ağustos 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün pozitif enerjiniz ile partnerinizin gününü aydınlatacaksınız. İş arkadaşlarınız ile birlikte daha fazla zaman geçirmeye özen göstermelisiniz. Sebze tüketiminizi artırmalısınız ve egzersiz yapmaya başlamalısınız.

10 Ağustos 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendiniz iyi hissetmek istiyorsanız, kişisel özgürlüğünüzün zedelenmemesi gerekiyor. Bugün, herkesten çok çalışmaya meyillisiniz. Size gelen her işi sonuçlandırmayı görev biliyorsunuz. maddi konularda yüksek hedefleriniz var.

10 Ağustos 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 20" R
Ay
Terazi
00° 38' 15"
Merkür
Boğa
03° 36' 27"
Venüs
Boğa
23° 23' 58"
Mars
Koç
13° 40' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 13"
Satürn
Balık
17° 59' 04"
Uranüs
Boğa
23° 23' 59"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 56"
Lilith
Başak
25° 21' 20"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>