Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sorunları Geride Bırakmaya Çalışıyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal gerginliklerin tamamen geride kalmasını sağlamalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece pek fazla sorun da yaşanmayacak. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeniz gerekiyor.

Her şey karmaşık gibi görünebilir. Kendinizi geriye çekmek ve olayları uzaktan değerlendirmek isteyeceksiniz. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddi amaçlarınıza uygun adımlar atmaya çalışın. Gelir ve gider arasında denge kurabildiğiniz sürece her şey istediğiniz gibi olabilir. Harcamalarınızı dengelemeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile büyükleriyle aranızdaki sorunları artık aşmaya çalışmalısınız. Üzerinde durmaya devam ettikçe ya da her konuyu aynı yere bağladıkça hiçbir yere varamayabilirsiniz. Evinizde kalmak, işlerinizi buradan yürütmek ve kendinize ait bir alan oluşturmak stresinizi atmanıza yardımcı olacaktır.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün evinizle ilgilenmek ve aile üyelerinizle daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Evde küçük değişiklikler yapmayı düşünebilir veya sevdiklerinizle keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Ayrıca, duygusal olarak da destek alabilir ve verimli bir gün geçirebilirsiniz.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Başak burcuysanız, çalışma alanınızı düzenleyerek vakit geçirmek sizi rahatlatacak. Ancakyerinizde çıkan karışıklık telaşlanmanıza neden olabilir. Evliliğinizde sorunları olan bir Başak burcuysanız, değer verdiğiniz kişiyle tüm sorunları konuşmak ve tüm sorunları geride bırakmak adına önemli adımlar atabilirsiniz.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışmak sizi her zaman besliyor olabilir. Bugün bu "çalışmak" kelimesinin kapsamını genişletebilirsiniz. Sizi belli bir sınırın, konunun ve fikrin içinde tutan her şeyi becerinizle, fikirlerinizle ve üretebilmek isteğinizle aşabilirsiniz. Çalışma hayatınızın olması ya da olmamasının, hayatın içinde yer alabilmekle ilgili isteklerinize etki etmeyeceğini fark ediyorsunuz.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ev hayatınızdaki konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bazı konulara farklı bir bakış açısıyla bakabilirsiniz. İlişkilerinizde sağlamlık arayabilirsiniz. İletişimde kopukluklar olabilir. Sorumlu olduğunuz işlere yeni gündemler ekleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde duygusal değişiklikler nedeniyle yıpranmış hissedebilirsiniz.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda yaptığınız güzel şeyler su yüzüne çıkarak taktir görmenize neden olabilir. İletişimsel anlamda uyumlu olabilme fırsatı yakalayabileceksiniz.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlarla daha yapıcı iletişimler kurmak sana bağlı olacak. Eğer sen açık ve net iletişimlere kendini açarsan o zaman bir şeyler yoluna girebilir. Alınmaca gücenmece yapmaman gerekecek...

24 Ağustos 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kişilik düzeyinde yeni bir başlangıç yaparken aynı zamanda geriye bakıp geçmişten öğreniyorsunuz. Bilgilerde gecikmeler olabilir ve bazı kişisel planlar, aslında bir incelemeden faydalanabilecekken durabilir veya geriye gidiyormuş gibi görünebilir. Önümüzdeki haftalarda muazzam iç görüler ve kritik yeni fikirlerin başlangıcı ortaya çıkabilir. Yeniden düzenleme ve yansıtma için mükemmel durumdasınız. Dünyaya farklı filtrelerden bakmak ilginç yeni fikirlere ve bakış açılarına yol açar. Düşüncelerinizi ve fikirlerinizi netleştirmeye ve bunun için bolca alan ayırmaya çalışıyorsunuz ancak bugünkü değişim kafa karıştırıcı olabilir. Şimdilik karar almak ve taahhütlerde bulunmak için acele etmeyin.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçinizdeki güçlü enerjiyi paylaşma konusunda acele etmemelisiniz. Yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı,riskleri göze alarak ortaya çıkaracaksınız. İyi niyetli yaklaşımlarınızdan dolayı kazanacaksınız. Sabırlı olmayı öğrenmelisiniz.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi eski ve yerleşik yöntemlerinizi değiştirebilirseniz, ilerleme kaydedebilirsiniz. Bu kariyerinizde başarılı olmanıza yardımcı olacak. Ayrıca yeni yaklaşımlara açık olan meslektaşlarınızdan beklenmedik bir destek de görebilirsiniz. Doğal davranırsanız, özel hayatınızda yepyeni ilişkiler için olasılıkların kapısını açabilirsiniz. Hem kendinizi hem çevrenizdekileri şaşırtın! Bu durum sağlığınız için de geçerli. Yeni ve sıradışı bir spor deneyin.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatında yeni fikir ve durumlar ortaya çıkarmak için iyi bir zaman. Bu değişimler sırasında korunacaksın, merak etme.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güvenli ve huzurlu bir yaşam hayali kuruyorsunuz. Sistemli düşünerek, kazançlarınıza yeni bir şekil verebilirsiniz. Elinizdeki olanakları arttırma yolunda göstereceğiniz çaba, etrafınızdan takdir görecek. Bugün, yeniolanakları konusunda görüşmeler yapabilirsiniz.

24 Ağustos 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 33' 04" R
Ay
Yay
16° 07' 19"
Merkür
Koç
16° 06' 51"
Venüs
Koç
27° 21' 17"
Mars
Balık
27° 26' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 16' 07"
Satürn
Balık
16° 18' 36"
Uranüs
Boğa
22° 10' 44"
Neptün
Balık
28° 49' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
20° 29' 27"
Lilith
Başak
23° 00' 34"
True Node
Koç
15° 29' 16"
Son Güncelleme : 27/04/2024 11:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>