Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sürprizlere Hazır Olun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2023, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda odaklanmaya çalışmalı ve elinizden geleni yapmalısınız. Sınırları zorlamadığınız takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Dengeleri zorlamamanız gereken bir gün.

Sorunlar üzerinde etkinlik göstermekte zorlanmayacaksınız. Halledilmesi gereken şeylere yönelmeniz gerekiyor. Kontrol sizde olduğu sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşanmayacak olması da önemli.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına alabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal sorumluluk projeleri, hayır kurumları ve buradaki kesimi ilgilendiren çalışmalarla ilgilenebilirsiniz. Az çok demeden kendi çapınızda yapacağınız işlerin nasıl izler bırakacağını bilemezsiniz. Bugün niyetine girdiğiniz yardım ve desteklere zaman ayırmanız üzerinizdeki stresi de azaltacaktır.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün, ilişkilerinizde derinlemesine bağlantılar kurabilirsiniz. Sevdiklerinizle daha fazla zaman geçirin ve duygusal olarak açık olun. İlişkilerinizdeki iletişimi güçlendirmek için harika bir gün olabilir.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş ortamınızdan memnun olmamak sizi farklıarayışına yönlendirebilir. Kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz ve emeklerinizin karşılığını alabileceğiniz bir yerde çalışmak istiyorsunuz. Çocukları olan Başak burcuysanız, çocuklarınızın yapacağı sürprizler karşısında göz yaşlarınızı tutamayacaksınız. Ne kadar şanslı olduğunu hissedeceksiniz. Arkadaşınızdan alacağınız telefon sizi havalara uçuracak.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

'Yanılmışım' demekten korkmak ve buna karşı olumsuz tepkiler geliştirmek sizi bir noktaya taşımayacaktır. Kabullenmeniz ya da özeleştiri yapmanız gereken bir konu olduğunda bununla ilgilenmelisiniz. Hakkınız olan size dönecektir, bu hakkın hangi yönde olacağını da tepkilerinizle belirleyecektir.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi zorlayan olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Yeni başladığınız konularda sorumluluklarınız artabilir. Koşullardaki değişiklikler sizi yorabilir. İkili ilişkilerinizde daha dikkatli olmanızda fayda var. İş hayatınızdaki görünür olmak isteyebilirsiniz. Yön vermek istediğiniz konular için uygun bir gündesiniz. Engeller sizi yıldırmasın.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal olarak gelişkin ve arkadaşlarınızla kaliteli etkileşim kurabileceğiniz bir gün olsa da aşk konusunda aynı yakınlığı yakalayamayabilirsiniz.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sanatsal yönünü daha da kuvvetlendireceğin bir gün olabilir bugün. İç sesin seni daha iyi şeylere yönlendirebilir. Güzel gelişmeleri kendine çekmek ve bir şeyleri daha da geliştirebilmek adına daha yaratıcı olman gerekecek.

11 Eylül 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, kaynaklarınız veya uzun vadeli planlarınız konusunda kendinizi size yakın biriyle aynı fikirde bulmak için harika bir durumdasınız. Yine de bugün, güç toplamak ve iç kaynaklarınızı geliştirmek için kendinize çekilmek için mükemmel bir gün. Zihinsel yorgunluğunuz, biraz nefes alma zamanının geldiğini gösteriyor ve rekabetçi veya stresli durumlardan kaçınmak bunu yapmanın bir yolu olabilir. Duygusal olarak şarj olmak için biraz zamana ihtiyacınız olabilir. Yine de bugün boş durmak istemezsiniz ve iyileşmenize ve baskıyı hafifletmenize yardımcı olacak aktiviteler çok değerlidir. Perde arkasında inanılmaz derecede üretken olabilirsiniz. Şimdilik geri adım atar, gözlemler ve strateji geliştirirseniz kendinizi avantajlı bir konuma sokarsınız.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşılıklı ilişkilerinizde geleneksel davranmaktan hoşlanmadığınız bir gün. İstekleriniz ve yaşamınızla ilgili bazı sorunlarla tek başına mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz. İnatçılığınız yüzünden kaybetmeye adaysınız.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde edindiğiniz tecrübeler hakkında düşünün ve hayatınızı daha olumlu bir yönde ilerletebilmek için gereken kararları alın. İş ve özel yaşamınızda planlarınızı gerçekleştirmenin vakti geldi. Başkaları da sizi anlayışla karşılayarak destek verecek, bu yüzden hiçbir şeyi gizlemenize gerek yok.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün duygularınızı yansıtmakta zorlanabilirsiniz. Tatil, eğlence, sanat ruhunuzu beslemenize yardım edecektir. Gününüz şahane geçsin.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kötü niyetli kişilerin dedikoduları sevgilinizle aranıza bozacak. Oysa bu tatsız dedikoduların asıl nedeni de sizi birbirinizden ayırmak. Her ikinizde uyanık olup bu sözlere kulak tıkamalısınız. İş hayatınızdaki problemleri abartıp kendinizi boş yere üzmeyin. Çok önemli bir konuda yüzeysel düşünüyorsunuz. Derinlemesine düşünüp doğru sonuçlara ulaşmanıza engel olan yanlış duyumlarınız var. İş hayatınızdaki yeni bir gelişme ekonomik olarak rahatlamanızı sağlayacak.

11 Eylül 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 44' 18" R
Ay
Aslan
07° 28' 51" R
Merkür
Koç
27° 59' 12"
Venüs
Boğa
17° 55' 55"
Mars
Koç
10° 16' 48"
Jüpiter
Boğa
27° 11' 17"
Satürn
Balık
17° 40' 43"
Uranüs
Boğa
23° 08' 30"
Neptün
Balık
29° 17' 21"
Plüton
Kova
02° 04' 28"
Chiron
Koç
21° 24' 21"
Lilith
Başak
24° 51' 46"
True Node
Koç
14° 53' 58"
Son Güncelleme : 14/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>