Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Dedikodular Kulağınıza Geliyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ağustos 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda adım adım ilerlemenin yollarını aramalısınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanız gerekiyor. Olumsuzlukların son bulmasını arzu ediyorsanız, biraz daha kontrollü olmanız gerektiğini de unutmayın.

Gelişmeler üzerinde etkinlik gösterme şansınız bir hayli fazla. Hedeflerinize ulaşmakta pek fazla zorluk yaşamayacaksınız. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Odaklanmanız gereken bir gün.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Fırsatları net olarak değerlendirme altına almalı ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Bilinçli harcamalar gerçekleştirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel girişimlerinizden yana yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Alacak olduğunuz her türlü haberin de belirleyici olabileceği bir sürece giriyorsunuz. Çevrsel koşullar sürekli olarak değişim göstermeye başlıyor. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanın sizin açınızdan daha iyi olabileceğini de unutmamalısınız. Kendinize biraz olsun zaman tanımanız gerekmekte.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şu anda bilgelik ve objektiflik önemli. Dürüstlüğünü korur. Güvenilir ve açık iletişime ihtiyaç duyulan bir durum var. Kalbini çarptıran durumlar olacak.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizin hızını açığa çıkaracaksınız. Kendinize olan inancınız sayesinde daha güçlü kararlar almaya hazır hissedeceksiniz. Çalışan bir Başak burcuysanız,ortamınızda dönen bazı dedikodulardan haberdar olabilirsiniz. İş arayışında olan bir Başak burcuysanız, başvurularınıza geri dönüş olmaması, kendinizi umutsuz hissetmenize sebep olabilir.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadığınız olumsuz tecrübeleri bir kenara bırakın. Her birinin getirdiği tecrübeden sonra kendinize yeni bir yol çizmek zorunda olduğunuzu fark etmelisiniz. Bu konuda bir adım atmadıysanız bugün güven, değer ve iyi yaşama dair düşüncelerinizi destekleyecek şekilde kendinize bir yol haritası belirlemelisiniz.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda kendinizi ifade etmek için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcılığınızı evinize ait konularda gösterebilirsiniz. Gün içinde kardeşlerinizle zaman geçirebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. İkili ilişkilerinizde korunmaya ihtiyaç duyabilirsiniz.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar işle ilgili yaşanabilecek problemler hususunda dikkatli olmanız gerekmekte. Kariyerinizle ilgili olumlu adımlar atma fırsatı yakalayabilirsiniz.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin bir insanın beklenmedik davranışlar sergilemesi seni endişelendirebilir. Bu kişi gereğinden fazla sessizleşebilir, canını bir şeyin sıktığını daha farklı belli edebilir. En iyisi anlayışlı davranıp karşı tarafa empati yapmak olacak.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün erken saatlerde biraz dikkatli olun veya iç gözlem yapın. Yaratıcı, eğlenceli aktiviteler yoluyla gerilimleri serbest bırakmalısınız. Bir ilişki sorunu ortaya çıkabilir veya doruğa ulaşabilir ve başkalarının tam işbirliğine sahip olmayabilirsiniz ancak birinden kesin bir yanıt almasanız bile işleri çözecek araçlara sahipsiniz. Eleştirilerim sinir bozucu şeyler olsa da size gösterecek bir şeyleri olabileceğini unutmayın. Bu, bir konuyu gözden kaçırıyorsanız veya ihmal ediyorsanız, kendinizi daha az savunmasız hissetmenizi sağlayacak adımlar atma veya destek verme zamanı olabilir.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal yaşantınızda kalabalığı tercih edeceğiniz bir gün. Gireceğiniz topluluklarda, size tahakküm edilsin istemediğiniz için, önleminizi almalısınız. Kariyerinizi destekleyecek kişilerin sağlayacağı avantajları değerlendirin.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yavaş yavaş da olsa kesin bir şekilde, küçük sakin adanızdan sıkılmaya başlıyorsunuz. Hayata geçirilmeyi bekleyen yeni fikirleriniz ve planlarınız var. Bunları daha fazla ertelemeyin. Bavulunuzu toplayıp yeni dünyalara yelken açın. Fikirlerinizi etrafınızdakilerle paylaşırsanız, size destek verecek dinamik bir tayfanız da olacak.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün aile veya evinizle ilgili bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ani beklenmedik gelişmeler içinde kalabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

28 Ağustos 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kalbiniz boşsa aşk hayatınızda olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Bir partneriniz varsa onunla ileriye dönük yapacağınız konuşmalar ikinizin de moralini yükseltecek. Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin. Para biriktirme isteğiniz giderek ağır basmaya başladı, ileriye dönük planlar yapmak için karşınıza fırsatlar çıkacak. Kilonuzu muhafaza etmek için aşırılıktan kaçının.

28 Ağustos 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 56' 23" R
Ay
Balık
01° 22' 15"
Merkür
Koç
18° 06' 35"
Venüs
Boğa
04° 11' 29"
Mars
Koç
01° 43' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 45"
Satürn
Balık
16° 48' 01"
Uranüs
Boğa
22° 29' 44"
Neptün
Balık
28° 59' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 15"
Lilith
Başak
23° 37' 30"
True Node
Koç
15° 21' 29"
Son Güncelleme : 03/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>