Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Evinizi Düzenliyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, sakinliğinizi korumaya çalışmalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Gerginlikleri birlikteliğinize yansıtmadığınız takdirde her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Huzur ve mutluluk için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekmekte.

Mesleğinizle ilgili konularda biraz daha titiz davranmaya çalışmalısınız. Olumsuzlukların kısa zaman içerisinde son bulmasını arzu ediyorsanız, ona göre adımlar atmanız gerektiğini de unutmayın. Daha anlaşılabilir olmanız gereken bir gündesiniz.

Maddiyatla ilgili konularda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Finansal aksaklıkların son bulmasını arzu ediyorsanız, ona göre hareket etmeniz gerektiğini de unutmayın. Elinizden gelenin en iyisini yapmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanın mutluluğu ve kendini garantide hissetmesi için buna hizmet etmeyen her şeyi geride bırakabilmesi gerekebilir. Bunu yaparken bencil olduğunuzu düşünerek kendinizi kötü hissedebilirsiniz. Tam o aşamada, kötü hissettiren başka durumların olmaması için bunu işinizde, hayatınızda uygulamak zorunda olduğunu hatırlayın.

7 Eylül 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün enerjiniz yüksek olacak ve verimli bir gün geçireceksiniz. Projelerinizde ilerleme kaydedebilir ve hedeflerinize yaklaşabilirsiniz. İş hayatınızda da başarıları elde etmek için uygun bir gündesiniz.

7 Eylül 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yemeğe içmeye olan düşkünlüğünüz kilo almanızı tekliyor. Fazla kilolarınızdan kurtulmak için birkaç gün detoks yapmak isteyebilirsiniz. Çocuğu olan Başak burcuysanız, çocuğunuzun odasında değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. İşe ilk olarak fazla eşyaları ayırmakla başlıyorsunuz. Uzun zamandır konuşmadığınız arkadaşınızdan gelecek telefon sizi çok mutlu ediyor.

7 Eylül 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. Konduramadığınız, "o kadarını yapmaz" dediğiniz insanların tam olarak o kadarını yaptığını daha fazla görmezden gelmemelisiniz. Artık işinize, kendinize ve hayatınızda kalmayı başaran insanlara hak ettiği özeni daha fazla gösterebilirsiniz.

7 Eylül 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Göz önünde olmak isteyebilirsiniz. İşle ilgili eğitimlerle ilgilenebilirsiniz. Kadın yöneticilerinizle aranızı iyi tutmaya çalışın. Gençlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Gelecek yönünde kararlar almak isteyebilirsiniz.

7 Eylül 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda dengelerinizin oturduğu bir gündesiniz. Süreci istikrarlı götürmek için çaba göstermelisiniz. Sabır ilişkinizi olumlu götürecek olabilir.

7 Eylül 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başkalarının ne dediğini çok önemsememek gerek. Gelen bilginin doğruluğundan emin olmadan harekete geçmek seni zor duruma sokabilir. Kendini güvenli alanda tutmak için gerçeği kovalamaya devam etmelisin.

7 Eylül 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, aşırıya kaçmak veya aşırı düşünmekle ilgili sorunlu alanlar bugün erkenden odak noktası olabilir ancak insanların işbirliği yapmak için çaba sarf ettiğini takdir edersiniz. Odak noktanızı daraltmak sizi daha iyi bir ruh haline getirebilir çünkü şu anda çok fazla seçenek bunaltıcı gelebilir. Başkalarının yanında daha rahat ve huzurlusunuz ve ortaya çıkan zihin genişletici faaliyetlerle ilgili bazı güzel fırsatlar olabilir. Eski bir planı, projeyi veya fikri yeniden canlandırmak artık odak noktası olabilir. Kendinizi başkalarından ayırma ve kendi başınıza bir yola çıkma konusunda güçlü bir arzu duyabilirsiniz. Cömertsiniz ve insanlar sizi her zamankinden daha fazla iltifat ediyor veya takdir ediyor gibi görünüyor.

7 Eylül 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Görüşeceğiniz kişilere kendi görüşlerinizi aktarmak isteyecek ve duygusal bağlarınızı güçlü tutacaksınız. Sizinle aynı tarzda düşünen kişilerle söyleşileriniz büyük keyif verecek. Bugün, gerekli cesarete sahipsiniz.

7 Eylül 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla olan olumlu ve sıcak ilişkileriniz en sonunda meyvesini verecek ve size hiç ummadığınız bir yerden destek gelmesini sağlayacak. Bu fırsatı yakalayıp aklınızdaki projelerden bahsedin ki, hem çevrenizdekiler hem sizin için kalıcı ve olumlu değişiklikler sağlanabilsin.

7 Eylül 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Taze enerjiler altında çok farklı bir güne giriş yapacaksınız. Burcunuzun alacak olduğu etkiler sayesinde yeni başlangıçlar da gündeme gelebilir. Sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşmasını sağladığınız sürece herhangi bir aksaklıkla karşılaşmayacaksınız. Koşullara uygunluk göstermeniz gereken bir gündesiniz. Doğru olan ne ise, onu yerine getirmek için harekete geçmeniz gerekiyor.

7 Eylül 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Eğer hayatınızda hiç kimse yoksa veya yanlış bir seçim yaptıysanız, yıldızlar bugün sizden yana. Önünüze çıkacak fırsatları iyi değerlendirmeye bakın. Seçiminizin yanlış olduğunu düşünüyorsanız, bunu düzeltmek kendi elinizde. Başkalarından yardım beklemeniz umutsuzluğa düşmenize yol açabilir. Borç almayı düşünüyorsanız, ekonomik geleceğinizi bir daha düşünmenizde fayda var. Bahar yorgunluğu salgını sizi de etkisi altına alabilir. Spor yaparak ve yürüyerek bundan kurtulabilirsiniz

7 Eylül 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 06' 04" R
Ay
Koç
03° 39' 21"
Merkür
Koç
19° 31' 08"
Venüs
Boğa
06° 56' 14"
Mars
Koç
03° 26' 11"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 06"
Satürn
Balık
16° 59' 15"
Uranüs
Boğa
22° 37' 26"
Neptün
Balık
29° 02' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 39"
Lilith
Başak
23° 52' 20"
True Node
Koç
15° 24' 25"
Son Güncelleme : 05/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>