Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Arkadaşınızı Uyarıyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda bazı şeylerin imkansız olduğunu düşüneceksiniz ancak aldığınız etkiler, bu karmaşanın tamamen ortadan kalkabileceği anlamına geliyor. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanız, sizin açınızdan çok daha iyi olabilir. Kontrollü olmanız gerekmekte.

Gelişmeler üzerinde etkinlik göstermekte zorluk yaşamayacaksınız. Her türlü gelişmeyi daha yakından takip etme şansınız var. Problemlerin geride kalmasını sağlayabileceğiniz için kendinizi daha da güçlü hissedeceksiniz.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterme şansına da sahipsiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece adım adım rahatlığa ulaşacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Alıştığınız düzenin ve standartların dışında olmak, pozitif yönde değilse, sizi memnun etmeyecektir. Bu memnuniyetsizliği hayata ve insanlara karşı yansıtmak yerine yapabileceklerinize odaklanmalısınız. Bugün parasal konularda nasıl yükseleceğinizi,sahibi olmanın gereklerini araştırabilir ve görüşmeler yapabilirsiniz.

20 Ağustos 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün,hayatınızdaki detaylara odaklanmak yerine daha geniş bir perspektif arayabilirsiniz. Kariyer hedeflerinizi yeniden değerlendirmek ve uzun vadeli planlar yapmak için uygun bir gün olabilir. Yaratıcılığınızıyaşamınıza entegre etmek isteyebilirsiniz.

20 Ağustos 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pazar gününüzü sosyal medyada geçiriyorsunuz. Yakın bir arkadaşınızın yaptığı paylaşımdan rahatsızlık duyabilirsiniz. Arkadaşınızı kırmadan uyarmak için uzun bir telefon görüşmesi yapıyorsunuz. Ailenizle aranızdaki problemlerinizi tatlıya bağlayabilirsiniz. Bu akşam kendinizi mutfakta yemek yaparken buluyorsunuz.

20 Ağustos 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olumsuz bir haber aldığınızda, egonuza ya da hedeflerinize zarar veren bir durumla karşılaştığınızda bunu dışa yansıtmak yerine kendi içinizde ve kendinizle çözmelisiniz. Başkalarından beklentileriniz size hizmet edilmesi yönünde oldukça başarıya ulaşmanızı zorlaşacaktır. Bugün fark ettiğiniz ve düzeltilmesi için şans olarak verilen her şeye sıkı sıkı tutunun. Hal böyle olunca çevrenizle olan etkileşiminiz de ve paylaşımlarınızın da yönü değişecektir.

20 Ağustos 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizdeki imkanları daha iyi değerlendirme çabasındasınız. Eşinizden ya da başkalarından yeni isteklerde bulunabilirsiniz.

20 Ağustos 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zekanız sizleri ön plana çıkartacak ve işinizde insanların sizlerden bir şeyler öğrenmek isteyeceği bir gündesiniz. Bu halde onlara yardımcı olmak size iyi gelecek

20 Ağustos 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanlarla tartışmalara girmekten kaçınmalısın. Sana bir şey kazandırmayacak tartışmalara girmek seni yormaktan başka bir şeye yaramayacak. Enerjini koruyup üretken olmaya çalışmak senin için daha yararlı olabilir.

20 Ağustos 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, duygular sakinleşiyor ve bugün daha fazla uyum veya istikrar arıyorsunuz. Strateji, işteki veya hayatın pratik tarafındaki cesur hareketlerden daha önemlidir. Duygusal stabilite için artan bir ihtiyacınız var. Basit faaliyetler şimdi özellikle tatmin edici olabilir. Yine de ilişkiler için de yanıltıcı enerjiler olabilir. Biriyle iletişim kurmak, sorunu çözmeyi garanti etmeyebilir veya biraz sapmış gibi belirsiz bir his olabilir. Geçmişteki kötü bir seçim veya hata için endişelenebilirsiniz. İşin püf noktası, aynı anda çok fazla fikirle uğraşmaktan kaçınmak olabilir. Ayrıca, bir proje veya bir ilişki için hayallerinizin peşini bırakamayacağınızı hisseden hırslı yanınızı da yönetmeniz gerekebilir.

20 Ağustos 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, kendinizi karşı tarafa daha iyi aksettirebiliyorsunuz. Partnerinizle uyumlu bir beraberlik için uygun bir gün. Gününüzü değerlendirmelisiniz. Birlikte vakit geçirmekten hoşlandığınız kişilerle bir araya geleceksiniz.

20 Ağustos 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aile bağlarını güçlendirecek bir tavır içinde olacaksınız. Aileniz bu tavrınızı memnuniyetle kabul edecek ve planlarınızı sağlam bir şekilde destekleyecek. İlişkilerinizin pekişmesi aşk hayatınıza da yansıyor. Sevdiğiniz kişiyle çok daha yakınlaşabilirsiniz! Bu durumdan uzun ve kalıcı bir ilişki doğabilir.

20 Ağustos 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İçsel sorunlarınızı bir kenara bırakmalı ve elinizden gelenin en iyisine odaklanmalısınız. Yaşadığınız ufak tefek aksaklıkları geride bırakmayı başardığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor. Problemlerin geride kalmasını sağladığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Harekete geçmek için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

20 Ağustos 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün dostlarınızla bir arada olacaksınız. Bazılarınız uçarı davranacak ve çapkınlık yapmak isteyecek. Cazibeniz sayesinde ilginç ve hoş kişiler yaşamınıza girebilir. Karşı cinsin ilgisini çekeceğiniz bir gün. Zevklere aşırı düşkünlük ortaya çıkacaktır.

20 Ağustos 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 16' 59" R
Ay
İkizler
06° 30' 02" R
Merkür
Koç
23° 05' 48"
Venüs
Boğa
12° 15' 23"
Mars
Koç
06° 45' 08"
Jüpiter
Boğa
26° 06' 03"
Satürn
Balık
17° 20' 02"
Uranüs
Boğa
22° 52' 26"
Neptün
Balık
29° 10' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
21° 09' 45"
Lilith
Başak
24° 21' 05"
True Node
Koç
15° 15' 30"
Son Güncelleme : 09/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>