Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan son derece güçlü olacağınız bir gündesiniz. Duygusal hayatınıza ilişkin güzel gelişmeler olabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle güzel zaman geçirebilir ve birlikte zevk alacağınız faaliyetlere katılabilirsiniz. Her ikinizi de mutlu edecek şekilde zaman geçirmeniz moralinizi düzeltecektir. Küçük bazı sürprizler yaşayabilirsiniz ve bunlar sizi mutlu edecektir. İsteklerinizi gerçekleştirmeye çalışacaksınız ve bu konuda cesur davranacaksınız.

Bir çok kişiyle sizin için verimli olacak diyaloglar kuracaksınız bu beraberineyaşamında bir hareketi getirecektir. Bir süreden beri beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz yada hayatınızdaki bazı sorunlar çözülme noktasına gelebilir. Kararlı ve net yaklaşımlarla çalışmaya devam edeceksiniz. Girişimleriniz için doğru anı seçme yeteneğinizi en iyi şekilde kullanabileceksiniz. Daha çok spontan davranışlar göstereceğiniz bir gündesiniz.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz ve harcamalarınıza dikkat etmeyeceğiniz bir gündesiniz. Koşullarınızı değiştirmek için bir düşünce geliştirebilirsiniz.

Son derece enerjik olacağınız bir gündesiniz ve bu enerjinizi doğru olarak kullanmayı başaracaksınız. Alacağınız kararların sonuçları sizin için olumlu olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünün içinde, sizi kötümser düşüncelerden uzaklaştıracak saatler olabilir. Karamsar olmakta kararlı gibi görünseniz de başarılı olamayacaksınız. Kalabalık bir gruba girebilirsiniz. Alacağınız küçük ama sevindirici bir haber gününüzün iyi geçmesine neden olacak. Arkadaşlarınız arasında sevilen bir kişi olmanıza rağmen, bazı değerlerinizin görülmediğini düşünüyorsunuz.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay Aslan burcunda hareket ediyor. Duygusal tarafınız bugün sizi yönetebilir. Her zaman mantığınızla düşündüğünüz konulara bugün duygusal bir bakış açısından yaklaşabilirsiniz. Sağlığınızı da ihmal etmemeye özen göstermelisiniz. Gün içerisinde Güneş ve Satürn arasında uyumlu bir görünüm meydana geliyor. Siz iyimser düşündükçe pozitif gelişmelerin de sizi bulacağını göreceksiniz. Spor yaptığınızda hem bedenen hem ruhen iyi hissedeceksinizdir. Bu görünüm siz aktif oldukça kilo yönetiminde de size destek olacaktır.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özgüvenin artıyor!Ay, ateş burcunda hareket ediyor. Titiz davrandığınhayatında, ılımlı tavrın ve enerjinle çevrendekilerin sevgisini ve takdirini kazanıyorsun. Eleştirenler olsa da özgüvenin sayesinde senin etrafa yansıttığın dik duruşunla kıskananların hedefi haline gelebilirsin. Müzik aletlerine olan ilgin seni öğrenmeye, hatta profesyonelleşmeye itebilir. Sevdiğin müzik aletinin kursuna yazılmaya karar verebilirsin. Geciken ödemelerin için sıkıntı yaşıyorsan hesabında ek bir ücret ya da beklenmedik bir borcun geldiğini görebilirsin. İlişkisi olan biri Başak burcuysan, sevgilinle sıra dışı konuşmalar yapabilirsin. Sorumlu olduğun konularda özellikle anne ve ailesine destek veriyorsun. Bencil davranan hiç kimseye toleransın olmayacak.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dolaşım ve sindirim sisteminizden kaynaklı bazı rahatsızlıklarınız olabilir. Spor yapmayı ihmal etmemeli, beslenme alışkanlıklarınızı düzenlemelisiniz.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal yönden sizi bağlayan konular, geçmişten kaynaklanan durumlar var. Olaylara daha tarafsız yaklaşmanız iyi olacak.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle aranızdaki tartışmaların sıklaşması sizi biraz tedirgin ediyor olsa da problemler ciddiye dönmeden halletmeyi başarabileceksiniz.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başak; çalışma hayatında ya da sosyal yaşamında tanınan ve oldukça sevilen biri olman herkesin sorunları karşısında senden akıl almasına neden olabilir. Gün içinde rekabet gerektiren bazı durumlarla karşılaşabilir, karşındaki kişinin bakış açısını çözümleyip ona göre riske girmeden harekete geçebilirsin. Yaşam kaliteni yükseltmek isteyebileceğin bir gündesin.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük işlerde aceleci davranmayın. Bireysel ihtiyaçların öne çıktığı bir gündesiniz. Aileden gelen inançlar kendinizi geliştirmenize engel oluyorsa bugün yüzleşmek için koşullar elverişli. En iyisini yapmak adına kaynaklarınızı tüketmeyin.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çocuğunuz ve sevdiklerinizle ortak zevklerinizi saptayıp birlikte keyifli vakit geçirin. Ayrıca aniden çıkacak bir seyahat planının içinde hemhem de gezme fırsatınız doğacaktır. Yurt dışı seyahatlerinizi planlamak için günün dingin enerjisinden faydalanın. Sevgilinizle daha ciddi konuşmalar yapmak istersiniz. Burç burç yorumları Cumartesi günlük burç yorumları

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Bu nedenle var olan şeylerin tadını çıkaramıyorsunuz. Elinizden küçük mutluluklar kaçıyor.

11 Mayıs 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 49' 49" R
Ay
Kova
00° 57' 29"
Merkür
Koç
17° 03' 25"
Venüs
Boğa
01° 30' 49"
Mars
Koç
00° 02' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 03' 16"
Satürn
Balık
16° 36' 44"
Uranüs
Boğa
22° 22' 16"
Neptün
Balık
28° 55' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 40' 57"
Lilith
Başak
23° 23' 02"
True Node
Koç
15° 20' 53"
Son Güncelleme : 30/04/2024 20:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>