Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
İlgi Alanınız Genişliyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ağustos 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, davranışlarınız konusunda daha dikkatli ve tedbirli olmalısınız. Doğru yaklaşımlar sayesinde mutluluğa ulaşmanızın daha da kolay olabileceğini unutmayın.

Kişisel sorunlarınızı tamamen ortadan kaldırmaya odaklanmalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Kişisel girişimlerinizin genel olarak ön planda olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeniz gerekmekte.

Maddi anlamda kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Fırsatları değerlendirme açısından daha sabırlı olmanız gerekiyor. Hata yapmamanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamsal konularda her şey yolundaymış hibi hissedeceksiniz. İç dünyanızdaki sorunların ve sıkıntıların tamamen ortadan kalkabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece aslında her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekmekte.

27 Ağustos 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün, sosyal çevrenizle daha fazla etkileşimde bulunabilirsiniz. Arkadaşlarınızla buluşabilir, grup etkinliklerine katılabilirsiniz. Aynı zamanda kişisel hedefleriniz ve idealleriniz üzerine düşünmek için iyi bir zaman. Yeni insanlarla tanışarak perspektifinizi genişletebilirsiniz.

27 Ağustos 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kredi kartı harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken günlerden geçerken, kendinizi kısıtlamanız zor gelecek. Yaşam alanınızda yapmak istediğiniz değişikliklerin faturası fazla olabilir. İlişkisi olan bir Başak burcuysanız, sevgilinizle birlikte eğlenceli aktivitelere katılabilirsiniz. Bu aktivitelerle, ilgi alanınızı genişlediğinizi hissedeceksiniz. Bugün aynı zamanda kararsız kaldığınız konuları netleştirmekten yanasınız.

27 Ağustos 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alıştığınız düzenin ve standartların dışında olmak, pozitif yönde değilse, sizi memnun etmeyecektir. Bu memnuniyetsizliği hayata ve insanlara karşı yansıtmak yerine yapabileceklerinize odaklanmalısınız. Bugün parasal konularda nasıl yükseleceğinizi,sahibi olmanın gereklerini araştırabilir ve görüşmeler yapabilirsiniz.

27 Ağustos 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ortaya koyma ve başkalarından yeni şeyleri öğrenmek şansına sahipsiniz. Uzaklarla ilgili konular da sizi mutlu edebilir.

27 Ağustos 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi kısıtlanmış ve engellenmiş hissedebilirsiniz. Özellikle işverenleriniz tarafından gelecek engellemeleriçerisinde stresli olmanıza neden olabilir.

27 Ağustos 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzel şeyler emek ister. Bugün bunu daha net görebilirsin. Bir şeylerin direkt olarak kucağına düşmesini beklememen en iyisi. Daha iyi şeyler görmek istiyorsan hayatında, bu konuda çok daha pozitif emekler vermen gerekebilir. Bu konuda kolları sıvayabilirsin.

27 Ağustos 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bu kendinizi çok heyecanlı ve harekete hazır hissettiğiniz zamanlardan biridir. Sabırsızlığa veya dürtüselliğe yol açabilecek tüm bu ekstra enerjiyi nereye yönlendireceğinizi bilemeyebilirsiniz. Bir yanınız tereddütlü, bir yanınız gitmeye can atıyor. Tüm gerçekleri öğrenmeden konuşursanız, özellikle de konuştuğunuz şeyin özel olması gerekiyorsa, kendinizi zorluklarla karşı karşıya bırakabilirsiniz. İdeal olarak enerjinizi bölebilir veya uğraşlarınızı yaratıcı bir şekilde birleştirebilirsiniz. İnsanlar hassas olabileceğinden mümkün olabileceğinden nezakete özel dikkat gösterilmesi gerekebilir. Nitekim gün, bir konu üzerinde daha fazla düşünmek veya düşüncelerinizi düzenlemek için iyi bir şekilde şekilleniyor.

27 Ağustos 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel koşulların lehinize desteklendiği bir gün. İş birliği içinde olduğunuz kişilerin olumlu destekleri, yeteneklerinizi daha da doğru kullanmanızı sağlıyor. Uzak yollardan gelen kardeşlerle bağınız daha da güçleniyor.

27 Ağustos 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır düşünüp durduğunuz planları artık uygulamaya koyma ve yeni bir şeye başlama vakti geldi. Kendinize güveniniz ve motivasyonunuz, planlarınıza yardımcı olabilecek başka kişileri de yanınıza çekiyor. Aldığınız yardımlara içtenlikle teşekkür etmeyi unutmayın – kimse size yardımcı olmak zorunda değil.

27 Ağustos 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Harekete geç! Bir durumda hakikaten habersiz. Sen içgüdülerine güven, kendini sevgiyle savun.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bazı işlerinizi ertelemekle çok şey kaybedebilirsiniz. Bugün, işyerinizde sizi bekleyen yoğun bir çalışma temposu var. Partnerinizin düşüncelerini doğrudan ifade etmesi, olumsuz bir şekilde karşı çıkmanıza neden olabiliyor. Onu dinlemeye çalışmalısınız.

27 Ağustos 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 11' 31"
Ay
Kova
20° 26' 55"
Merkür
Koç
17° 41' 55"
Venüs
Boğa
03° 14' 31"
Mars
Koç
01° 07' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 56"
Satürn
Balık
16° 44' 03"
Uranüs
Boğa
22° 27' 05"
Neptün
Balık
28° 57' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 40"
Lilith
Başak
23° 32' 23"
True Node
Koç
15° 20' 45"
Son Güncelleme : 02/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>