Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kararlarınızı Kendiniz Alıyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2023, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikteliğinizi yıpratabilecek bazı olumsuzlukların gündeme gelme ihtimali var. Davranışlarınızın her açıdan dikkat çekebileceği bir süreçtesiniz. Dengeli olabildiğiniz takdirde daha mutlu ve huzurlu davranma şansınız var. Güzel gelişmelerle karşılaşmak için biraz daha beklemede kalın.

Sorumluluklarınızı yerine getirmeye odaklanmalısınız. Kontrol aslında tam olarak sizin elinizde değil. Yine de doğru planlama ile istediklerinize ulaşma şansınız var.

Kendi kazancınız dışında başkalarının kazançlarıyla da yakından ilgilenme durumunuz var. Yoğun gündem, gereksiz harcamalar gerçekleştirmenize neden olabilir. Gelir ve gider arasında mutlaka denge kurmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşüncesizce hareket etmekten kaçınmalı ve kontrolü genel olarak elinizde bulundurmalısınız. Koşulların istediğiniz düzeyde olması için ne gerekiyorsa onu yapma şansınız var. Kendinizi çok fazla zorlamanız, her şeyin daha iyiye gidebileceği anlamına gelmiyor. Şartları zorlamamaktan kaçının. Biraz dengeli olmak sizin açınızdan çok daha iyi olabilir.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün finansal konularda akıllıca hareket etmeniz gerekebilir. Harcamalarınızı gözden geçirip tasarruf yapma yollarını arayın. Aynı zamanda yaratıcılığınızı kullanarak ek gelir kaynaklarına yönelebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda faydasını göreceksiniz.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her şeyin üst üste geldiğini, her aksiliğin sizi bulduğunu düşünebilirsiniz. Kendinizi rahatlatmak için kitap okumaya yönelmek isteyebilirsiniz. Ailenizin kararlarınızı etkilemesinden rahatsızlık duyup ailenize artık dur diyeceksiniz. Kendi hayatınızı kendi kararlarınız ile tayin edeceksiniz.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşlerinizi hızlı bir şekilde tamamlamak, sadece gerekenle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bugüne kadar dikkatinizi dağıtan pek çok unsurla mücadele etmiş olabilirsiniz. Ama bugün mücadelenizin yönünü bu unsurlara değil, kendinize odaklanarak değiştirdiğinizde her şeyin değiştiğini görebilirsiniz.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizden emin ve memnunluk duyacağınız günler geçireceksiniz. Ay burcunuzda yerini alırken çok hareketli ve sorumluluk almaya hazır olacaksınız. Destek alacağınız adımlarla kararlarınızı uygulamak, yeni projelere odaklanmak mümkün olacak. İşle ilgili yeni yolculuklar, sözleşmelerin getirdiği pozitif gelişmeler öne çıkacak.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda duygusal konularda umduğunuzu bulamayabilirsiniz. Özellikle partnerinizle aranızda iletişimsel problemler olabilir. Sabırlı olmalısınız.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendine ve isteklerine öncelik vermen senin için çok daha iyi olabilir. Eğer bir süredir ertelediğin ve hatta ötelediğin şeyler varsa onlara zaman ayırmalısın. Bugün burcundaki etkiler yarım kalan işleri bitirmeni sağlayacak.

17 Ağustos 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, huzurlu ve güvenli bir atmosferi teşvik etmek bugün tatmin edici. Kendinizi sindirmek, işlemek ve yeniden yönlendirmek için zamana ihtiyaç duyabileceğiniz için ilerleme konusunda henüz heyecanlı değilsiniz. Yarım kalmış işleri hallediyorsunuz ve belirli projeleri veya yolları yeniden değerlendiriyorsunuz. Faydalar, yaşamınızın ve etkileşimlerinizin gizli unsurlarına ve kalıplarına daha fazla dikkat etmekten gelir. Yine de gün size ilham verebilir ve motive edebilir. Gün ilerledikçe kendinizi ifade edecek kanalları daha kolay bulursunuz. Öğrenme, paylaşma, yol gösterme aşkınız tüm hızıyla devam ediyor.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevre ilişkilerini en iyi kullanan biri olarak, sizi anlamak her zaman mümkün olmuyor. Derin duyguların kişisi olarak bazen olayları fazla kafaya takıyorsunuz; her kelimenin altında farklı bir anlam aramanız hata, biliyorsunuz.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün enerjik, atak olacaksınız. Bol bol iletişim kurabilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat veya hukukla ilgili yeni olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinize güveniniz oldukça fazla. Kişisel başarınız; mesleğinizle ilgili yoğun araştırmalarınız, beraberinde gelişentatmini ile beraber netleşiyor. Bugün, arkadaş çevrenizde oluşturduğunuz güçlü bağların güvencesini hissedeceksiniz.

17 Ağustos 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 42' 24" R
Ay
Terazi
21° 28' 55" R
Merkür
Boğa
06° 02' 43"
Venüs
Boğa
25° 33' 06"
Mars
Koç
14° 59' 49"
Jüpiter
Boğa
28° 38' 58"
Satürn
Balık
18° 05' 52"
Uranüs
Boğa
23° 30' 04"
Neptün
Balık
29° 26' 09"
Plüton
Kova
02° 01' 60"
Chiron
Koç
21° 43' 08"
Lilith
Başak
25° 32' 58"
True Node
Koç
14° 56' 33"
Son Güncelleme : 20/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>