Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Güzel Haberler Alıyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2023, Cumartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, bilinçli olmaya çalışmalısınız. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor. Amaçlarınıza uygun adımlar atın.

Daha kontrollü ve net olmaya çalışın. Geçici sorunlara takılı kaldığınız sürece her şeyin daha da karmaşık olma ihtimali var. Amaçlarınıza uygun hareket edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Planlı olmak isterken hayatı yakalayamadığınız anlar olabilir. Bazı düşüncelerin üzerinde fazlaca zaman harcamak sizi yapabilecekleriniz konusunda engelleyecektir. Kendinizi serbest bırakmayı öğrendiğinizde olumsuz duygularınızın birer sanrı olduğunu fark edebilirsiniz.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün kariyerinizle ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Projelerinizi tamamlama konusunda motivasyonunuz yüksek olacak. Ekip çalışmaları ve işbirlikleri için uygun bir gün olabilir. Ayrıca sağlık konularına da dikkat etmeli ve düzenli bir yaşam tarzını benimsemelisiniz.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünü spor yaparak değerlendirmek istiyorsunuz. Spor yapmak kendinizi iyi hissetmenizi sağlıyor. Uzun zamandır sizi sabırsız eden haberi arkadaşınızdan gelen telefonla alabilirsiniz. Hayatınızı şekillendirmek sizi heyecanlandırıyor. Eğitim hayatı devam eden Başak burcuysanız, bu sene daha planlı olmak isteyeceksiniz. Başarının tesadüf olmadığını en iyi siz biliyorsunuz.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir yatırım ya da harcama planlamadan önce mevcut durumunuzu bilerek ilerlemelisiniz. Çalışmaktan kaçınmadığınız noktalar olduğunda bunun geri dönüşleri sizi memnun edecektir. İmkanları zorlamak yerine kullanmayı seçtiğinizde günün sonunda kendinizi daha dingin hissedebilirsiniz.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi uğraştırabilecek durumlar ve hassasiyetler gündeme gelebilir. Ortaklı konular, başkalarının tutumu nedeni ile psikolojiniz zorlanabilir.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gerekli olmayan estetik ameliyatlar ve ihtiyacınız olmadığını bildiğiniz halde bedeninize eziyet edecek diyetlere meyil etmek isteyebilirsiniz, etmeyin.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafında olup biten olaylar hakkında aşırı düşünmekten vazgeçmen gerekecek. Ne kadar çok düşünürsen harekete geçmen o kadar zorlaşabilir. Hızlı ve pratik olmak için özen göstermelisin. Arkadaşlarından yardım istemek işini kolaylaştıracak.

2 Eylül 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün her zamankinden daha dikkatlisiniz ve geçmişte dikkatinizden kaçan durumların katmanlarını görürsünüz. Daha derin bir yaklaşımı veya bağlantı hissini arzuluyorsunuz. Gün para,veya mülkiyet konularını alevlendirme eğilimindedir ve karmaşık duygulara odaklanmak üretkenliği etkileyebilir. Bugün sizi yavaşlamaya teşvik ediyor ancak bu küçük bir hayat dersi veya gecikme şeklinde de gelebilir. Eğiliminiz bir şeyi ileriye doğru itmeye çalışmak olabilir ancak muhtemelen dirençle veya engellemelerle karşılaşırsınız. Bazen de sorun birinin onaylamaması veya inatçılığı olabilir, bir sonraki adımınızı engelleyebilir. Şimdi yapacağınız küçük değişikliklerin daha sonra büyük farklar yaratabileceğini aklınızda bulundurun.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizden destek aldığınız zaman kendinizi çok daha mutlu hissediyorsunuz. Birlik ve beraberlik duygularınız oldukça yoğun. Bugünbirliği içinde hareket etmeniz, girişimci tarafınızı belirgin hale getiriyor.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda artık daha fazla ertelemek istemediğiniz bir değişim gerçekleştirmek niyetindesiniz. Kendinize güven ve heyecan dolu yaklaşımınızla planınızı hayata geçirebileceksiniz. Bu dönemdeki enerjiden yararlanarak ilk adımlarınızı atın. Ailenize ve arkadaşlarınıza da planınızdan bahsedin. Arkanızda olacak ve sizi kuvvetle destekleyecekler.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün finans, özel hayat, sağlık konularında ani gelişmeler gerçekleşebilir ancak beklenmedik sürprizler sizi bekliyor olacak. Sağlığınıza dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Gününüz şahane geçsin.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hataları kolay affetmeyen bir tavır içindesiniz, fakat sevdiğiniz kişinin size ne kadar düşkün olduğunu da unutmayın. Kalbi boş olanlar, gerçek kişiliğinizi gösterdiğinizde biri size aşık olabilir. İş ortamınızdaki bazı düzensizlikler ve insanlar arası uyumsuzluk sizi çok etkiliyor. Verimliliğiniz azalabilir. Yakın bir arkadaşınıza maddi anlamda destek olabilirsiniz. Yakın döneme kadar sizi yoran sağlık problemleri giderek azalacak. Kendinizi daha zinde hissedeceksiniz.

2 Eylül 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 54' 22" R
Ay
Balık
00° 52' 32"
Merkür
Koç
18° 05' 25"
Venüs
Boğa
04° 08' 55"
Mars
Koç
01° 41' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 16"
Satürn
Balık
16° 47' 50"
Uranüs
Boğa
22° 29' 37"
Neptün
Balık
28° 59' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 08"
Lilith
Başak
23° 37' 16"
True Node
Koç
15° 21' 26"
Son Güncelleme : 02/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>