Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sorgulamalara Maruz Kalıyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda kontrolü elinizde bulundurmakta zorlanmayacaksınız. Kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımları atarken zorluk yaşama ihtimaliniz de var. Enerjinizden net olarak yarar sağlamanız gereken bir süreçtesiniz.

Her şeyi yeniden ele alacaksınız. Düşündüklerinizi gerçekleştirme konusunda ufak tefek sorunlar yaşanacak olsa da üstesinden gelme şansınız var. Genel olarak çabalarınızın karşılığıı alabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddiyatla ilgili yeni bir haber alma ihtimaliniz var. Amaçlarınızın dışına çıkmayacak ve istediklerinize daha kolay ulaşma fırsatı elde edeceksiniz. Hata yapmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişim ve haberleşme konusunda herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşanmayacak. Arzu ettiklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. İçinde bulunduğunuz durum ne kadar karmaşık olursa olsun, istediğiniz sürece üstesinden gelebileceğinizin de farkında olmalısınız. Karmaşadan uzak durmanız gereken bir gün.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün, ev ve aile konularında daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Sizin için önemli olan ilişkileri güçlendirmek için çaba göstermek önemlidir. Ancak, mücadele ettiğiniz zorluklar sizi yıpratabilir, bu yüzden kendinizi iyi hissettiren aktivitelere zaman ayırın.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gelir ve ödemelerle alakalı konularda dengeyi kurmakta zorlandığınızı hissedeceğiniz bir gündesiniz. Her ne kadar mantıklı hareket etmeye çalışsanız da önüne geçemediğiniz durumlar sizi yorabilir. Değişken ruh haliniz bugün sizi biraz zorlayabilir. Uzun zamandır işten memnun olmadığınızı düşünebilir, farklı arayışlar içine girebilirsiniz.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arka planda dönen konuları arkada bırakma kararı alıp kendi yolunuza bakmalısınız. Sizin için öncelikli ve gerekli olanın zaten hayatınızda kalacağını bildiğinizde bazı sancılarınız iyileşebilir. Çalışmalarınızı saklı tutup bir sonraki aşamada daha iyi adım atabilmek için bugün daha net bir yol haritası belirleyebilirsiniz.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde kendinizi dağınık hissedebilirsiniz. Biten işleri tekrardan düzenlemek ve değiştirmek yorucu bir hal alabilir. Yakın çevrenizdeki farklı olaylar ilginizi çekebilir. Yeni haberler alabilirsiniz. Gün içinde alınan kararlar, ilerleyen zamanlarda değişim gösterebilir. Bu bakımdan ticari görüşmelerde net kararlar almak doğru olmayabilir.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızda bazı kararlar almanız gerektiğini hissetseniz de netlik için yeterli veriniz olmayabilir ve düşünmeye ihtiyaç duyabilirsiniz.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde rahat hareket etmeye özen göstermen gerekebilir. Zamanı etkili ve verimli kullanmaya çalışmak senin için önemli olacak zira. Esnek kalmaya çalışmak birden fazla işi halletmek için sana fırsat tanıyacak bugün.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, aniden enerjiniz tükeniyorsa, bu muhtemelen ilişki konusundaki belirsizlik veya geçici bir tutku eksikliği ile ilgilidir. Bugün genellikle sizin yararınıza olacak şekilde sizi harekete geçirebilir ancak bazen sinirlenmek biraz fazla kolaydır. Bugün, ne istediğinizle temasa geçmekte ve de doğrudan arzularınızın peşinden gitmekte zorlanabilirsiniz. Kendinize güvenmek şu anda en iyisi olabilir! Şimdi gerçek ve hayal arasında ayrım yapmak fazladan zaman veya çaba gerektirebilir. Bir orta yol bulmak anahtardır ancak hissettiğiniz tüm enerjinin buharlaştığı ve kendinizi halsiz hissettiğiniz için bugün biraz zor olabilir. Eğlenceli bir proje veya kişisel ilgi hoş bir dikkat dağıtıcı olabilir.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenize karşı farklı davranıyorsunuz. Duygusal konulara uzak görünmeniz, farklı yorumlara neden oluyor. İyi niyetli girişimciliğiniz her zamanki gibi ses getirecek. İhmal ettiğiniz dostlarınız sizden haber bekliyor.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar etrafınızdakilerle özellikle iyi bir iletişim içinde olduğunuzdan ve planlarınızı ikna edici bir şekilde sunabildiğinizden, sizi heyecanla takip edecek kişileri kendinize çekeceksiniz. İnsanlara güvenmemeyi artık bir kenara bırakın ve uzatılan yardım elini kabul edin. Ayrıca başkalarının fikirlerine açık olmaya ve hatta bunları kendi fikirlerinize dahil etmeye çalışın. Bu sayede büyük hızla ilerleyebileceksiniz.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat veya kardeşlerinizle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Hastane, sağlık konularında bazı sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizin yüksek olduğu bir gün yaşayacaksınız. Sevdiğiniz kişiye yüklediğiniz duygusal gereksinme onu çok fazla etkileyecektir. Bugün, risk alma konusunda çekimser davranabilirsiniz. Sosyal yaşamınızda belirgin bir hareketlenme söz konusu olacak. Vitamin almalısınız.

23 Ağustos 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 23' 02" R
Ay
İkizler
07° 58' 07" R
Merkür
Koç
23° 11' 44"
Venüs
Boğa
12° 23' 05"
Mars
Koç
06° 49' 55"
Jüpiter
Boğa
26° 07' 31"
Satürn
Balık
17° 20' 31"
Uranüs
Boğa
22° 52' 48"
Neptün
Balık
29° 10' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
21° 10' 05"
Lilith
Başak
24° 21' 46"
True Node
Koç
15° 14' 58"
Son Güncelleme : 09/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>