Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Birikim Yapıyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2023, Cumartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, çevresel koşulların ilişkiniz üzerinde çok fazla etkili olmamasını sağlamalısınız. Aldığınız ve alacak olduğunuz kararların üstesinden gelmek için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor.

Mesleki durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın. Abartılı yaklaşımlar ortaya koymadığınız sürece her türlü olumsuzluğun da üstesinden gelebilirsiniz. Daha dengeli ve tutarlı olmaya çalışın.

Maddiyatla ilgili beklemedik bazı sorunlar ve sıkıntılar yaşanabilir. Her türlü olumsuzluğun üstesinden gelmek istiyorsanız, biraz daha sabırlı olmanız gerektiğini de unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamın cesaret bekleyen yanlarını düşünebilirsiniz. Cesaretin yalnızca bir güç gösterisi ya da bir girişim olmadığını bildiğinizde bunu kullanmak sizin için daha kolay hale gelebilir. Paylaşabilmeyi, bırakabilmeyi, hayatın keyifli nedenlerini bulabilmeyi seçmelisiniz.

9 Eylül 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün iletişim becerilerinizin sınanacağı bir gün olabilir. İş ve sosyal çevrenizdeki kişilerle doğru anlaşmalar yapabilmek için dikkatli olmanız gerekebilir. Ayrıca, kendinize zaman ayırmak için de fırsat yaratabilirsiniz.

9 Eylül 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayallerinizi gerçekleştirmek için belli bir birikiminiz olması gerektiğinin farkındasınız. Daha çok çalışıp hayalleriniz için birikim yapmak isteyeceksiniz. İnançlarınızın güçlü olması sizi rahatlatıyor. Dolabınızı yenilemek için harekete geçiyorsunuz. Renkli kıyafetlerdense daha pastel tonlu kıyafetlere ağırlık vereceksiniz.

9 Eylül 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir yatırım ya da harcama planlamadan önce mevcut durumunuzu bilerek ilerlemelisiniz. Çalışmaktan kaçınmadığınız noktalar olduğunda bunun geri dönüşleri sizi memnun edecektir. İmkanları zorlamak yerine kullanmayı seçtiğinizde günün sonunda kendinizi daha dingin hissedebilirsiniz.

9 Eylül 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Arkadaşlarla bir araya gelmek ve sosyal çalışmalara katılmak olumlu olabilir. Aynı zamanda başkalarından çok şey öğrenebilirsiniz.

9 Eylül 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tatil veya size iyi gelecek herhangi bir yolculuğu gerçekleştirmek için oldukça uygun bir gün. Duygusal açıdan kendinizi tamamlanmış ve iyi hissedebilirsiniz.

9 Eylül 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınla beraber daha çok zaman geçirmek isteyebilirsin. Grup aktivitelerinde daha fazla yer almak isteyebilirsin. Ama insanların seni kullanmasına izin vermemelisin. Sınırları baştan çizmek senin için önemli olacak.

9 Eylül 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sadece rutine bağlı kalmak yerine yeni bir şeyler denemeyi hedefleyin, bu yaratıcılığınızın bugün erkenden akmasına yardımcı olacaktır. Kendinizi iyi ifade ediyorsunuz ve mesajınızı iletiyorsunuz. Yaratıcı seviyelerde fırsatların şimdi ortaya çıkması muhtemeldir ve coşku hızla artabilir. Bugün ilerleyen saatlerde sabırsızlığa dikkat edin. Huzursuz hissediyorsanız, tempo değişikliğine ihtiyaç duyduğunuzu gösteren sinyalleri dinleyin ve bunu yapıcı yollarla gerçekleştirin. Artık kısıtlayıcı veya sıkıcı gelen herhangi bir şeyle başa çıkmak zor olabilir.

9 Eylül 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjiniz oldukça yüksek ve çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Bugün katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekerek, kaçamak yapma arzusu duyacaksınız. Kalbi dolu olanlar için, paylaşıma açık bir gün.

9 Eylül 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir şey denemek için kendinize güveniyorsunuz. Bunun sonucundahayatınızda, sağlığınızda ve ayrıca aşk hayatınızda değişikler yaşayabilirsiniz. Bu yüzden ne zamandır planladığınız projeler için kolları sıvayın ve işe girişin. Çevrenizdekiler bu yeni yaklaşımınızı olumlu karşılayacak ve size destek verecek, ama siz yine de yere sağlam basmaya bakın.

9 Eylül 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Tebrikler iyi haberler yolda. Toplum tarafından tanınma ya da başarılarının ödülleri sana geliyor. Bugün aşık olma ya da evlenme teklifine açık bir gün senin için. Duygularını dengeleme ihtiyacın olacak. Sosyal bir etkinlik daveti alabilirsin. Senin için neşe, mutluluk ve minnetle geçen çok güzel bir gün olacak

9 Eylül 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun süredir yaşadığınız bazı duygusal karmaşalar, sizi yanlış yönlendirmeye çok elverişli görünüyor. Çok acil almanız gereken kararlarınızı bir süre ertelemeniz sizin için iyi olacak. İş yerindeki çalışmalarınızı kararlı bir biçimde sürdüreceksiniz. Bazı endişeler duyabilir veya duygularınız harekete geçebilir. Ancak sabırlı ve sakin davranmayı başarabilirseniz bunların üstesinden geleceksiniz. Uzaklardan gelecek ziyaretçileriniz var. Parasal sıkıntılarınız giderek azalıyor. Sağlığınızı ikinci plana atmayın.

9 Eylül 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 45' 38" R
Ay
Koç
13° 38' 52"
Merkür
Koç
20° 00' 41"
Venüs
Boğa
07° 46' 31"
Mars
Koç
03° 57' 34"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 41"
Satürn
Balık
17° 02' 37"
Uranüs
Boğa
22° 39' 47"
Neptün
Balık
29° 04' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 54"
Lilith
Başak
23° 56' 52"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>