Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sürprizlere Hazırlıklı Olmalısın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Nisan 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 60%

Konu cazibeye gelince, kişiliğinizin daha gizemli yönlerinin en önemli varlığınız olduğunu biliyorsunuz. Bugün, 'baştan çıkarıcı güçlerinizi' çalışma ortamında veya kişisel yaşamınızda uygulayabilirsiniz. Ancak, gerçekten sahip olmadığınız bir şeyi saklıyormuş gibi davranmayın. İstediğiniz şeyi elde etmek istiyorsanız, kişiliğinizin en iyi yönlerini ortaya koymaya çalışmalısınız...

Bugün son derece kendindesiniz! Tabii ki, zodyağın tüm belirtileri, Başak doğanız günün ciddi havasıyla uyumlu olacak. Şu an çok sağlam ve pratiksiniz. Aslında, insanlar yeteneklerinize o kadar güveniyorlar ki, evde veya içinde bulunduğunuz grupta ek sorumluluklar üstlenmeniz istenebilir. Fazladanolacak, ama siz bunun için hazırsınız!

Bugün size oldukça moral bozucu bir telefon gelebilir. Bu, geçici olan projelerinizden biriyle ilgili bir aksilik haberi olabilir fakat yine de size bir hayal kırıklığı yaşatabilir. Sizi raahtsız etmeyen bazı küçük detaylarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz ve bu da çok fazla zamanınızı alabilir. Metanetli olun, hala iyisiniz. Hayal kırıklığının size galip gelmesine izin vermeyin.

Büyük egolara karşı mücadele vereceğin bir gün! Kendini abartılı davranan insanların arasına sıkışmış bulabilirsin. Bunlardan bazıları rol yapıyor; maskeleriyle geziyor olabilirler. Fakat bazı davranışlar ise bireylerin gerçek zihniyetlerini yansıtıyor. Toksik insanlarla muhatap olmamalısın. Enerjini ve yaşam ruhunu kaybetmene değmez.Bugün birtakım tuhaf telefon çağrıları alabilirsiniz, muhtemelen de tanımadığınız insanlardan. Gayri menkul yatırımları, özellikle de konut alımı ile ilgili olanlar, bu aralar başarılı olacak gibi görünüyor ya da bu alanda yeni bir yatırım yapmaya da karar verebilirsiniz. Bugün önsezilerinize kulak verin ve sakın her zaman devrede olan mantığınızın yolunuza çıkmasına izin vermeyin! Zihniniz bu aralar öte alemlerden gelen mesajlara özellikle açık olduğu için bundan en iyi şekilde faydalanmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok sevdiğiniz arkadaşlarınızdan biriyle vakit geçirmelisiniz. Arkadaşlarınızın yapısı ve kişilikleri çok farklı. Bazı arkadaşlarınız daha agresif ve kararlı. Bazıları ise daha sakin ve geçinmesi kolay insanlar. Bugün sevecen ve anlayışlı birinin çekim gücüne kapılabilirsiniz. Bu kişi kafanızı karıştıran kişisel bir meselede size benzersiz bakış açıları sunabilir. Bu konuda ona açılmaktan çekinmeyin.

4 Nisan 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. İlişkiler ve ortaklıklarla ilgili kararsız kaldığınız konularda netleşerek aksiyona geçebilirsiniz. Eşin finansal gündemlerine müdahil olabilirsiniz.

4 Nisan 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, Oğlak burcunda hareket ediyor. Kaybettiğin eşyaların hiç beklemediğin bir yerden çıkabilir. Yakın çevren tarafından belirlediğin kırmızı çizgilerinin ihlal edilmesini istemiyorsun. Kişisel bakımına özen daha fazla özen gösterebilirsin. Evli bir Başak burcuysan, eşinden gelecek sürpriz haberler olabilir.

4 Nisan 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel değerlerinizi tartarak nerelerde hata yaptığınızı düşünebilirsiniz. Kendinizi geliştirmek adına her şeyi denerken aydınlanma yaşıyorsunuz. Parasal konularda aşırı harcamalara dikkat edin. Daha tasarruflu olmaya ve aile bireylerinizi buna yöneltmeye çalışın. Bunu yaparken bunaltıcı olmayın.

4 Nisan 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygularınızın esiri olmadan daha olgun ve dengeli bir tavır içinde olun. Sevdiklerinizle, çocuklarla ilgili konular sizi oldukça hareketli kılabilir.

4 Nisan 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile içi konularda çok fazla sorumluluk almamayı tercih edebilirsiniz. Partnerinize karşı çok fazla anlayışlı olmak istemeyebilirsiniz.

4 Nisan 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ilişkilerinizdeki kayıpları düşünmek yerine, kendinize olan güveninizi yüksek tutmalı ve ruhunuzun asıl ihtiyaçlarına odaklanmayı tercih etmelisiniz. İş hayatınızda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, ruhsal olarak güçlü olacak, rüyalar, yaşamın içindeki anlamlı işaretler yoluyla evrenden destek alabileceksiniz. Ani maddi kayıplara karşı finansal durumunuzu dengeli tutmalısınız.

4 Nisan 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zor bir dönemden geçtiğiniz kilometreler ötesinden bile yüzünüze bakılsa anlaşılabilir. Bunu gizlemeye çalışmanıza hiç gerek yok. Siz de her insan gibi üzülebilir ve kötü günler yaşayabilirsiniz. Bu durumu kabullenmelisiniz.

4 Nisan 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değişimden hoşlandığınız bir gün içindesiniz. Uzun süredir planladığınız seyahatlerinizi yapabilirsiniz. Çekiciliğinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Karşı cins üzerinde elektriğiniz çok yüksek. Şansınız oldukça açık.

4 Nisan 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

4 Nisan 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile konuşurken kullandığınız kelimelere dikkat etmeye çalışın. Finansal olarak iyi bir durumda olduğunuz için kendinizi şanslı hissediyorsunuz. Çevrenizdeki insanlar için endişelenmeyi bırakmalısınız.

4 Nisan 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünlerde sevgilinizle sözlü tartışmadan uzak durun, fakat beklentilerinizi açıkça dile getirmekten de kaçınmayın. Gerekirse, arada sırada ondan uzaklaşın, bu size rahatlama zamanı sağlayacak. Bir süredirhayatınızda devam eden hareketlilik ve gerginlikten yoruldunuz. Bugünortamındaki dedikodulara kulaklarınızı tıkayarak sakinleşmeye çalışmalısınız. Hesaplı yaşıyorsunuz, ama hesabınızı pek bilemediğinizden bütçeniz hep açık veriyor. Soğuk algınlığına yakalanmamaya dikkat edin

4 Nisan 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 48' 29" R
Ay
Akrep
23° 24' 37"
Merkür
Koç
15° 58' 52"
Venüs
Koç
25° 08' 47"
Mars
Balık
26° 03' 33"
Jüpiter
Boğa
22° 51' 12"
Satürn
Balık
16° 08' 42"
Uranüs
Boğa
22° 04' 40"
Neptün
Balık
28° 45' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
20° 23' 18"
Lilith
Başak
22° 48' 39"
True Node
Koç
15° 34' 59"
Son Güncelleme : 25/04/2024 16:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>