Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Zorlu Konuları Ertelemiyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2023, Salı

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda duygusal olarak umursamaz davranışlar ortaya koyabilirsiniz. Hata yapmamanın yollarını aramalısınız. İlişkinize verdiğiniz ve verecek olduğunuz önemin her açıdan belirleyici olabileceğini de unutmayın.

Her şeyin mükemmel olmasını arzu edeceksiniz. Çabalarınızın karşılığını almak istiyorsunuz ancak bunun için biraz daha beklemede kalmanız gerektiğini de unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Maddi amaçlarınızın dışına çıkmayın. Elinizdeki fırsatları doğru anlamda değerlendirme altına alamadığınız sürece her şey daha da karmaşık olabilir. Etkinlik göstermeniz gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamsal konularda daha özenli ve dikkatli olmalısınız. Çabalarınızın genel olarak karşılığını alacaksınız ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın. Olumsuzlukların son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanın her açıdan önemli olabileceğini unutmamalısınız.

29 Ağustos 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün kariyer hedeflerinize odaklanabilir ve geleceğe dair planlar yapabilirsiniz. Profesyonel ilişkilerinizi güçlendirebilir ve yeni fırsatlar yaratmak için çaba sarf edebilirsiniz. Yaratıcılığınızıhayatınızda kullanabilirsiniz.

29 Ağustos 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dile getiremediğiniz, zorlandığınız konuları ertelemek istemiyorsunuz. Sorunların üstesinden gelmek için önce yüzleşmeniz gerektiğinin farkındasınız. Bu durum hayatınızı adeta elekten geçirmene neden olacak. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysanız hayatınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz. Akşamüzeri zihninizi dağıtmak için evle ilgilenebilir, ufak çaplı temizlik yapabilirsiniz.

29 Ağustos 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizin ya da kardeşlerinizin fikirleri bazı konuları daha farklı değerlendirmenize yardımcı olabilir. Hayatta her şeyin bir dönüşümü olduğunu bildiğinizde hiçbir şeyin aynı kalmaması için emek vermeniz kolaylaşacaktır. Sosyal medyada kendinizi ve fikirlerinizi gösterebilmek adına iyi bir gün olabilir.

29 Ağustos 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran konulara karşı ısrarcı davranmamanızda fayda var. Üstlerinizle ilişkinize önem vermeniz gerekebilir. Bugün işlerinizle ilgili alternatif planlar oluşturabilirsiniz. Başarı için çok çalışacağınız zamanlar içindesiniz. İşten gelecek paralar söz konusu olabilir.

29 Ağustos 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duyguları paylaşabildikçe insan insana yakınlaşır. Üzgün olduğunuzu, kıskandığınızı, kızdığınızı, utandığınızı, suçluluk duygusuyla kendinizi dövdüğünüzü, öfkenizi, nefretinizden kin, intikam güttüğünüzü ifade edebilir misiniz? Tüm duygularınızı, korkularınızı korkmadan, karşınızdaki kişi “sizin hakkınızda ne düşünür?” diye düşünmeden, hesap kitap yapmadan olabildiğince doğal ifade edebilir misiniz? “Paylaşmak yakınlaştırır: Duygularınızı ifade edebildiğinizi düşünüyor musunuz?”

29 Ağustos 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yanındaki insanlarla daha yapıcı ilişkiler içinde bulunmak senin için daha iyi olacak. İlgi alanların hakkında farklı insanlarla konuşmak sana kendini geliştirmek için yeni fırsatlar verecek. Bunları değerlendirmeyi düşünmelisin.

29 Ağustos 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün kişisel gelişim çabalarına veya işinize veya rutininize özel ilgi göstermeye odaklanabilirsiniz. Günlük yaşamınızı daha verimli ve tatmin edici kılmak için nelerin değişmesi gerektiğini görebiliyorsunuz. Özellikle hedeflerinize ilerleme şekliniz konusunda bir gelişim göstermeniz mümkün. Size daha uygun, daha kolay bir yöntemle daha fazla ilerleme sağlayabilirsiniz. Nitekim çok kapsamlı bir değişikliği bir anda yapmaya çalışmadığınız sürece her şey sorunsuz ilerlemelidir.

29 Ağustos 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her zaman belli standart dahilinde davranarak, hedeflerinize akıllıca yaklaşıyorsunuz. Araştırmacı yönünüzü, geçmiş deneyimlerinizle birleştirecek yeni olaylar gündeme gelecektir. Biraz sabırlı olmayı öğrenmelisiniz.

29 Ağustos 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir hazırladığınız planların eyleme dönüştürülmesine az kaldı. Hâlâ şüpheleriniz olsa bile bu işi daha fazla ertelemeyin. Dört bir yandan yardım teklifleri alacaksınız. Fakat yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek, neticede sizin iyiliğiniz isteniyor. Bu hareketli dönemde vücudunuz için de bir şeyler yapmayı unutmayın. Beslenmenize dikkat edin ve bir hobiyle uğraşarak kendi içinizde denge sağlayın. Karşılaşacağınız stresle ancak bu şekilde baş edebileceksiniz.

29 Ağustos 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün sağlıkla ilgili olumlu adımlar atabilir ve günlük rutininizde değişiklikler yapabilirsiniz. Finansal konularda da dikkatli olun! Gününüz şahane geçsin.

29 Ağustos 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda biraz daha uyumlu olmayı denemeli, dik başlılığı bir kenara bırakmalısınız. İş yerinde bireysel düşünecek, olaylarla daha yakından ilgileneceksiniz. Kararlı olmanız ve ne istediğini bilmeniz kısa sürede kendini gösterecek. Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız işinize yarayacak. Fakat diğer yandan etrafınızdaki insanlar sizi yanlış anlayabilirler. Onlarla diyalogunuzu ve ilişkinizi koparmamalısınız. Sevdiğiniz insanlara verdiğiniz maddi destek, bütçenizi biraz sarsıyor.

29 Ağustos 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 47' 41" R
Ay
Balık
29° 01' 50"
Merkür
Koç
19° 17' 60"
Venüs
Boğa
06° 32' 53"
Mars
Koç
03° 11' 36"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 39"
Satürn
Balık
16° 57' 41"
Uranüs
Boğa
22° 36' 20"
Neptün
Balık
29° 02' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 37"
Lilith
Başak
23° 50' 14"
True Node
Koç
15° 24' 06"
Son Güncelleme : 04/05/2024 22:05

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>