Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Hayatı Akışına Bırakıyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda zorlanacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeye çalışın. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçtesiniz.

Sınırlar üzerinde etkinlik gösterme şansınız bir hayli yüksek. Başarı olarak adlandırdığınız noktaya adım adım ulaşacaksınız. Odaklanmanız gereken bir gün.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda her şey daha iyiye gidebilir. Bilinçli olmalı ve kontrolü elinizde bulundurmalısınız. Abartıdan kaçınmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size sunulan her şeyin karşılığını vermek isteyebilirsiniz. Bunu canlı tutmak elde ettiğiniz birçok imkanın ve kazanımın temelini sağlamlaştıracaktır. Artık bilginizin ve tecrübelerinizin zekatını vermek noktasında da bu temelden yola çıkarak bir yenilik yapmalı, yaşantınıza yeni bir sayfa açmalısınız.

3 Eylül 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün, maddi konulara odaklanma zamanı olabilir. Finansal hedeflerinizi gözden geçirmek veya bütçenizi düzenlemek isteyebilirsiniz. Yatırım fırsatlarını da dikkatle değerlendirmeniz gerekebilir.

3 Eylül 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bütün haftanın yorgunluğunu atmak için tek bir gününüz var. Pazar gününüzü kimsenin olumuz etkilemesine izin vermeyeceksiniz. Kafanızı meşgul eden konuları kimseyle paylaşmamanız sizi yoruyor olabilir. İç sesinizi dinleyip hayatını biraz daha akışına bırakıyorsunuz. İlişkisi olan Başak burcuysanız, partnerinizden sürpriz bir evlilik teklifi alabilirsiniz.

3 Eylül 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik koşullarınızın kontrolünü elinize alabilirsiniz. Başkalarının sizi desteklemesinin değil, kendinizi desteklemenizin önemli olduğunu fark ettiğinizde olaylara ve insanlara bakış açınız değişecektir. Siz sorumlu olduğunuz alanlarda dürüst bir mücadele verip vermediğinize odaklanın, geri kalanı hayatın akışında karşınıza çıkacaktır.

3 Eylül 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde sizi duygusal açıdan huzursuz eden bazı konular olabilir. Başkaları ile daha çok şey paylaşabilirsiniz.

3 Eylül 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda bazı konularda sizi mutlu etmesi için çevrenizdeki kişileri ya da birilerini beklemeyin, kendinizi içinizdeki durumdan çıkarmaya çalışın.

3 Eylül 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yanında varlığıyla sana rahatsızlık veren insanlar olabilir. Hiçbir şey yapmadan sadece yanında olmaları dahi senin canını sıkabilir. Bunları mümkün olduğunca görmezden gelmek sana iyi gelecek. Kendi işlerine yoğunlaşmalısın.

3 Eylül 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün geçmiş veya tamamlanmamış bir konuyu analiz etmek sizin için kolay. Güçlü bir odaklanma hali yaşayacaksınız. Negatif duygusal gerilim serbest bırakılırken somut veya sembolik bir şeyler yapmak size iyi gelecek. Özel hayatınız bu günlerde hayatın diğer alanlarına göre çok daha heyecanlı veya ilgi çekici olabilir. Bugün projelerle veya insanlarla daha derin yönler arama eğiliminiz daha yüksek olacak. Yoğun bir ruh halinde olsanız da somut dünyaya adapte olma konusunda çok yeteneklisiniz. Ayrıca yaşamın önemli bir kısmını toparlamak için kendinizi özel olarak motive edebileceğinizi hissedebilirsiniz.

3 Eylül 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değerlerinizin farkındasınız fakat bu özelliğinizi karşı tarafa aktarma konusunda güçlük çekebilirsiniz. İnatçı yapınızı vurgulayıcı tavırlarla, karşınızdaki kişiyi üzebilir ve onu zorlayıcı durumda bırakabilirsiniz.

3 Eylül 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayallerinizi gerçeğe dönüştürme zamanı nihayet gelmiş görünüyor. Cesur davranırsanız sadece özel hayatınızı değil,hayatınızı da daha iyiye götürebileceksiniz. Ayrıca çevrenizdeki kişilerin örnek alacağı biri haline gelebileceksiniz. Ancak dinlenmek için kendinize vakit ayırarak stresinizi hafifletmeniz de gerekecek. Boş zamanlarınızı hobilerinize ayırın. Böylece hedeflerinizi gözden kaybetmeyeceksiniz.

3 Eylül 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün bir kırılma noktası yaşayabilirsin ve bu seni kopma noktasına sürükleyebilir. Bu durumda ya kabullenişe geçmelisin ya da mücadele etmelisin. Öncelikle mücadele etmeye değer mi bir düşünmelisin. Olumsuz sürprizlerle karşılaştığında cesaret ve sabrın sayesinde zarar görmeden hayatına kaldığın yerden devam edebilirsin. Aslında bu çok çok kolay, umutların hiçbir zaman bitmesin.

3 Eylül 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. Ona gösterdiğiniz fazla ilgi bunaltıyor. Dargın olduğunuz birinden haber var. Karmaşık duygulardan uzaklaşmaya başlıyorsunuz. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız. Büyük bir şans adeta kucağınıza gelecek. Yeni birteklifi de alabilirsiniz. Paraya ihtiyacı olan bir yakınınıza yardım edin. Enerjinizi açık havaya çıkarak ve yürüyüşler yaparak dengelemeye çalışın.

3 Eylül 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 27' 43" R
Ay
Boğa
09° 26' 03" R
Merkür
Koç
21° 24' 32"
Venüs
Boğa
09° 56' 21"
Mars
Koç
05° 18' 31"
Jüpiter
Boğa
25° 39' 28"
Satürn
Balık
17° 11' 09"
Uranüs
Boğa
22° 45' 53"
Neptün
Balık
29° 07' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
21° 03' 39"
Lilith
Başak
24° 08' 33"
True Node
Koç
15° 22' 49"
Son Güncelleme : 07/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>