Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Güne Geç Başlayabilirsiniz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2023, Pazartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün, aşk ilişki hayatınızda daha yakın iletişim kurabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda sorun varsa bugün içerisinde halletme şansına sahipsiniz. Güzel gelişmeler ile karşılaşacak ve bundan dilediğiniz gibi yararlanacaksınız.

Kendinizi biraz olsun geriye çekebilir ve rahat nefes almanın yollarını arayabilirsiniz. Çevresel koşullar bugün içerisinde sizi çok fazla etkilemekte. Fırsatlardan yararlanmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

Maddi anlamda sorun yaşanabilir. Çıkar yol bulmak istiyorsanız, size yardımcı olacak kişilerle iletişime geçin. Beklemede kalmanın herhangi bir yararı olmayacağını biliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

“Yanılmışım” demekten korkmak ve buna karşı olumsuz tepkiler geliştirmek sizi bir noktaya taşımayacaktır. Kabullenmeniz ya da özeleştiri yapmanız gereken bir konu olduğunda bununla ilgilenmelisiniz. Hakkınız olan size dönecektir, bu hakkın hangi yönde olacağını da tepkilerinizle belirleyecektir.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bu Pazartesi, ev ve aile ile ilgilenmek için harika bir fırsat. Evinizde düzenlemeler yapmak, aile üyeleriyle daha fazla vakit geçirmek ve evinizin konforunu artırmak için zaman ayırabilirsiniz. Evle ilgili projeler veya taşınma gibi büyük kararlar almak için de uygun bir zaman olabilir. Aile bağlarınızı güçlendirmek ve iç huzurunuzu bulmak önemlidir.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün geç uyandığınız için güzel bir kahve içerek kendinize gelemeye çalışıyorsunuz. Güne geç başlasanız da işlerinizi halletmek için hızlı hareket ediyorsunuz. Bu akşam arkadaşınızın doğum günü için özenle hazırlanıyorsunuz. Tüm gözler üzerinizde olacak. İlişki olmayan Başak burcuysanız, yalnızlıktan sıkıldığınızı fark edebilirsiniz.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zamanı nasıl kullandığınızın sonuçlarını görebilirsiniz. Bir haftanın başında ve bir ayın sonunda olmak, bir metafor gibi gelse de aslında size gerçek verilerle çalışmak konusunda ilham verebilir. Yaşantınızın ve bedeninizin düzenini sürdürmek adına bazı destekler alabilirsiniz.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için heves duyacağınız bir gündesiniz. Bütünü görmek sizin için çok daha kolay olacaktır. Ruhani konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yarım kalmış işlerinizi bitirmek için uygun bir gündesiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz işleriniz için plan yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizdeki sıkışıklıklar keyfinizi kaçırabilir.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Borçlarınız varsa ödenmeleri hususunda strese girmeyin ancak yeni borca da bu girmemeye çalışın. İşlerinize başlamayı da ilerleyen günlere bırakmanızda fayda var

4 Eylül 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yarım kalan işleri bitirmek için iyi bir gün olacak senin adına. Eğer bir türlü sonlandıramadığın meseleler varsa bugün bunları halledebilirsin. Yeni haftaya başlamadan önce, yoluna girmesi gereken şeyleri bir düzene koyabileceksin.

4 Eylül 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün detaylara odaklanmak ve planlarınızı titizlikle gerçekleştirmek için ideal bir gün olabilir. Analitik düşünce gücünüzü kullanarak çeşitli projelerde ilerleyebilir ve verimli sonuçlar elde edebilirsiniz. Aynı zamanda, sağlık ve iyilik halinize dikkat etmek için de uygun bir zaman. Kendinize özen göstererek, enerjinizi yüksek tutabilir ve stresi yönetebilirsiniz. İlişkilerde, dürüst ve açık iletişim kurmak önemlidir. Karşınızdaki insanların duygularına duyarlı olmak ve empati göstermek ilişkilerinizi güçlendirebilir. Bugün, yapıcı eleştirilerle kendinizi geliştirmek ve hedeflerinize daha da yaklaşmak için harika bir fırsatınız var.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde her konuda sizi destekleyecek kişilerin olması, motivasyon gücünüzü arttırıyor. Maddi konuların gündem kazanmasıyla, hırslarınızı para kazanmaya yönlendireceksiniz. Başarıya bir adım daha yaklaşacaksınız.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun zamandır planladığınız projeleri gerçekleştirmek için cesaretinizi toplayın. Şüpheyle yaklaşanlar varsa onları da kendi tarafınıza çekmek için, fikirlerinizi güvenle anlatın. Çevrenizdekiler heyecanınıza olumlu tepki verecek ve sizi daha da teşvik edecek. Bu durum özel hayatınız için de geçerli. Bu yeni yönünüzü başkalarına göstermekten çekinmeyin – bu sayede ilerleyebileceksiniz.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün seyahat, eğitim, yurt dışı konuları ön plana çıkabilir. Özgür hissedebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ilişkinizde hareketsizliğin suçunu hemen eşinize yöneltmeyin. Aşırı istekli ve heyecanlı olabilirsiniz ancak o bu durumu kavramakta güçlük çekebilir. Anlayış ve özveri şart gibi gözüküyor. Sosyal ilişkileriniz sizin için zaman zaman kendinizle ilgili problemleri, zaman zaman da duygusal ilişkinizle ilgili problemlerin yoğunlaşacağını gösteriyor. Kızgınlık sizi belirlememeli buna izin vermemelisiniz. Parasal sorunlarınızı çözümleyemeseniz bile sıkıntınız hafifleyecek.

4 Eylül 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 44' 43" R
Ay
Balık
13° 17' 33"
Merkür
Koç
18° 35' 50"
Venüs
Boğa
05° 12' 52"
Mars
Koç
02° 21' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 26"
Satürn
Balık
16° 52' 14"
Uranüs
Boğa
22° 32' 36"
Neptün
Balık
29° 00' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 01"
Lilith
Başak
23° 43' 02"
True Node
Koç
15° 22' 38"
Son Güncelleme : 03/05/2024 20:06

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>