Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Emeklerinizin Karşılığını Alıyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2023, Cumartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal gerginliklerin tamamen geride kalmasını sağlamalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece pek fazla sorun da yaşanmayacak. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeniz gerekiyor.

Her şey karmaşık gibi görünebilir. Kendinizi geriye çekmek ve olayları uzaktan değerlendirmek isteyeceksiniz. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddi amaçlarınıza uygun adımlar atmaya çalışın. Gelir ve gider arasında denge kurabildiğiniz sürece her şey istediğiniz gibi olabilir. Harcamalarınızı dengelemeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yatırım ya da harcama planlamadan önce mevcut durumunuzu bilerek ilerlemelisiniz. Çalışmaktan kaçınmadığınız noktalar olduğunda bunun geri dönüşleri sizi memnun edecektir. İmkanları zorlamak yerine kullanmayı seçtiğinizde günün sonunda kendinizi daha dingin hissedebilirsiniz.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün seyahat etmek veya yeni bir şeyler öğrenmek için iyi bir zaman olabilir. Farklı kültürleri deneyimlemek ve perspektifinizi genişletmek için harika fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi keşfetmek ve yeni deneyimler yaşamak için cesaretli olun.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Verdiğiniz emeklerin karşılığını almaya başlıyorsunuz. Çalışma hayatınızda gösterdiğiniz disiplin özellikle üstleriniz tarafından takdir toplayacak. Gelişmelerden uzak kalmamak adına alanınızla ilgili kurs ve seminerlere dâhil olabilirsiniz. Günün ağırlığından kurtulmak adına, saçlarınızı kestirebilir, detoks yapabilirsiniz.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik koşullarınızın iyileşmesi için verdiğiniz çabayı geliştirebilirsiniz. Her şeyi yaklaşımlarınızın belirleyeceği bir gün olacaktır. Dolayısıyla kendinizi ve işinizi göstermek, yapabileceklerinizi konuşmak ve gerçek duygularınızı ortaya koyacak bir fırsat çıkarmak için tüm gücünüzü kullanmalısınız.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evde ya da sevdiklerinizle ilgili konularda yapabileceğiniz çok şey var. Ancak daha sakin düşünmeye çalışmalısınız.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sezgilerinize ve kalbinize yönelmek sizler için bu noktada daha verimli kapılar açma potansiyeline sahip olabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki insanlarla daha uzlaşmacı, paylaşımcı ve güzel bir gün geçirmeye odaklanmalısın. İnsanlarla kavga etmek mesele değil, esas mesele olan onlarla uyum içerisinde yaşayabilmek. Bugün bunu daha net görebilirsin.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün güçlü bir dinlenme ve yenilenme ihtiyacı uyandırıyor. Manevi ihtiyaçlar ve zihinsel sağlık önceliklerdir. Önümüzdeki günlerde ilgilenmeniz gereken kişisel ve özel konuların sorumluluğunu üstleneceksiniz. Ayrıca ihtiyacı olan bir kişiye veya önemli bir amaca daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Gömülü ve ihmal edilmiş konular artık dikkatinizi isteyebilir. Psişik veya duygusal ihtiyaçlarınızı ihmal ediyorsanız bu, sizi onları kabul etmeye ve bunlarla ilgilenmeye zorlayan bir zamandır. Gün sizi doğal cesaretinizi harekete geçirmeye teşvik ediyor. Zamanlamanız doğru ve içgüdüleriniz keskin. Olumlu değişiklikler yapmak ve sınırlamalardan kurtulmak mümkün.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Fikirlerinizi kendinize saklamak istediğiniz için garip bir gizemlilik içine girebilirsiniz. Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali olması sizi olumsuz endişelendirebilir.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışılmamış ve anlık hareketlerle ilişkilerinize yeni bir soluk katın. O kadar da zor olmadığını göreceksiniz. Kendinize biraz güvenle insanları birçok şekilde şaşırtabileceksiniz. Ayrıca ciddiye almanız gereken birçok teklif de alacaksınız. Kasvetli zincirleri ve geleneksel kalıpları kırabilir ve kişiliğinizi yeniden özgürce hüküm sürmesini sağlayabilirsiniz.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Harekete geç! Bir durumda hakikaten habersiz. Sen içgüdülerine güven, kendini sevgiyle savun.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinizde biriken enerjiyi çevre ilişkilerine de yansıyor. Uzun süredir yarım kalan projelerinizi artık tamamlamalısınız. Aklınıza takılan pürüzler sizi sıkmamalı. Genelde hayli geniş düşünüyorsunuz fakat iş, uygulama aşamasına gelince tereddüt ediyorsunuz..

26 Ağustos 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 37' 09" R
Ay
Koç
11° 30' 15"
Merkür
Koç
19° 54' 12"
Venüs
Boğa
07° 35' 45"
Mars
Koç
03° 50' 50"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 38"
Satürn
Balık
17° 01' 54"
Uranüs
Boğa
22° 39' 17"
Neptün
Balık
29° 03' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 25"
Lilith
Başak
23° 55' 54"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 05/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>