Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Temkinli Davranıyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Sizi zorlayan her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın. Düşündüklerinizi gerçekleştirme konusunda birlikte olduğunuz kişiyle hareket etmeniz gerektiğini de unutmamalısınız.

Anlaşılabilir adımlar atmanız gerekmekte. İş birliği içerisinde olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmayı başardığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Dengeleri lehinize çevirmeniz gereken bir gün.

Maddiyatla ilgili ufak tefek aksaklıklar yaşanacak olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Bütçenize göre hareket ettiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel görüşlerinize uygun gelişmelerle karşılaşacaksınız. Kendinizi her açıdan daha da iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Uyum ve huzur genel olarak sizinle olacak. Sizi mutsuz eden her ne varsa ondan da uzak durmalısınız. Her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Bakış açınızdaki değişikliğe de ayak uydurmalısınız.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün, iletişim becerilerinizle ön plana çıkacaksınız. İş dünyasında veya sosyal çevrenizde etkili bir şekilde ifade edebilirsiniz. Yeni bağlantılar kurabilir, işbirlikleri geliştirebilirsiniz. Zihinsel aktiviteler ve öğrenme fırsatları sizi bekliyor.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dış görünüşünüzle ilgili yaptığınız değişimler çevrenizden olumlu tepkiler almanızı sağlıyor. Çevrenizin bu tutumu özgüveninizi arttıracak. Platonik olarak hoşlandığınız kişiye karşı, duygularınızı açmak için temkinli davranıyorsunuz. İnternetten alışveriş yaparken aşırıya kaçmamaya dikkat edeceksiniz.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi hangi konumda görmek istediğinizi düşünebilir, buna bir netlik kazandırmak isteyebilirsiniz. Beraberyaptığınız kişilerle görüşmek, size farklı bir bakış açısı kazanma şansı sunabilir. Her şeyi deneyimleme şansınızın olmadığı dünyada size kendi şansından ikramda bulunan kişilerin olmasının önemini unutmayın.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son birkaç gündür kendinizi kısıtlanmış hissederek geçirmiş olmanız mümkün. Kafanızdaki soru işaretleri zihinsel açıdan sizi yoruyor olabilir. Şimdilik net olmayan konular üzerinde sakin bir değerlendirme yapabilirsiniz. Aynı zamanda sizi daha çok çalışmaya zorlayan işler bulunmakta. En azından bugün daha sabırlı olmalı, yarın alacağınız sorumluluklara göz atmalısınız.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizde herhangi bir problem olmadığını görmek, var olduğunu sandığınız problem ve kuruntuların gitmesi zihin ve ruhunuzu epey rahatlatacak.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrende olan bitenler sayesinde senin için çok yararlı olacak bir enerji toplayabilirsin bugün. Bu enerji sayesinde hayatına daha fazla hareket katmak mümkün olabilir hatta. Karşına çıkacak fırsatların sayısı artabilir ve birçok şeyle daha iyi bir tonda başa çıkabilirsin.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün güçlü bir dinlenme ve yenilenme ihtiyacı uyandırıyor. Manevi ihtiyaçlar ve zihinsel sağlık önceliklerdir. Önümüzdeki günlerde ilgilenmeniz gereken kişisel ve özel konuların sorumluluğunu üstleneceksiniz. Ayrıca ihtiyacı olan bir kişiye veya önemli bir amaca daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Gömülü ve ihmal edilmiş konular artık dikkatinizi isteyebilir. Psişik veya duygusal ihtiyaçlarınızı ihmal ediyorsanız bu, sizi onları kabul etmeye ve bunlarla ilgilenmeye zorlayan bir zamandır. Gün sizi doğal cesaretinizi harekete geçirmeye teşvik ediyor. Zamanlamanız doğru ve içgüdüleriniz keskin. Olumlu değişiklikler yapmak ve sınırlamalardan kurtulmak mümkün.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçinizdeki çılgınlıkları saklamak adına, farklı duygu saplantıları yaşıyorsunuz. Oysa, kafanızdan birçok delilik geçiyor. Zaman kavramını unutmak sizin tarzınız değil. Kalbi dolu olanlar partnerlerini şaşırtacaklar.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün sağlık, gizli düşmanlar, kapalı alanlar, ameliyathaneler gibi süreçler içinde olabilirsiniz. Özellikle devam eden bir dava varsa, beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Gününüz şahane geçsin.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili yeni olayları takip etmeli ve kararlarınızı daha sonra vermelisiniz. Duygusal konularda güzel bir ilişkiyi götürmek için her türlü donanıma sahip olduğunuz halde, huzursuzsunuz. Gereksiz hırslara yenik düşmemelisiniz.

16 Ağustos 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 38' 47" R
Ay
Terazi
20° 43' 49" R
Merkür
Boğa
05° 57' 22"
Venüs
Boğa
25° 28' 29"
Mars
Koç
14° 56' 58"
Jüpiter
Boğa
28° 38' 05"
Satürn
Balık
18° 05' 37"
Uranüs
Boğa
23° 29' 51"
Neptün
Balık
29° 26' 03"
Plüton
Kova
02° 02' 01"
Chiron
Koç
21° 42' 57"
Lilith
Başak
25° 32' 33"
True Node
Koç
14° 56' 36"
Son Güncelleme : 20/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>