Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yapıcı Olmak İstiyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2023, Salı

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda abartılı yaklaşımlar ortaya koymaktan kaçınmalısınız. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekmekte. Yaklaşımlarınız konusunda biraz daha ılımlı olmaya çalışın.

Kendinizi ön planda tutmakta zorlanmayacaksınız. Atacak olduğunuz adımları daha net atma şansınız da var. Her türlü sorunun ve sıkıntının üstesinden gelmek için biraz daha beklemede kalmalısınız.

Maddiyatla ilgili ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Dengeleri korumayı başardığınız takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aklınızdaki güzellik ve rahatlık algısını hayatınıza taşımak isteyebilirsiniz. Bunu zaman zaman yinelemek gerektiğini deneyimleriniz sayesinde görebilirsiniz. Kendinizi her zaman bir adım ilerisini düşünecek şekilde yetiştirmeniz sizin için radikal sayılabilecek her bilgiyi, her işi, her ilişkiyi kolaylaştıracaktır.

5 Eylül 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün maddi konularda şanslı olabilirsiniz. Beklenmedik fırsatlar veya kazançlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak bu fırsatları iyi değerlendirmek ve harcamalarınızı kontrol altında tutmak önemlidir.

5 Eylül 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Burcunuzu etkisi altına alan Venüs Retrosu bugün bitiyor. Daha yapıcı olmak istiyorsunuz. Aldığınız kararları tekrar gözden geçirmek isteyeceksiniz. Çevrenizdeki kişilere hızlı güvenmemelisiniz. İlişkisi olan Başak burcuysanız, sevgilinizle geçirdiğiniz her ânı daha özel kılmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Sevgiliniz bu tutumunuzdan çok mutlu olacak.

5 Eylül 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Radikal kararlar alıp buna uygun yaşamaya başladığınızda alacağınız karşılıkları merak edebilirsiniz. Olmayanı olmuş gibi göstermek yerine olanla nasıl yaşayacağınızı bulduğunuzda hiçbir şeyin sizi pişman etmeyeceğini göreceksiniz. Birtakım haksızlıkların gündeme gelmesi, gecikmiş ödemelerinizin tamamlanması için bazı sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

5 Eylül 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınıza yenilik katmak isteyebilirsiniz. Farklı konularda bilginizi arttırmak için ilgi duyduğunuz alanlarda araştırmak yapmak isteyebilirsiniz. Bu konularda fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla görüşmek size iyi gelebilir. İlerleyen saatlerde iletişimde olduğunuz kişilerle planlarınızı doğru idare etmeniz gerekebilir.

5 Eylül 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkiler hususunda beklenmedik dedikodular gündeme gelebilir. Öfkelenmeniz yanlış anlaşılmaktan kaynaklı olabilir. Sakin olmaya özen gösterin.

5 Eylül 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geleceğe daha pozitif bakarak güne başlayabilirsin bugün. Başarı senden yana olabilir. Şansın açılabilir. Maddi ve manevi her türlü kendini çok daha pozitif hissedeceğin, güzel şeylere kendini açacağın bir gündesin bugün.

5 Eylül 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün detaylara odaklanmak ve pratik işlerle ilgilenmek için uygun bir gün olabilir. Analitik becerileriniz ve düzenleme yeteneğiniz ön plana çıkabilir. Projelerinizi planlamak, görevleri tamamlamak ve işlerinizi düzenlemek için ideal bir zaman olabilir. Ayrıca sağlık ve iyilik haliyle ilgilenmek de önemli olacaktır. Kendinize zaman ayırın ve bedeninizi dinlendirmek için ihtiyaçlarınızı göz ardı etmeyin. Bir yandan da mükemmeliyetçilik tuzağına düşmemeye ve gerektiğinde kendinize esneklik tanımaya dikkat etmelisiniz.

5 Eylül 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal aktivitelerle ilgili başarınız tartışılmayacağı bir gerçek. Bugün, birçok arkadaşınızın ortak katkılarıyla kendinizi farklı bir çalışma ortam içinde bulabilirsiniz. Başarıyı mıknatıs gibi çeken bir yönünüz var.

5 Eylül 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji dolusunuz. Eğlenceli faaliyetler bu yaşam sevincinizi tatmin etmek için mükemmel bir yol olacak. Fiziksel açıdan son derece formda olduğunuzdan ağırlık egzersizleri yapabilirsiniz. Bu enerjinizi işinizle ilgili eski hayallerinizi gerçekleştirmede kullanın. Kendinize güveninizle başkalarını da etkileyerek, ihtiyacınız olan desteği kolayca kazanabileceksiniz. Başarı sizi bekliyor.

5 Eylül 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yaşamsal konularda kendinizi daha iyi hissetme şansınız var. Düşündüklerinizi uygulamak isterken biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Ön planda olma arzusuyla hareket ediyorsunuz. Atacak olduğunuz adımlar söz konusu olduğunda biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın. Daha sabırlı olmanız gerekmekte.

5 Eylül 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aklınızdave aşk yaşamınızda yapmanız gereken değişiklikler var, olumsuz ihtimaller harekete geçmenizi engelliyor. Her şeye rağmen ilişkiyi hareketlendirme çabalarınız, heyecanınızı diri tutuyor. Zaman zaman kapris olarak gördüğünüz tavırları anlamaya çalışın. Yakın bir arkadaşınızın sizinle ilgili önerilerini dikkate almanız, önemli bir konuda işinizi kolaylaştıracak. Ertelediğiniz işle ilgili bir görüşme bu gün yine gündeme gelebilir. Köklü değişiklikler için çok kolay adım atamıyorsunuz. Cesaretli olun.

5 Eylül 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 53' 37" R
Ay
İkizler
00° 47' 22" R
Merkür
Koç
22° 43' 10"
Venüs
Boğa
11° 45' 38"
Mars
Koç
06° 26' 36"
Jüpiter
Boğa
26° 00' 21"
Satürn
Balık
17° 18' 09"
Uranüs
Boğa
22° 51' 02"
Neptün
Balık
29° 09' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 27"
Lilith
Başak
24° 18' 24"
True Node
Koç
15° 17' 27"
Son Güncelleme : 09/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>