Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Ciddiyetinizi Belli Edeceksiniz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ağustos 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi daha gergin hissetmeye başlayacaksınız. İlişkinize vermiş olduğunuz önemin de her açıdan belirleyici olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Çok daha dengeli ve bilinçli olmaya çalışmalısınız.

Zaman zaman zorluk yaşanacak olsa da üstesinden gelme şansınız var. Önceliklerinizi doğru belirleyebildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak. Çabalamaya devam etmeniz gereken bir gündesiniz.

Finansal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Gelir ve gider arasında denge kuramadığınız sürece her şey daha da karmaşık olabilir. Daha etkin adımlar atmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi her açıdan daha rahat hissetmeye başlıyorsunuz. Olumsuzluklar üzerinde etkinlik göstermeyi başardığınız sürece herhangi bir sorun da yaşanmayacak. Hata yapmamaya odaklanmanız gerekmekte. Gerginliklerin önüne geçebildiğiniz sürece her şey istediğiniz gibi şekillenmeye başlayacaktır.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili başak burcu bugün sana yolculuk çıkmış. Ya kafanı dinlemek için güzel bir dere, deniz veya göl kenarına gideceksin ya da taşınma, atama, tayin veya uzaklara gitmeyi düşüneceksin. Kafanda kurduğun planlar var ve bu planlar için acele ediyorsun. Acele ettiğin ne varsa olacaksa bile olmayabilir. Bu yüzden lütfen bugün sakin ol. Karşına çıkabilecek kontrolsüz enerjilerden uzak dur sonuçta akşama doğru ilahi adalet seni buluyor.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İç sesinize her zaman olduğundan daha çok kulak verebilirsiniz. Ummadığınız bir arkadaşınızın hakkınızda konuşması sizi hem sinirlendirecek hem de çok kıracak. İnsanlarla aranızdaki güven ilişkisini yeniden sorgulamak zorunda kalacaksınız. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Başak burcuysanız, sevgiliniz ilişkinizin gidişatını sorgulayabilir. Keskin konuşmalar yapmak istemeseniz de ciddi olduğunu belirteceksiniz.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her halini bilerek ilerleyen bir insanı hiçbir şeyin yıkamayacağını ispatlayabilirsiniz. Bu ispatı önce kendinize sonra çevrenize sunabilirsiniz. Bugün yaşamanızın amaçlarını, gereklerini ve gereksizliklerini bilerek atacağınız adımlar sizi yeniden doğmuş gibi yapabilir.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda sorumluluklarınızın yoğunlaştığı bir gün olabilir. Gün içinde hizmet aldığınız kişilerle ilişkinize dikkat etmenizde fayda var. Sizi yıpratan konuları akışa bırakmalısınız. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınız var ise, ihmal etmemeye çalışın. Gün içinde yapacağınız plan programlar sizi rahatlatacaktır. İş arkadaşlarınızla organize olun.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tüm medya araçlarında güçlü ve açık iletişim kuruyorsunuz. Samimi konuşmalar başlatın.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal olarak ve zihnen kendini iyi hissedeceksin bugün. Ancakbir eyleme geçmek ile alakalı konulara geldi mi biraz yorgun düşebilirsin. En iyisi bugünü biraz daha yavaştan yaşamak olabilir. Kararlar alıp bunları gözden geçirmek daha mantıklı olabilir.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün, günlük yaşamınız, işiniz ve kişisel bakımınızla ilgili proje ve programları mükemmelleştirme çabalarını teşvik ediyor. Bir projeyi kapatmak, düzenlemek ve detay çalışması yapmak için iyi bir zaman. Bugün bazı pratik problemleri çözerek kusurları büyüteçle görme eğiliminizi iyi yönde kullanın. Aynı zamanda bugün ve bu hafta coşku, yaratıcı girişim, kendini ifade etme ve engellemelerden kurtulma için de iyi bir zaman. Yeni fikirler ve yaklaşımlar keşfediyorsunuz veya hayatınızın daha katı unsurlarını bırakıyorsunuz. Şu anda sizi kısıtlamadan önemli bir şekilde kurtaracak koşullar ortaya çıkabilir. Bu aynı zamanda romantik veya yaratıcı ilişkiler için de güçlü bir zaman olabilir.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gezegeniniz Merkür, geri hareketini yapıyor. Kazanç fırsatları ve değişkenliği size motivasyon kazandıracaktır. Kişiliğinizi ön plana çıkaracak işlerden kazanç sağlamaya başlamak için, kolları sıvamalısınız.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni keşfettiğiniz heyecanlı mizacınızı, eskiden sadece çekingenlikle dışa vurabiliyordunuz. Bundan böyle geçmişi bırakıp geleceğe bakın. Sizi geride tutan ne varsa, hepsinden kurtulmaktan korkmayın. Şu andaki müthiş canlılığınız ve enerjinizle başkalarını bile motive edebilir ve herkese örnek olabilirsiniz. Planlarınızı tamamlamaya kesin kararlısınız.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak bugün günlük rutininizde veya seyahatlerinizde karşınıza çıkabilecek engellere karşı hazırlıklı olmalısınız. Hukuki meselelerde dikkatli adımlar atın. Gününüz şahane geçsin.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İkili ilişkilerinizde kırgınlıklar su yüzüne çıkabilir. Bu durum, arkadaşlık ilişkilerinizde daha seçici olmanıza yol açacak. Aşk hayatınızda bir takım değişiklikleri göze almaktan çekinmeyin. Olumlu gelişmeler sizi yönlendirecek. İş hayatınızda kararsızlıktan kurtulup iyimser beklentilere yönelmeniz yararınıza olacak. Haksızlığa tahammülünüz yok ama düşüncenizi belirtmek için cesaretiniz de yok. Zararlı çıkacağınız bir evraka imza atmayın. Para konularındaki mutsuzluğunuz, veriminizi etkileyebilir.

30 Ağustos 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 14' 46" R
Ay
Balık
20° 46' 44"
Merkür
Koç
18° 55' 24"
Venüs
Boğa
05° 51' 03"
Mars
Koç
02° 45' 29"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 42"
Satürn
Balık
16° 54' 51"
Uranüs
Boğa
22° 34' 23"
Neptün
Balık
29° 01' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 44"
Lilith
Başak
23° 46' 28"
True Node
Koç
15° 23' 23"
Son Güncelleme : 04/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>