Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Formuna Dikkat Ediyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Nisan 2021, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün duygularınız konusunda cesaretiniz var, her zamankinden daha özgüvenli hissedebilir, kendiniz için ayağa kalkma cesaretinde bulunabilir ve bunları duyması gereken insanlar için bir şeyler söyleyebilirsiniz. Son zamanlarda aşk ve romantizm hayatınızda tartışmalar ve anlaşmazlıklar yaşanmış olması muhtemel ancak bugünün sakin ve dingin enerjisi sayesinde bu olumsuzluklar sona erecek. Belki de neden gerginlik yaşandığına dair kafanızda biraz daha fikir oluştu. Bunu tartışma yaşadığınız kişi ile paylaşmayı unutmayın.

Bugün güvendiğiniz kişilere dikkat edin. Dışarıya çıkmak yerine, evde kalmaktan ve kazanmak için çok çabaladığınız konforlardan zevk almayı tercih edebilirsiniz. Sırrınızı kimseye emanet etmeyin ... Sadece bilginin yanlış yorumlanmasın değil, söyledikleriniz de istediğinizden daha az ciddiye alınabilir.

Bugün, pratik işler üzerine odaklanabilirsiniz. Hatta evinizde fiziksel birşeyler yapmak bile isteyebilirsiniz. Bahçe veya manzarayla ilgili bir şeyler yapmak ilginizi çekebilir. Ya da, garajı temizlemeye karar verebilirsiniz. Ev içerisinde bazı tamirat işlerine girişebilirsiniz. Zihniniz temizlendikçe ve elleriniz bir şeylerle meşgul oldukça bir tür hareket yogası size iyi gelecek. İlham verici müzikler açın ve yaptığınız şeyin keyfini çıkarın.

Birine bakıcılık yapabilirsin. Arkadaşına büyük ağabeyi oynayabilirsin. Dostun ailesi veya sevgilisiyle sorunlar yaşıyor olabilir. Durum onu soyutlanmış hissettiyor gibi görünüyor. Onu elinden tutup yemeğe çıkarmalısın. Açılması ve konuşması için onu cesaretlendir. Kafasını boşaltıp modunu yenilemesi için ona yardım eli uzat.Bugün sizin için tezatlarla dolu bir gün. Sabah çikolata yiyip öğleden sonra tempolu koşuya çıkabilirsiniz. Sabah geç saatte uyanıp akşam erkenden yatağa girebilirsiniz. Ayrıca bugün kendinizi eve de kapatabilirisiniz. Evde vakit geçirebilir ve normalde yaptığınızdan daha fazla telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Çalışma masanızı temizleyebilir ve hatta belki bir iki kitap rafını düzenleyebilirsiniz. Buzdolabında kötü bir koku varsa, neden temizliğe girişmeyesiniz? Belki de dolaptaki karbonat kabını yenilemenin zamanı gelmiştir. Ayrıca evcil hayvanlarınızla da ilgilenebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birtakım tuhaf telefon çağrıları alabilirsiniz, muhtemelen de tanımadığınız insanlardan. Gayri menkul yatırımları, özellikle de konut alımı ile ilgili olanlar, bu aralar başarılı olacak gibi görünüyor ya da bu alanda yeni bir yatırım yapmaya da karar verebilirsiniz. Bugün önsezilerinize kulak verin ve sakın her zaman devrede olan mantığınızın yolunuza çıkmasına izin vermeyin! Zihniniz bu aralar öte alemlerden gelen mesajlara özellikle açık olduğu için bundan en iyi şekilde faydalanmalısınız.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yarım kalan işlerinizi tamamlayıp, aksamış işlerinizi sonuca bağlayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili sorumluluklar ön planda olabilir. Akşam saatlerinde enerjiniz yükseliyor. Keyifli yemekler ve davetler gündemde.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

09.03’den 15.03’e kadar Ay boşlukta hareket edecek. Kendini maddi anlamda rahatlatmak için gereksiz gördüğün bazı harcamaları kesebilirsin. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan arkadaşın aracılığı ile tanışacağın kişiye duyguların yoğunlaşabilir. Yaz aylarına formda girmek için diyet için araştırmaların olabilir.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik olarak sahip olduklarınızı yeni bir yatırım aracı ile değerlendirmek isteyebilirsiniz. Karar veremiyor olduğunuz alanda uzman görüşüne başvurabilirsiniz. Elektronik aletlerinizin arızalanması ya da bazı ihtiyaçlarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran konulara karşı ısrarcı davranmamanızda fayda var. Üstlerinizle ilişkinize önem vermeniz gerekebilir. Bugün işlerinizle ilgili alternatif planlar oluşturabilirsiniz. Başarı için çok çalışacağınız zamanlar içindesiniz. İşten gelecek paralar söz konusu olabilir.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi hazır hissettiğiniz başarılara kalbinizi açma cesareti gösterin. Aynı zamanda ticaret ile uğraşan Başak’lar yeni gelir kapıları elde edebilirler.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde geçici psikolojik rahatsızlıklar yaşayabilir, ne olduğunu anlamadığınız sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Ancak bunların kaynağı fiziksel bir rahatsızlık olmaktan daha çok, üzerini örttüğünüz üzüntülerden kaynaklanmakta. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, bu atmosfer yerini ilişkilerde olumlu haberleşmelere, iletişim gücünüzün yükselmesine, özel hayatınızda daha rahat iletişim kurmanıza vegörüşmeleri konusunda pozitif bir enerjiye bırakıyor.

5 Nisan 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün manevi ve kariyer hedefleriniz bir araya gelebilir. Bu durum ideallerinizden ödün vermeden yaşamınızı sürdürmenizi sağlar. İnançlarınızı ve ilgi alanlarınızı paylaşan insanlarla yeni arkadaşlar edinmek için önünüze yeni fırsatlar gelebilir. Geçmişi nostaljik bir şekilde düşünebilir ve yine de geleceğe büyük bir iyimserlikle bakabilirsiniz. 

5 Nisan 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgün düşünceli kişileri sevmenize rağmen, hemen samimi olamıyor ve kişileri kendi bağlamınızda irdeliyorsunuz. Bugün, maddi konularda ilginç araştırmalar içinde olacak, kazancınızı belirleyici işler yapacaksınız.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizde sizinle tanışmak için can atan birisi var. Finansal hesaplarınızı daha sık kontrol edin ve birikim yapmaya çalışın. Bugün enerjiniz çok yüksek olacak ve çevrenizdeki insanların gününü aydınlatacaksınız.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün üzerinizde etki bırakacak kişileri doğru yorumlamaya ve kendi duygularınızı anlamaya dikkat edin. Aşk hayatınıza dair olan olayları düşünüp, uygun çözümler bulmaya çalışmalısınız. Yavaş yavaş duygularınız durulmaya başlayacak. Uzun süredir aklınızda olan bir projenize bugün ilk adımı atmayı düşüneceksiniz. Sizi mevcut koşullarınızdan kurtaracak her tür işe açıksınız. Beslenmenin önemine fazla dikkat ettiğiniz söylenemez. Dikkatli olmazsanız bazı sorunlarla karşılaşmanız mümkün.

5 Nisan 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 11' 40"
Ay
Akrep
24° 48' 18"
Merkür
Koç
26° 28' 03"
Venüs
Balık
21° 38' 53"
Mars
Balık
04° 59' 42"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 05"
Satürn
Balık
13° 18' 19"
Uranüs
Boğa
20° 39' 48"
Neptün
Balık
27° 48' 36"
Plüton
Kova
01° 49' 35"
Chiron
Koç
18° 47' 43"
Lilith
Başak
19° 48' 01"
True Node
Koç
15° 36' 04"
Son Güncelleme : 29/03/2024 12:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>