Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Özel Hayatınıza Müdahale Edilmesin İstiyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ağustos 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, hata yapmaktan kaçınmalısınız. Paylaşımlarınızın her açıdan belirleyici olabileceğini unutmamanız gerekmekte. Nedenler üzerinde mutlaka etkinlik göstermeye çalışın.

Mesleki paylaşımlarınız konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Odaklanma açısından ufak tefek belirsizlikler yaşanacak olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Hata yapmamanız gerekiyor.

Maddiyatla ilgili her türlü sorunun ve sıkıntının üstesinden gelebileceksiniz. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına alabildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşanmayacak. Dengeli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tecrübelerinizi ailenizle paylaşmak, bir fikir birliğine gitmek bazı sorunların çözümünü kolaylaştırabilir. İhtiyaç duyulan bir konuya hakim olmanın önemini bu sayede fark edebilirsiniz. Evinizde geçireceğiniz zamanlarda kendinize bir program çıkararak bunu destekleyebilirsiniz.

25 Ağustos 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün kariyerinizle ilgili konulara odaklanabilirsiniz. İş hayatında yeni fırsatlar arayabilir, terfi veya zam gibi konularla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Güvenilir bir duruş sergilemek vesorumluluklarınızı yerine getirmek önemlidir.

25 Ağustos 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinizi kurmayı planlıyorsanız, resmi olarak ilk adımı atabilirsiniz. Olaylara mümkün olduğunca sakin yaklaşmaya çalışsanız da bazı insanların fikirlerini dikte etmeleri onlarla keskin bir dil kullanmanıza neden olacak. Özel hayatınıza müdahale edildiğini düşünebilir ve bu duruma artık dur demek diyebilirsiniz.

25 Ağustos 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün daha izole bir gün geçirmek, kendinize yönelmek ve işlerinizi toparlamak isteyebilirsiniz. Kendi seçimlerinizin etkilediği ya da belirlediği durumlar karşısında sorumluluğu yine kendiniz almamalısınız. Yoran, yanıltan ve belirsizliğe düşüren her şeyin akılcı ve sağduyulu bir bakış açısıyla çözülebileceğini unutmadan yaşayın.

25 Ağustos 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde aile hayatınızdaki duygusal konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Eskiden kalmış bitirilmemiş işlerinizi tamamlama fırsatı bulabilirsiniz. İşlerinizde aksamalar gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz işlere daha fazla dâhil olmanız gerekebilir. Evde yapılması gereken konular aniden gündeme tekrar gelebilir.

25 Ağustos 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duyguları paylaşabildikçe insan insana yakınlaşır. Üzgün olduğunuzu, kıskandığınızı, kızdığınızı, utandığınızı, suçluluk duygusuyla kendinizi dövdüğünüzü, öfkenizi, nefretinizden kin, intikam güttüğünüzü ifade edebilir misiniz? Tüm duygularınızı, korkularınızı korkmadan, karşınızdaki kişi “sizin hakkınızda ne düşünür?” diye düşünmeden, hesap kitap yapmadan olabildiğince doğal ifade edebilir misiniz? “Paylaşmak yakınlaştırır: Duygularınızı ifade edebildiğinizi düşünüyor musunuz?”

25 Ağustos 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün herkesle hemfikir olmamalısın. Biraz şüpheci olman o kadar da sorun değil. Her söylenene inanmamak, herkesin doğru söylediğini düşünmemek sana farklı bakış açıları kazandırabilir. Dikkatli olmakta fayda var.

25 Ağustos 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün size güzel bir destek sağlıyor. Daha kararlı ve motivesiniz özellikle yaratıcı arayışlar ve ilişkiler için iyi bir konumdasınız. Yaratıcı yönünüzü gizli tuttuğunuz zamanlar vardır ancak yalnızlık bazen size yardımcı olsa da, şu anda kendinizi daha güvenli bir şekilde paylaşmak istediğinizi fark edersiniz. Kendiniz olmak veya kendinizi ifade etmek için fazladan bir cesaretiniz var gibi görünüyor. Işığınızı saklamaktan bile yorulmuş olabilirsiniz! Liderlik etme, etkileme ve ikna etme yeteneğiniz artar. Daha derin bir bağlantı kurmak veya bir ilişkide dönüm noktası yaşamak mümkün.

25 Ağustos 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizin davranışlarındaki farklılığı hissettiğiniz halde anlamak istemiyorsunuz. Sevdiğiniz kişiyi aramanın tam sırası. O, bir süredir sizden haber bekliyor. Yoğuntemponuz sizi yorgun düşürüyor ve olumsuz etkiliyor.

25 Ağustos 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kararlısınız ve nihayet uzun süredir içinizden arzu ettiğiniz şeyleri gerçekleştirebileceksiniz. Fikirlerinizi hayata geçirmek için gereken cesareti toplayabilirseniz başarı sizin olacak. Bu sayede uzun vadede hayatınızı daha olumlu şekillendirebileceksiniz. En yakınınızdaki kişiler size destek verecek, ama hedefinizden sapmayın ve kararlı olun.

25 Ağustos 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün aile veya evinizle ilgili bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak aşkla ilgili beklenmedik güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

25 Ağustos 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, duygularınız oldukça karışık, değişik düşünceler içindesiniz ve ikilem yaşıyorsunuz. Düşündüğünüz olayların farklı bir şekilde yansıtılmasından dolayı rahatsızlık duyabilirsiniz. Fevri davranmak yerine beklemeyi tercih etmelisiniz.

25 Ağustos 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 30' 26" R
Ay
Koç
24° 58' 57" R
Merkür
Koç
20° 36' 09"
Venüs
Boğa
08° 43' 29"
Mars
Koç
04° 33' 06"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 33"
Satürn
Balık
17° 06' 23"
Uranüs
Boğa
22° 42' 28"
Neptün
Balık
29° 05' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 26"
Lilith
Başak
24° 01' 59"
True Node
Koç
15° 24' 30"
Son Güncelleme : 06/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>