Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Önceliklerinizi Belirliyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Eylül 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etmek isterken zorlanacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak değerlendirme altına almalısınız. Hata yapmamaya çalışın.

Dengeleri korumaya çalışın. Hata yapmaktan kaçınmanız gereken bir gün. Sorumluluklarınıza uygun adımlar atmaya çalışın.

Elinize geçen fırsatlar üzerinde biraz daha zaman ayırmaya çalışmalısınız. Her şey için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Hata yapmaktan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaklaşımlarınızın doğurduğu sonuçlar size yeni adımları daha sağlam atma şansı verebilir. Bu yüzden yaşadığınız herhangi bir şeye pişmanlık gözüyle bakmaktan, kendinizi acımasızca eleştirmekten vazgeçmelisiniz. Hayatta her duyguyu deneyimleyebilir ve istediğinizi büyütebilirsiniz; bugün iyi olanları büyütmekten yana olun.

1 Eylül 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün kariyer ve hedeflerinizle ilgili önemli adımlar atabilirsiniz. İçgüdüleriniz size rehberlik edecek ve doğru kararları vermenize yardımcı olacaktır. Fırsatları değerlendirmek için cesur olun.

1 Eylül 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İç dünyanızda yaptığınız hesaplaşmalar, kafanızı karıştıran sorunları çözmenizi sağlıyor. Sorunlarınızın artık hayatınızı etkilemesini istemiyorsunuz. Hayatınızda mutlu olmak önceliğiniz olacak. Çalışmayan Başak burcuysanız,başvurusu yaptığınız kurumlardan geri dönüş alabilirsiniz. Maillerinizi kontrol etmeyi unutmamalısınız.

1 Eylül 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaklaşımlarınızın doğurduğu sonuçlar size yeni adımları daha sağlam atma şansı verebilir. Bu yüzden yaşadığınız herhangi bir şeye pişmanlık gözüyle bakmaktan, kendinizi acımasızca eleştirmekten vazgeçmelisiniz. Hayatta her duyguyu deneyimleyebilir ve istediğinizi büyütebilirsiniz; bugün iyi olanları büyütmekten yana olun.

1 Eylül 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlişkilerde biraz daha yapıcı ve toleranslı olacağınız bir dönemden geçiyorsunuz. Eşinizin beklentilerine karşı duyarlı ve paylaşımcı olmayı başarabilirsiniz. Aynı zamanda ortaklarla uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. Yeni destekler, gelecekle ilgili ümitlerinizi besleyecek gelişmeler söz konusu. İşten gelebilecek maddi olanaklar bugün karşınıza çıkabilir.

1 Eylül 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar aşk hayatınıza çıkarcı yaklaşmak yerine gerçek duygularınızı ortaya koymanızda fayda var. Partnerinizi pişman etmek yerine hataları konuşun.

1 Eylül 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün biraz içe döneceğin bir gün olabilir. Bol bol su tüketebilir, daha sağlıklı beslenebilir, daha az insan ile muhatap olabilir ve en önemlisi de kendi önceliklerine fırsat tanıyabilirsin. Günü kendine göre yaşamak sana inanılmaz bir enerji verebilir.

1 Eylül 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, sonuçlara varmak veya değerli bir şeyler öğrenmek için iyi bir konumdasınız. Bilginizi uygulamaktan heyecan duyabilirsiniz. Bilgiye olan açlığınızı doyurmak da gündemde olabilir. Kişisel çekiciliğiniz oldukça yüksek. Motivasyon düzeyleri mükemmel. Aynı zamanda, özel birine daha fazla hareket alanı bırakmaya hazırsınız ve ilişki odaklı bir tema devreye giriyor. Rutin olmayan deneyimlere olan ihtiyacınız yürürlükte. Ufak tefek sıkıntılarla boğuşuyor olabilirsiniz ve net bir şekilde düşünme ya da olanları görme şansını bulmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Bir konuşma veya birinin bakış açısı sizi sakinleştirmeye yardımcı olabilir. Birinin size karşı olan sabrını ve dikkatini takdir edeceksiniz.

1 Eylül 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortaklıklar veyaşantınızda sağlam görüşlü kişilerin desteklerine ihtiyacınız olabilir. Sizden yaşlı kişilerle kuracağınız diyalog, size tatmin duygusu sağlayabilir. Bazı düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz.

1 Eylül 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir yola girmeye karar verdiniz ve biraz ürkekçe de olsa yüksekteki hedeflerinize doğru ilerlemektesiniz. Geçmişe elveda deyin ve eskileri ardınızda bırakın. Eskiyi unutmak zorunda değilsiniz, ama tüm enerjinizi önünüzdekilere odaklayın. Yeni girdiğiniz bu yolda size yardımcı olması için hem eski, hem yeni çevrenizden yararlanın.

1 Eylül 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün finansal konularda harcamalarınız artabilir. Beklenmedik gelişmeler karşınıza çıkabilir. Gününüz şahane geçsin.

1 Eylül 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiye zaman ayırmanız gerekiyor. Kendisini çok ihmal ettiğinizi düşünmeye başladı. Başbaşa geçireceğiniz romantik bir akşam yemeği birbirinize olan sevginizi tazeleyecek. Ona karşı duyduğunuz şüpheler de çok yersiz. Geleceğe yönelik kararlar almanın tam vakti. Yüksek bir çalışma temponuz var. Rekabet duygunuz siziarkadaşlarınızla çatışmaya itiyor. Paranızı iyi kontrol edemiyorsunuz, destek alın. Yeme alışkanlığınızı değiştirerek formunuza kavuşabilirsiniz.

1 Eylül 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 13' 53" R
Ay
Koç
20° 47' 47" R
Merkür
Koç
20° 22' 48"
Venüs
Boğa
08° 22' 27"
Mars
Koç
04° 19' 58"
Jüpiter
Boğa
25° 21' 32"
Satürn
Balık
17° 04' 60"
Uranüs
Boğa
22° 41' 29"
Neptün
Balık
29° 04' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 30"
Lilith
Başak
24° 00' 06"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 06/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>