Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Duygusal Davranıyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2023, Salı

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda daha duygusal hissetmeye başlıyorsunuz. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmaya çalışın. Beklentilerinizin karşılıksız kalmayacağı bir süreçten geçiyorsunuz. Sınırların yeniden belirlenmesi gereken bir gündesiniz.

Mesleğinizi ilgilendiren konularda daha girişimci yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Projeleriniz doğrultusunda ilerleme kaydetme şansınız da var. Sahip olduğunuz fikirleri gerçekleştirmek için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atın. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçmektesiniz. Kontrollü olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha planlı adımlar atmaya çalışın. Keskin zekanızdan da doğru anlamda yarar sağlayabileceksiniz. İçinde bulunduğunuz durum ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelme şansınız var. Sorunların ve sıkıntıların üstesinden gelebileceğiniz bir gündesiniz. Her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekmekte.

22 Ağustos 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün  iletişim becerilerinizi kullanarak önemli açıklamalar yapabilirsiniz. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi kuvvetlendirebilir ve beraber projeler üretebilirsiniz. İş hayatında başarı sağlamak için pratik ve organize olmanız önemli olacak.

22 Ağustos 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim gezegeni Merkür burcunuzda yavaşlıyor. Birikimlerin üzerine düşüneceğin bir gün sizi bekliyor. Geleceğinizi garanti altına alma isteğiniz sizi daha tutumlu yapacak. İş alanınızda telefon, e-posta trafiği ile iletişimdeki aksilikler gününüzün büyük bir bölümünde kafanızı meşgul edebilir. Gün içinde ani kararlar almanız gereken olaylar yaşayabilirsiniz.

22 Ağustos 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birinin yarasını sarmak, ihtiyacı olana el uzatmak sizin temel değerlerinizden olabilir. Farklı sebeplerden bunu yerine getiremediğiniz durumlar söz konusu olsa da bugün bunun için bir telafi şansınız doğabilir. Kendinizi çaresiz ve cesaretsiz hissettiğiniz anlarda çözümü başkalarının ifadelerinde ve gündemlerinde bulabilirsiniz.

22 Ağustos 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ön plana çıkarmakta zorlanabilirsiniz. Bilemediğiniz durumlardan dolayı değişimler meydana gelebilir. Yakın çevrenizdekilerle mücadele içinde olabilirsiniz. Kendinizi doğru ifade etmeniz önem kazanabilir. Ticari konularda sizden daha bilgili kişilerden yardım alabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular farklı yön kazanabilir.

22 Ağustos 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Belli başlı konularda kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Özelliklekonusunda yaşadığınız problemler sizde kalma ya da gitme kararı alma hissi uyandırabilir.

22 Ağustos 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bencil davranmaktan vazgeçmelisin. Yaptığın şeylerin başkasının hayatını etkilediğini fark etmek senin için de önemli olmalı. Hareketlerinde daha dikkatli olmak, olası sorunları çözmede daha etkili çözümler üretmene sebep olacak.

22 Ağustos 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, enerjiniz yüksek olacak ve kendinizi oldukça cesaretli hissedeceksiniz. Hedeflerinize odaklanmak için mükemmel bir gün olabilir. İçinizdeki liderlik yetenekleri ortaya çıkabilir ve başkalarını etkilemek için güçlü bir şekilde iletişim kurabilirsiniz ancak aceleci davranmaktan kaçınmak ve sabırlı olmak önemlidir. İlişkilerinizde pozitif bir etki yaratmak için sevgi ve cömertlik göstermeye özen gösterin. Kendinizi ödüllendirmek ve dinlenmek için zaman ayırmayı unutmayın. Bugün, içsel gücünüzü kullanarak herhangi bir zorluğun üstesinden kolayca gelebilirsiniz.

22 Ağustos 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz ortamlarda kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek istiyorsunuz. Entelektüel davranışlarınız sayesinde, istediğiniz kişilerin dikkatini çekme konusunda zorlanmayacaksınız.

22 Ağustos 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız herkes size son derece sıcak ve olumlu yaklaşacak. Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur “hayat arkadaşınızla” tanışabileceksiniz.

22 Ağustos 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uplifers önerisi: Kaygı, korku, acı, utanç, üzüntü veya rahatsızlık hissetmemek için hayattan kaçtığınız oldu mu hiç? Ya da bir şeyleri kaybetmekten korktuğunuz için yerinizde saydığınız? Eğer bu şekilde bazı şeyleri yapmaktan, bazı ortamlardan ve kişilerden kaçınıyorsanız bunun bir adı var: Yaşantısal kaçınma. Yaşantısal kaçınma, belli bir bedensel duyumu, duyguyu, düşünceyi, anıyı, görüntüyü, davranışı deneyimlemek istememeniz durumunda ortaya çıkan olguya verilen isim. “Yüzleşmekten kaçtığın şey seni iyileştirir: Mutlu ve iyi olmak için yüzleş ve kabul et”

22 Ağustos 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İdeallerinizi gerçekleştirme konusunda araştırmacı yönlerinizi devreye sokmalısınız. Cömert tavırlarınızla karşınızdaki kişiyi hemen etki altına alacaksınız. Bugün kendinizden çok emin bir şekilde davranıyorsunuz. Yönetici yönünüz ağır basıyor.

22 Ağustos 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 14' 10" R
Ay
İkizler
05° 48' 51" R
Merkür
Koç
23° 03' 03"
Venüs
Boğa
12° 11' 47"
Mars
Koç
06° 42' 54"
Jüpiter
Boğa
26° 05' 22"
Satürn
Balık
17° 19' 49"
Uranüs
Boğa
22° 52' 16"
Neptün
Balık
29° 10' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
21° 09' 35"
Lilith
Başak
24° 20' 45"
True Node
Koç
15° 15' 45"
Son Güncelleme : 09/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>