Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Birikim Yapıyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikteliğinize karşı çok daha bilinçli adımlar atmaya çalışmalısınız. Nedenler üzerinde daha da yoğunlaşmanız gereken bir gün. Sizi yıpratabilecek her türlü yaklaşımdan olabildiğince uzak durmaya çalışmalısınız.

Son günlerde meydana gelen olumsuzlukların sizi engellemesine müsaade etmemeniz gerekiyor. Mutlaka harekete geçmeniz gereken bir gündesiniz. Doğru adımlar atmayı başardığınız sürece başarı çok da uzağınızda olmayacak.

Yapacak olduğunuz harcamalar sırasında daha dengeli olmalısınız. Sonrasında pişmanlık yaşanabilecek her şeyden biraz daha uzak durmanız gerekiyor. Hata yapmamanız, sizin açınızdan çok daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zaman önce geçerliliğini yitirmiş bazı konularda yerine kararlar alma şansınız var. Denge ve düzen kurmakta zorlanmayacağınız bir gündesiniz. Her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali bulunuyor. Gelişmeleri yakından takip edebileceğiniz bugün içerisinde olumsuzlukları yavaş yavaş ortadan kaldırma şansınız da var. Güzel gelişmeler için biraz daha beklemede kalmanız gerektiğini unutmayın.

18 Ağustos 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün iletişim becerilerinizle öne çıkabilirsiniz. İş yerinde etkili bir şekilde ifade ederek projelerinizi savunabilirsiniz. Aynı zamanda finansal konularda da mantıklı adımlar atmaktan kaçınmayın. Detaylara dikkat etmek, istediğiniz sonuçları elde etmenize yardımcı olabilir.

18 Ağustos 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşamak için paranın ne kadar değerli olduğunu anlanıyorsunuz. Birikim yapmak için harekete geçmek isteyeceksiniz. Geleceğinizi garanti altına almak istiyorsunuz. Bu sabah işe giderken dikkatli olmalısınız. Otobüse yetişeyim derken küçük kazalar yaşayabilirsiniz. Karşıdan karşıya geçerken daha temkinli olmalısınız.

18 Ağustos 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlerin yorucu geçmesi dikkatinizi ve motivasyonunuzu bozabilir. Bunun temelinde hangi işlerin yattığını düşünmek kadar hangi tutumlarınızın yattığını da görebilmelisiniz. Kendinizi bile isteye düşürdüğünüz durumların niteliklerine ve içeriklerine odaklanırsanız pişmanlık ya da yorgunluk yerini keyifli ve verimli çalışmalara bırakabilir.

18 Ağustos 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay’ın burcunuzdaki yolculuğu size yeni girişimler yapmak konusunda cesaret veriyor. Başlattığınız konuları ilerletebilecek, kişisel konularınızda yeni sorumluluklar alacaksınız. Yeni adımlar atabileceğiniz bu kısa dönemde kardeşlerle ilgili konularda çözmeniz gereken sıkıntılar olabilir. Olayların akışı etkileyecek pozitif destekler öne çıkacak.

18 Ağustos 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal ilişkilerinizde başarılı olacağınız bir gündesiniz ancak yine de etrafınızdaki insanların söylediklerini ya da yaptıklarını kişisel algılama eğiliminiz olabilir.

18 Ağustos 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlarla bir arada olmayı sevsen de ama bugün yalnız kalmak isteyebilirsin. Kendi işinle uğraşmak senin için daha iyi olabilir. Başkalarının seni yönlendirmesi yerine istediklerin için tek başına uğraşmak sana iyi gelecek.

18 Ağustos 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, şimdi duygusal ihtiyaçlarınıza daha fazla dikkat ediyorsunuz. Günün güçlü bağlantıları ile kendi kendini yöneten faaliyetler özellikle çekicidir. Kişisel planlarınız size enerji veriyor! Başkaları üzerinde her zamankinden daha farklı ve daha fazla etki bir yaratıyorsunuz. Sabırsızlığa veya dürtüselliğe dikkat etmek mantıklıdır ancak aynı zamanda bu kombinasyonun faydalı beceriler öğrenmek, kendinizi ifade etmek veya hedeflerinizin peşinden gitmek için ürettiği enerji ve motivasyondan yararlanmak da mantıklıdır. Hoş bir şekilde açık ve canlandırıcı bir atmosfer yaratıyorsunuz.

18 Ağustos 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili gerekli çalışmaları başlatabilirsiniz. Özellikle bugün, iddialı ve benmerkezci davranarak birçok başarıyı kucaklayabilirsiniz. Sistemli yapınızı zorlayan sorunlu kişilerden hoşlanmıyor ve uzak kalmak istiyorsunuz.

18 Ağustos 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İster yeni ister eski olsun, her türlü kişisel ilişki için umut vadeden bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki kişilerle görüşmelerinizin, kendi fikirlerinizi zenginleştirdiğini ve esin kaynağı olduğunu göreceksiniz. Yine de, sadece bu bağlantılarınızın size faydalarını düşünmekle kalmayıp, duygusal düzeyde de ilişki kurun. Aksi takdirde bu bağlantıların faydası da, uyumu da fazla uzun sürmeyecek.

18 Ağustos 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Inançlı ve umutlu ol. Çünkü ufukta göremediğin olumlu bir olay var. Kafan karışık, karar veremiyorsun. Yeterli bilgiye sahip değilsin. Sabırlı ol.

18 Ağustos 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İnatçı tavırlarınız yüzünden zaman kaybetmeniz mümkün. Duygularınızda bir hareketlilik söz konusu. Bulunduğunuz ortamlarda değişik fikirleriyle ilginizi çekecek kişilerle karşılaşabilirsiniz. Bugün, detaylar üzerinde dikkatli olmalısınız.

18 Ağustos 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 34' 19" R
Ay
İkizler
10° 41' 57" R
Merkür
Koç
23° 22' 54"
Venüs
Boğa
12° 37' 26"
Mars
Koç
06° 58' 52"
Jüpiter
Boğa
26° 10' 16"
Satürn
Balık
17° 21' 25"
Uranüs
Boğa
22° 53' 29"
Neptün
Balık
29° 10' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
21° 10' 42"
Lilith
Başak
24° 23' 04"
True Node
Koç
15° 13' 57"
Son Güncelleme : 09/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>