Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendini Frenlemesini Biliyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 40%
Para 90%
Sağlık 50%

Böyle günler, sizi hayatınızın daha önce tereddüt etmiş olabileceğiniz alanlarında hareket etmeye zorlar. Aşk hayatının taze bir nefes alması gerekiyor mu? Sevgilinizle birlikte mum ışığında güzel bir akşam yemeği mi hayal ediyorsunuz? Birlikte bir hafta sonu? Ya da yaşamak için yeni bir yer? Mutluluk hayali kurmayı bırakmanın zamanı geldi. Dışarı çıkıp yapmanız gerekenleri yapma zamanı! Ulaşmanıza ramak kaldı.

Psişik duyularınız bugün oldukça aktif olabilir. Bir su burcu olarak, siz zaten empatik birisisiniz. Bu, anında duygusal enerjiyi yakaladığınız anlamına geliyor. Birisini yüz yüze görmeden de onun kötü bir durumda olup olmadığını anlayabilirsiniz. Bunu odanın diğer ucundan bile hissedebiliyorsunuz! Ve her zaman birinin ses tonundan onun nasıl olduğunu anlayabilirsiniz. Bugünyerindeki gizli kalmış şeyleri yakalayabilirsiniz. Edindiğiniz izlenimlere güvenin.

Modern teknolojiden doğan sorunlar karşısında tamamen çaresiz mi hissediyorsunuz? Öyleyse, bugün kendinizi şaşırtabilirsiniz. İş hayatınızda çokça kullandığınız bazı yazılımlar bozulabilir ve bir bunu profesyonele yaptıracak kadar vaktiniz olmayabilir. Bazı usta çalışmalar sayesinde buna tek başınıza bir çözüm bulabilirsiniz. Bir profesyonele danıştığınızda da, doğru yolda olduğunuzu anlayacaksınız. Düşündüğünüzden daha yeteneklisiniz!

Hiçbir şey dikkatinden kaçamayacak! Altıncı hissin adeta hedefi tam on ikiden vuruyor. Hislerin oldukça hassas ve düşüncelerin çok keskin. Günü radarların oldukça açık geçireceksin. Tıpkı olayın köküne inmeyi bilen bir dedektif gibi hareket ediyorsun. Çok az çabayla büyük işler başarabilirsin. Her şey kendiliğinden önüne gelerek sana destek olacak.Bugün bir akıl hocasından yardım almak isteyebilirsiniz. Bir şeyleri çözüme ulaştırmanızı sağlayacak bir büyüğünüz olabilir. Belki de bu, sizinle arkadaşlık bağını koruyan eski patorunuz olabilir. Onu arayıp tecrübelerinden faydalanabilirsiniz. İncelik ve hassasiyet gerektiren bir konuda farklı bir bakış açısına ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Ne yapmanız gerektiğinden emin olmadan harekete geçmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaptığın bir yorum veya şaka birini çok rahatsız edebilir. Gücendirici potansiyele sahip herhangi bir şey söylececeğini anladığında çeneni tut. İnsanlar ekstra hassas olabilir ve her ne kadar duruma biraz mizah serpiştirmek istemiş olsan da, kabalığı kaldıramayabilirler. Ya güzel bir şeyler söyle ya da hiçbir şey söyleme.

8 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyalleşecek vegörüşmeleri, toplantılar, dostlarınız ve sevdiklerinizle bir araya gelme gündeminizde olacak. Karşınızdaki kişilerden adım ve teklifler görebilir, sürpriz tavırlarla karşılaşabilirsiniz.

8 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, karşıt burcunda hareket ediyor. Çevresel etkenler ile yaşadığın sorunlardan sıyrılmak istiyorsun. Yorgunluklarının hafiflediğini hissedebilirsin. Fuzuli yere para harcaman sana sorun çıkarabilir. Evli bir Başak burcuysan, harcamalarının artması eşinden tepki çekebilir. Kendini bilen bir burç olarak gerekli önlemleri alıyorsun. 

8 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle vakit geçirmek için harika bir gün olacaktır. Daha önce planladığınız işlerinizi tamamlarken, kardeşlerinize, ailenize destek olabilirsiniz. Parasal konularda gel-gitler yaşıyorsunuz. Burada kendinizden emin olmanız lazım.

8 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşınızdakilere vereceğiniz tepkilere dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Özellikle hareketli zamanlarda heyecanlı iletişim nedeniyle gerginlikler yaşayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde imaj değişikliği için uygun zamanlar var. Kadın arkadaşlarınızla zaman geçirmek size keyif verecektir.

8 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjiniz kısa süreli olarak düşse bile akşam saatlerine doğru toparlanabilirsiniz. Sosyal etkinliklere tarzınızı katarak kaliteli zaman geçirebileceksiniz.

8 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi mesafeli, istediğini başaran ve elde eden bir enerji ile insanlara ifade ederken, aşk hayatınızda daha toleranslı ve sakin davranmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Bu süreçte finansal konularda geçici bir zorlanma yaşayabilirsiniz.

8 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkaları hangi yoldan ilerleyeceğine karar veremediğinde, ayağa kalkıp belirleyici güç olmak çok önemli hale gelecek. İşleri harekete geçirmek için bugün olmanız gerektiği kadar agresif olun. Bulmacanın eksik parçasını sağlamak için mükemmel bir konumdasınız.

8 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür’den önemli destekler alıyorsunuz. İş birlikleri ve iletişim konularında önemli gelişmeler mevcut. Bugün kendinizi ortaya koyacaksınız. Güç bağı oluşturacağınız kişilerin önemli olduğunu unutmamalısınız.

8 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın öne geçtiği bir gün. Sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller. Uzaktan gelecek bir kişi bir anda hayatınızın akışını değiştirecek.

8 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazı konularda partnerinizin sizi hiç anlamadığını düşünüyorsunuz. Finansal hesaplarınızı daha sık kontrol etmeye özen gösterin. Bugün bir arkadaşınızın size harika harika haberleri olacak ve kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz.

8 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınız sevgilinizi şımarttığınızı düşünüyor. Siz ise sürekli vermekten bir türlü vazgeçemiyorsunuz. İşinizle ilgili gösterdiğiniz aşırı hırs sizi doğru olandan alıkoyuyor ve hedeflediğiniz yolda zirveye çıkmanıza engel oluyor. Artık uzun vadeli düşünmeli ve zararlı işlerle uğraşmamalısınız. Çünkü farkında olmadan kendi kendinize zarar veriyorsunuz. Parayla ilgili sorunlar sizi yorabilir. Aşırı stres ve öfke sağlığınızı olumsuz etkiliyor, biraz daha sakin hareket etmeyi öğrenin

8 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 13' 13" R
Ay
Akrep
28° 43' 03"
Merkür
Koç
15° 59' 20"
Venüs
Koç
25° 40' 07"
Mars
Balık
26° 23' 11"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 05"
Satürn
Balık
16° 11' 03"
Uranüs
Boğa
22° 06' 06"
Neptün
Balık
28° 46' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 45"
Lilith
Başak
22° 51' 28"
True Node
Koç
15° 33' 45"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>