Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Geliriniz Kontrol Altına Alıyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, zorlanacak olsanız da mutluluğa adım adım ulaşmaya başlıyorsunuz. Dengeler karmaşık olsa da istediklerinize ulaşabilirsiniz. Huzuru ve mutluluğu elinizde bulundurmalısınız.

Beklenmedik sorunlarla karşılacak olsanız da kendinize güvenmeye devam etmelisiniz. Her şey istediğiniz gibi olabilir. Amaçlarınız uygun hareket etmeniz gerekmekte.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek harcamalardan uzak durmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi daha net ifade etmeye çalışmalısınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmalısınız. Etkinlik göstermek için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Dengeli olduğunuz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşanmayacak.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün sosyal çevrenizle etkileşiminizi artırmalı ve iletişim becerilerinizi kullanmalısınız. Fikirlerinizi ortaya koymaktan çekinmeyin.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bütçe planlamak ve parasal işlerle ilgilenmek için iyi bir gün olabilir. Maddi anlamda kendinizi sağlama almak, yatırımlarınızı kontrol etmek isteyeceksin. İlişkinizde bir sorun yokken kuşkucu tavırlar içine girmenizin nedenini sorgulamanız gerekiyor. Ailenizden uzakta yaşıyorsanız, onlara duyduğunuz özlemle hafta sonunu onlarla geçirmek için bilet alabilirsiniz.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile büyükleriyle aranızdaki sorunları artık aşmaya çalışmalısınız. Üzerinde durmaya devam ettikçe ya da her konuyu aynı yere bağladıkça hiçbir yere varamayabilirsiniz. Evinizde kalmak, işlerinizi buradan yürütmek ve kendinize ait bir alan oluşturmak stresinizi atmanıza yardımcı olacaktır.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sıkışıklıklar olabilir. Karşınızdakini daha iyi dinlemeniz gereken bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda detaylarla uğraşabilirsiniz. Yeni konulara ilgi duyabileceğiniz zamanlar var. İkili ilişkilerinizde sabırlı olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde net göremediğiniz olaylar kafanızı karıştırabilir.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hız gerektiren konularda dengeyi kaçırmamaya özen gösterin. Çok hızlı davranmaya çalışırsanız ufak tefek kazalara yol açabilirsiniz.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her gördüğüne ve duyduğuna direkt olarak inanmamalısın. Çevrendeki insanlar seni yanıltabilir. Her ne kadar esas düşünce seni kandırmak olmasa da yanlış bilgiler, gerçeklerden daha hızlı yayılabilir, aman dikkat!

31 Ağustos 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün bir ilişki dramasını veya güçlü duyguların keşfini beraberinde getirebilir. Aydınlanmalar, duygusal açıklamalar veya anlaşmazlıklar mümkündür. Bununla birlikte, şu anda yürütülen tartışmalar, herkesi hüsrana uğratmak yerine, her iki tarafın da daha büyük bir anlayışa varmasıyla çözüme ulaşma eğilimindedir. Gün, kendinize, hatta kendinizden sakladığınız duyguları yüzeye çıkarır. Kime ve neye ihtiyacınız olduğunu keşfediyorsunuz, bu da harekete geçmeniz için sizi motive etmeye yardımcı oluyor! Artık başkalarından öğreneceğiniz çok şey var ve bu, kişisel planlarınıza ve ilgi alanlarınıza enerji harcamak için önemli bir zaman olsa da, artık hayatınızdaki özel kişilerin desteğinden ve ilgisinden yararlanabilirsiniz.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konularda cesur davranışlar içindesiniz. Karşıt geri giden Satürn, kendiniz kadar özgür kişilerle birlikte olmanızı sağlıyor. Bugün, partnerinizle birlikte kişisel ve özel çalışmalar içinde olmak isteyebilirsiniz.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Cesur davranıp, umutlarınızı ve arzularınızı başkalarına anlatın. Alacağınız olumlu tepkiler hayallerinizi gerçeğe dönüştürme şevkinizi artıracak. Hızla yeni destekçileri kendinize çekeceksiniz. İşyerinde dahi fikirlerinizi ilgiyle dinleyecekler. Ama tavsiye ve eleştirilere de kulak tıkamayın, bunlar planlarınızı tamamlayacak ve daha iyiye götürebilecek.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak bugün partnerinizle beraber hayatınızda yeni sayfalar açabilirsiniz. Ortak kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ufukta yeni bir aşk ilişkisi gözüküyor. Bu da sizi daha da mutlu ve kendine güvenen biri haline getirebilir. Çevrenizdeki herkesin dostunuz olmadığını ve dost sandıklarınızın da sizin rakipleriniz olabileceklerini görmeye çalışın. Eğer altınızda çalışan insanlar yanlışlar yapıyorlarsa, onları kırmadan elinizden geldiğince nazik olarak yol göstermeye çalışmanız faydalı olur. Harcamalarınız standardınızın üzerinde, paranızı daha akıllıca kontrol etmelisiniz.

31 Ağustos 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 24' 27"
Ay
Kova
23° 34' 57"
Merkür
Koç
17° 48' 46"
Venüs
Boğa
03° 30' 56"
Mars
Koç
01° 17' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 03"
Satürn
Balık
16° 45' 12"
Uranüs
Boğa
22° 27' 51"
Neptün
Balık
28° 58' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 25"
Lilith
Başak
23° 33' 51"
True Node
Koç
15° 20' 55"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>