Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Elektronik Eşyalarınıza Dikkat! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2023, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızda var olan sorunları çözüme kavuşturmayı başaracaksınız. İstenmeyen sorunların ve sıkıntıların son bulma ihtimali var. Mutlu ve huzurlu hissedeceksiniz.

Birlikteyaptığınız kişilerle sürekli olarak telefon görüşmeleri yapabilirsiniz. Olumsuzlukları gözünüzde büyütmekten kaçının. Doğru planlama, başarıyı da beraberinde getirebilir.

Parasal kaynak arayışından dilediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Genel olarak istediklerinize ulaşabileceğiniz bir gün. Daha bilinçli olmaya devam edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik koşullarınızın iyileşmesi için verdiğiniz çabayı geliştirebilirsiniz. Her şeyi yaklaşımlarınızın belirleyeceği bir gün olacaktır. Dolayısıyla kendinizi ve işinizi göstermek, yapabileceklerinizi konuşmak ve gerçek duygularınızı ortaya koyacak bir fırsat çıkarmak için tüm gücünüzü kullanmalısınız.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün ev ve aile konularına odaklanabilirsiniz. Evde düzenlemeler yapabilir, sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirebilirsiniz. Aynı zamanda duygusal dengeyi sağlamak için içsel çalışmalar yapabilir, kişisel gelişiminizi destekleyen aktivitelere yönelebilirsiniz.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah güzel bir kahvaltı ile güne merhaba diyorsunuz. Ailenizle beraber uzun sohbetler ediyorsunuz. Bugün teknolojik aletlerinizde bozulmalar meydana gelebilr. Bu nedenle önemli dosyalarınızı yedeklemek sizin için iyi olacak. Görmek istemediğiniz bir kişiyle şans eseri karışılabilirsiniz. Modunuzu düşürmemek için bu kişiyi görmezden geliyorsunuz.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi işinizi kendiniz hallediyor olsanız da bazen başkalarının desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Bunun toksik bir bağımlılık olmadığını anlamak için etrafınızda kimse yokken ne hissettiğinize bakmalısınız. Bu sayede hem motivasyonunuzu kırmayacak hem de insanlarla aranıza gereksiz mesafeler koymayacaksınız.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen Ay kişisel konuları ve atacağınız adımları daha hassas kılıyor. Ailenizle, sevdiklerinizle daha yakından ilgilenebilirsiniz.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz ancak sizi telaşe ettirecek ciddi bir durum olmayacak. Sorumluluklarınızı bir süre de olsa kenara bırakmak isteyebilirsiniz.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün içini rahatlatan bazı haberler alabilirsin. Bu güzel haberler güne de pozitif yaklaşmanı sağlayabilir. Sevdiğin insanlarla keyifli haberleri kutlayabilmen gerekecek. Güzel şeylerin kıymetini bilmelisin bugün.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün pratik ve analitik bir gün olabilir. Detaylara odaklanma yeteneğiniz yüksek olabilir ve işleri düzenlemek, planlamak veya projeleri tamamlamak için ideal bir zaman olabilir. Verimli bir şekilde çalışabilir ve hedeflerinize adım adım ilerleyebilirsiniz. Aynı zamanda, sağlığınıza ve iyi olmanıza dikkat etmek de önemlidir. Beslenmenize özen göstermek ve fiziksel aktivitelere zaman ayırmak size iyi gelebilir. Bugün, eleştirel düşünme yeteneklerinizi kullanarak çözümler bulabilir ve detaylara gereken önemi verebilirsiniz. Kendinizi motive etmek için kendinizi ödüllendirmeyi unutmayın ve başarılarınızı kutlayın.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal davranmak istemediğiniz halde; her şey üstünüze gelecek. Çevrenizde size baskıcı tavırlar takınan kişiler ortaya çıkacak ve bunlarla mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Atılımlarınızı doğru bir şekilde yapmalısınız.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde idari becerilerinizi konuşturmanız gerekecek. İş arkadaşlarınızdan alacağınız fikirleri birleştirerek başarıyı yakalayabilirsiniz. Bunun özgüveniniz üzerinde de olumlu bir etkisi olacak. Arkadaşlarınız ayrıca, farklı kişilikleri bir araya getirebildiğinizden sizin yanınızda kendilerini rahat hissedecekler. Kendinizi formda hissettiğiniz için şimdi başkalarının sağlığıyla ilgilenmeye başlayacaksınız. Ama unutmayın; sizin de sağlıksız alışkanlıklarınız var ve onların da üzerinde çalışmanız gerekecek.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün para, kazançlar,hayatınızda güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gizli destekler alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güneş burcunuza geçiyor. Bugünden itibaren, isteklerinizde belirgin bir artış söz konusu olacak. Yaşam enerjinizi yoğun olduğu bir gün. Duygularınızı özgürce kullanmaktan yanasınız. Düşüncelerinizin doğruluğunu tartışmak istemiyorsunuz.

19 Ağustos 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 07' 19" R
Ay
İkizler
04° 08' 37" R
Merkür
Koç
22° 56' 22"
Venüs
Boğa
12° 03' 04"
Mars
Koç
06° 37' 28"
Jüpiter
Boğa
26° 03' 41"
Satürn
Balık
17° 19' 15"
Uranüs
Boğa
22° 51' 51"
Neptün
Balık
29° 09' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
21° 09' 13"
Lilith
Başak
24° 19' 58"
True Node
Koç
15° 16' 20"
Son Güncelleme : 09/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>