Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yaşanmışlıklara Saygı Gösteriyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 50%
Sağlık 80%

Tebrikler! Tüm göstergeler hem zihinsel hem de fiziksel olarak kendinizi iyi hissettiğiniz,; mesleki ve finansal alanlarda çok daha iyiye gittiğinizi gösteriyor. Bir şekilde bir sözleşme söz konusu olabilir. Aşk hayatınız da çok iyi gidecek ve çocuklar bugün size büyük bir zevk getirebilir. Bugün, gelecek için planlar yapmak ve en değerli hedeflerinizin peşinden koşmak için harika bir zaman.

Bugün sizin oldukça verimli olabileceğiniz harika bir gün. Aşırı disiplinli bir şekilde çalışabiliyorsunuz ve bu tutumunuz sizin yol kat etmenizi sağlayacak. Başkalarına, yolunuza çıkan engeller karşısında muazzam bir ilerleme gücüne ve kararlılığına sahip olduğunuzu gösterin. Kendinize tamamen güvendiğiniz sürece bir çok zorluğu aşabilirsiniz - ki bunu da yapmalısınız.

Bu, global bir bakış açısına sahip olacağınız bir dönem. Şuanki gök haritasından faydalanmak için, ruhen veya seyehat konusunda bazı kitaplar okumak isteyebilirsiniz. Uzun bir tatile çıkmak isterseniz, normalrutininizde bu olmasa da şirketiniz sizi uzak bir yere gönderirse şaşırmayın. Tereddüt etmeyin! Çıkın, açık ve engin denizde temiz bir hava alın!

Başkalarının ruh hali seni etkileyebilir. Havaya hakim olan yoğun duygu içerikli enerjiye karşı ekstra duyarlı olabilirsin. Eğer aile üyelerin, arkadaşların stresliyse, onların gerginliklerinin sana geçmesine izin verme. Biraz tek başına vakit geçir. Sakinleştirici bir yürüyüşe çık veya banyo yap. Meditasyon için de vakit ayır ve son dönemlerde yaşadıklarının üzerinden geç. Olan biten üzerine düşünebilirsen iyi hissedeceksin.Söylemeye çalıştığın şeyde net ol. Bugünkü olaylarla birlikte, sözlerinin yanlış yorumlanması olasılığı normalden daha fazla. Tam olarak açık olduğunu düşündüğünde bile, insanlarda senin söylediklerini anlama değil, duymak istediklerini anlama şansı her zaman vardır. Bir şey söylemeden önce iki kez düşünün ya da eğer olayın risk taşıdığını hissediyorsanız. söylediğiniz şeyi onların kelimeleriyle tekrarlayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gerçekte her kim olduğunu düşünüyorsan, yapıcı olmayan bir şey söyleme alışkanlığın yok. Bazen bazı insanlar senden şüpheleniyorlar ya da seni hiçbir şey söylememekle suçluyorlar! Sabırlı olup beklediğin zamanlar da insanlar senin ihmalkar olduğunu söylüyorlar. Toleranslı davrandığın zamanlar da insanlar senin umursamaz olduğunu söylüyorlar. Bugün o insanlara gerçek sen ile ilgili şeyleri söylemek ve dünya hakkında söyleyecek ne kadar çok şeyin olduğunu göstermek için iyi bir gün.

11 Nisan 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün küçük olaylar, detaylar, anlık durumlar duygu durumunuzu ve düşüncelerinizi aniden değiştirebilir. Küçük şeylerden mutlu olma zamanı. Çocuklarla ilişkilerinizi iyileştirebilirsiniz.

11 Nisan 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, ateş burcunda hareket ediyor. İlişkisi yeni bitmiş bir Başak burcuysan eski sevgilin seninle tekrar iletişime geçebilir. Onunla arkadaş olmak niyetinde olabilirsin. Anılara saygın var. Kendine uğraş bularak, olumsuz düşüncelerden kurtulmak isteyeceksin. Sosyal medya paylaşımların artabilir.

11 Nisan 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünü tamamen ailenize ayırmak isteyebilirsiniz. Yoğun temponuzdan dolayı yeterli vakit ayıramadığınız düşünebilir ve ailenizle eğlenceli dolu dolu bir gün geçirebilirsiniz.

11 Nisan 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraşmanız ve zihinsel açıdan meşgul olmanız gereken durumlar olabilir. Düşüncelerinizde daha iyimser olmaya bakın.

11 Nisan 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yarım kalan işlerinizi halletmeli ve seminer eğitim gibi konulardan mümkün olduğunca uzak kalmalısınız.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden finansal konular, ilişkilerdeki kendinize özgü tavırlarınız ve aktarmak istedikleriniz konularında belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. Bugün herhangi bir yeni karar vermeden, zamanın akışına güvenmeniz faydalı olacaktır.

11 Nisan 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Biriyle doğrudan çatışıyorsunuz ve bundan kaçınmanın bir yolu yok. Bu kişi, bir şekilde kafanızı karıştırmak için size karşı dağınık cümleler kullanarak konuşuyor. Ona kanmayın ve yoldan çıkmayın. Elinizdeki konuya bağlı kalın.

11 Nisan 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Beklemeyi bilmediğiniz için birçokfırsatı kaçırıyorsunuz. Çevrenizdeki güçlü kişilerle kuracağınız bağlantıların önemli olduğu bir gün içindesiniz. Size güveniyorlar. Ertelediğiniz konuları bitirmelisiniz.

11 Nisan 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız.

11 Nisan 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızdaki problemleri çözeceğiniz bir gün olacak. Finansal durumunuz için endişelenmeyi bıraktınız ve kendinizi rahat hissediyorsunuz. Bugün beslenmenize dikkat edin ve daha erken yatmaya çalışın.  

11 Nisan 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin ilişkinizde verdiği ödünlerin, ilişkinizi ayakta tuttuğunu göremiyorsunuz. Bir gün verdiği tüm tavizleri geri isteyip ilişkiyi bitirebilir. Mesleğinizle ilgili cesur kararlar alabiliyor, aynı cesaretle de uyguluyorsunuz. Ama şu son kararlılığınızda, cesaretinizi kırıp sizi biraz düşündürecek bazı gelişmeler olabilir. Bugünlerde birine kefil olmanız istenebilir ve bununla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Hazımsızlık probleminiz, sağlıksız beklenmenizden kaynaklanıyor.

11 Nisan 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 37' 26" R
Ay
Terazi
08° 02' 30"
Merkür
Boğa
04° 27' 50"
Venüs
Boğa
24° 10' 05"
Mars
Koç
14° 08' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 03"
Satürn
Balık
18° 01' 31"
Uranüs
Boğa
23° 26' 09"
Neptün
Balık
29° 24' 37"
Plüton
Kova
02° 02' 31"
Chiron
Koç
21° 39' 48"
Lilith
Başak
25° 25' 29"
True Node
Koç
14° 56' 33"
Son Güncelleme : 19/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>