Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sağlığını Önemsiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Yeni biriyle tanışmak sana özlediğin hisleri tekrar yaşatabilir bugün. Bu insanla daha çok zaman geçirmek sana çok daha güzel bir şey yaşatabilir. Onunla geçirdiğin zaman kendini daha canlı hissetmene sebep olabilir çünkü. Anın tadını çıkarmalısın.

İş hayatınızda bugün bazı gelişmelere tepkisiz kalmak isteyecek ve daha çok kendi rutin ve günlük işlerinizle ilgilenmek isteyeceksiniz.

Yeni tanışacağın insanlar sayesinde yeniimkanlarıyla karşılaşabilirsin bugün. Bunları değerlendirmek için onların deneyiminden ve bilgisinden faydalanman gerekebilir. Yeni başlangıçlar yapmak çok daha iyi olacak.

Bugün alışkanlıkların hakkında düzenlemeler yapmak isteyebilirsin. Bir uzmanın görüşünü almak senin için önemli olabilir hatta. Kendin için alacağın kararlarda daha sağlıklı olana doğru yönelmen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sevdiklerine karşı daha dikkatli ve sabırlı olmakta fayda olabilir. Onların senin için ne kadar önemli olduğunu hatırlamak bu konuda daha dikkatli olmana yardımcı olabilir. Uzlaşmak ve yapıcı olmak önemli olacak.

10 Ağustos 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Garip bir nedenle o anda omzunuzun üzerinden bakmadan edemiyorsunuz ama gerçekten korkacak bir şey yok. Cuma dolunayı sizi endişelendiren şeyle yüzleşmeye zorlayacak ve bunun ne kadar önemsiz olduğunu anladığınızda kendinize kızacaksınız.

10 Ağustos 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağlığınla ilgili konulara daha fazla önem gösteriyorsun. Bu konuda taviz vermeyeceksin. Aileden yana endişelerin olabilir. Kardeşler arasında ya da bireylerde beklenmedik gelişmeleri hayatına taşıyabilirsin. Senin fikirlerine ve önerilerine ihtiyaçları olacaktır. Gün içerisinde özgür olmadığın ve hareketlerinin kısıtlandığından şikâyet edebilirsin.

10 Ağustos 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mali ortaklarınızla yeni fikirler ve projeler üzerine konuşabilirsiniz. Ekonomik koşullarınızın iyileşmesi önündeki engelleri görmezden gelmemelisiniz. Harcamalarınızı gerekli ve keyfi olarak ayırmakla ilgili bir hesaba gitmenizde fayda var. Tatlı tüketimine sınır koymalısınız.

10 Ağustos 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni yapılanmaların hayata geçeceği şartlar gündeminizde yer kaplayabilir. Önemli organizasyonlar ve dernek çalışmaları içinde görevlerin öne çıkması ile harekete geçmeniz söz konusu olabilir. Sosyal olanakların dikkat çekeceği bu dönemde, beklentilerinizi ortaya koymanızda yarar var. İşten beklenen maddi kazançlarda ise istikrarlı sonuçlar almakta zorlanabilirsiniz.

10 Ağustos 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde partnerinizin sevgisi çok yoğun hissediliyor olacak ve romantizm bugünlerde odak konularınızdan biri haline gelecek.

10 Ağustos 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Muhtemelen bugün geçmişte yaptığınız bir şeyin pişmanlığını yaşayabilirsiniz. Ama bir şekilde durum şu an epey farklı görünüyor. Bir mola verin ve geçmişte yaşanan bir şeyin suçunu bugün hissetmekten vazgeçin. Bu konuda diğer insanların fikirleri yalnızca "onların fikirleri"dir. Bu fikirlerin, sizin bu durumu değerlendirme biçiminiz üzerinde hiçbir etkisi olmamalıdır.

10 Ağustos 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi duygusal hayatınızda yaşadığınız hayal kırıklığı sizi çok para harcayarak bu enerjiyi serbest bırakmaya teşvik edebilir. Kendinizi çok fazla yemek yerken veya anlık harcamalar yaparken bulabilirsiniz. Kendinizi biraz şımartın ama aşırıya kaçmayın. Enerjinizi daha sağlıklı bir şekilde serbest bırakmak için yollar deneyin. Bir süredir görüşmediğiniz biriyle sohbet etmek, kafanızı dağıtabilir.

10 Ağustos 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün maddi konularda karşı tarafın desteğine ihtiyaç duymuyor ve her şeyi kendiniz halletmek istiyorsunuz. Farklı bir yapınız var ve hiçbir zaman ihtiyaçlarınızı başkalarının yanında konu yapmaktan hoşlanmıyorsunuz.

10 Ağustos 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başka insanların size herhangi bir engel çıkarma ihtimali düşük. Hızla ve kolayca yeni insanlarla tanışacaksınız. Bilinçli davranırsanız, tatmin edici arkadaşlıklar gelişebilir ve uzun süre devam edebilir. Bugün çözemeyeceğiniz hiçbir sorun yok gibi görünüyor. Keyfiniz ve iyimserliğiniz sayesinde geleceğe güvenle bakabileceksiniz. Tek yapmanız gereken, günlük hayatın stresini arkanızda bırakmak.

10 Ağustos 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün aşk, hobi, çocuk, borsa konularından dolayı harcamalarınız artabilir. Ama ani yurt dışı seyahati, eğitim kararı alabilirsiniz. Akşam saatlerinde gündelik işler, çalışma hayatınızla ilgilenebilirsiniz.

10 Ağustos 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendiniz iyi hissetmek istiyorsanız, kişisel özgürlüğünüzün zedelenmemesi gerekiyor. Bugün, herkesten çok çalışmaya meyillisiniz. Size gelen her işi sonuçlandırmayı görev biliyorsunuz. maddi konularda yüksek hedefleriniz var.

10 Ağustos 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 02' 32" R
Ay
Terazi
00° 53' 02"
Merkür
Boğa
03° 38' 09"
Venüs
Boğa
23° 25' 30"
Mars
Koç
13° 40' 58"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 31"
Satürn
Balık
17° 59' 09"
Uranüs
Boğa
23° 24' 03"
Neptün
Balık
29° 23' 47"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 37' 60"
Lilith
Başak
25° 21' 28"
True Node
Koç
14° 55' 55"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>