Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kişisel Bakımınıza Önem Veriyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikteliğiniz için çabaladığınızı belli etmeniz gerekiyor. İlişkinizin iyiye gitmesini istiyorsanız, atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Kuvvetli etkiler alıyorsunuz ve bundan mutlaka yararlanmanız gerekiyor.

Mesleki olarak daha dengeli olmaya çalışın. Beklenmedik sorunlarla karşı karşıya kalabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Sınırların bilincinde olmalı ve hiçbir şeyi zorlamamalısınız.

Maddi sorumluluklarınızın üstesinden gelmek için harekete geçmeniz gerekiyor. Her türlü ayrıntının bu süreçte önemli olabileceğini unutmamalısınız. Gelir ve gider arasında mutlaka denge kurmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizle vakit geçirmenin, yalnız kalmanın insanı besleyen bir tarafı olduğunu biliyorsunuz. Bunun bir diğer katkısı olarak yanlış ilişkilerden kaçabildiğinizin farkında olmak, attığınız adımlardan şüphe duymanızı engelleyecektir. Artık sizin için her şeyin net ve gerçek olmasına, duyguların mayın tarlasına değil çiçek bahçesine dönüşmesine olanak tanımalısınız.

8 Eylül 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugünhayatınızda daha fazla sorumluluk alabilir ve liderlik yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Kararlarınızı net bir şekilde ifade etmek için özgüvenli olun.

8 Eylül 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşyerinizdeki gruplaşmalar motivasyonunuzu olumsuz etkiliyor. Bu durum işinizden soğumanıza yol açabilir. Sizden üst kademedeki kişilerle bu konu hakkında konuşmalar yapabilirsiniz. Kendinize kişisel bakım rutini oluşturmak isteyebilirsiniz. Her gün yapacağınız düzenli bakımlarla kendinizi daha özel hissedeceksiniz.

8 Eylül 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaklaşımlarınızın doğurduğu sonuçlar size yeni adımları daha sağlam atma şansı verebilir. Bu yüzden yaşadığınız herhangi bir şeye pişmanlık gözüyle bakmaktan, kendinizi acımasızca eleştirmekten vazgeçmelisiniz. Hayatta her duyguyu deneyimleyebilir ve istediğinizi büyütebilirsiniz; bugün iyi olanları büyütmekten yana olun.

8 Eylül 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili mücadele verebilirsiniz. Hayatınızla ilgili planlar yapabilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi ifade etmek sizin için önemli olabilir. Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. İşlerinizle ilgili etrafınızdaki insanlar tarafından desteklendiğinizi hissedebilirsiniz. Babanızla ilgili konularda sorumluluk almanız gerekebilir.

8 Eylül 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar keskin kararlar almanız gereken bir gündesiniz. Maddi konularda hilelere karşı bilhassa dikkatli olun, alım satım meselelerine dikkat edin.

8 Eylül 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

başkalarının dediklerine ve baskılarına aldırış etmemek senin için daha iyi olacak. Kendini ifade etmek için daha cesur adımlar atabilirsin. Söylediklerin başkalarını rahatsız etse de kendini düzgünce ifade etmek isteyeceksin.

8 Eylül 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün detaylara odaklanma ve düzenleme becerilerinizin ön plana çıkabileceği bir gün olabilir. Titizlikle işlerinizi planlamak ve sorumluluklarınızı yerine getirmek için fırsatlar bulabilirsiniz. İlişkiler alanında, bugün sevdiklerinizle daha gerçekçi ve pratik bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. İlişkilerde dürüstlük ve sadakat önemlidir. Karşınızdaki kişilerle iletişimde açık olmak ve ihtiyaçlarınızı ifade etmek size sağlam temellere dayalı ilişkiler inşa etme imkanı verir. İş hayatında, bugün detaylara dikkat etmek ve işlerinizi düzenli bir şekilde ilerletmek önemlidir. Planlarınızı takip etmek, görevlerinizi zamanında tamamlamak ve verimli bir şekilde çalışmak size başarı getirebilir. Ayrıca, eleştirel düşünme yeteneğinizi kullanarak problemleri çözmek ve verimliliği artırmak için fırsatlarınız olabilir.

8 Eylül 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Henüz oluşturamadığınız olayların alt yapısı üzerinde çalışmalar yapıyorsunuz. Bugün arkadaşlarınızla bir arada olmanın olumlu yansımalarını alıyorsunuz. Çevrenizden gerekli desteği bekliyorsunuz.

8 Eylül 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde vaktinizi sürekli hayaller kurmakla geçirdiyseniz, silkinip uyanmanızın ve bu projelere gerçekten başlamanızın zamanı geldi. Planlarınızın makul ve sağlam temellere dayanıp dayanmadığını sadece gerçek hayatta görebilirsiniz. Ama gerçekdışı hayallere kapılmaya devam ederseniz, önemli bir fırsatı elden kaçıracak ve değerli enerjinizi de boşa harcamış olacaksınız.

8 Eylül 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

8 Eylül 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişi her zaman anlayışlı ve sizinde aynı tutumda olmanızı bekliyor. Onun gelecekle ilgili beklentilerini hoşgörü ve iyimserlikle karşılamalısınız. Bugün her konuda tartışmadan uzak durun. Akşama doğru karşılaşacağınız sürpriz sizi mutlu edecek. İş yerinde yapacağınız organizasyon sayesinde omuzlarınızdaki yük azalıyor. Patronunuzla yapmanız gereken görüşmeyi ertelemekten vazgeçin. Parasal konularda attığınız sağlam adımlar size kazandırıyor.

8 Eylül 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 17' 24" R
Ay
Balık
06° 32' 08"
Merkür
Koç
18° 18' 58"
Venüs
Boğa
04° 38' 11"
Mars
Koç
01° 59' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 50"
Satürn
Balık
16° 49' 51"
Uranüs
Boğa
22° 30' 59"
Neptün
Balık
28° 59' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 27"
Lilith
Başak
23° 39' 55"
True Node
Koç
15° 21' 57"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>