Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Ferahlamak İstiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün özellikle idealist, yaratıcı, sezgisel ve ruhsal bir havada hissediyorsunuz. Alışık olmadığınız manevi bir hava yansıtabilirsiniz. Aşk hayatınız şu anda çok iyi gidecek, çünkü masalsı bir atmosfer tüm hayatınıza nüfuz ediyor gibi görünüyor. Bunun tadını çıkarın, birkaç gün sonra gerçek hayata geri döneceksiniz!

Son altı ay boyunca uyguladığınız fikirler bugün biraz karşıt görüşlere maruz kalacak. Birisi veya bir şey zekanıza meydan okumaya çalışıyor. Bu düşünceler duygusa anlamda oldukça yüklü, bu nedenle başkalarına karşı çok eleştirel olmamaya dikkat edin. Sözlerimizin ve eylemlerimizin evrende derin bir dalga etkisine sahip olduğunu unutmayın. Dışarıya yansıttığınız şeylerin kendinize dönmesini sakınca olmayan şeyler olduğunu unutmayın.

Bu, global bir bakış açısına sahip olacağınız bir dönem. Şuanki gök haritasından faydalanmak için, ruhen veya seyehat konusunda bazı kitaplar okumak isteyebilirsiniz. Uzun bir tatile çıkmak isterseniz, normalrutininizde bu olmasa da şirketiniz sizi uzak bir yere gönderirse şaşırmayın. Tereddüt etmeyin! Çıkın, açık ve engin denizde temiz bir hava alın!

Seçeceğin kelimelere dikkat etmelisin. Fevri bir moddasın ve biraz ukalalık yapabilirsin. İnsanların yanlış anlayabileceği dikkatsizce yapılmış yorumlar söz konusu olabilir. Veya fikirlerini belirtirken pot kırabilirsin. Kimseyi uzaklaştırmadan doğruları konuşmanın yolunu bulmak senin elinde. Sadece tonuna dikkat et!Bugün yataktan kalkar kalkmaz zırhınızı kuşanmak isteyebilirsiniz. Ortada tüm şiddetiyle süren bir savaş var herkes sizi hedef almış gibi görünebilir. Meseleyi tüm yönleriyle kavramadan savunmaya geçip olayı daha da büyütmemeye özen gösterin. Her şey küçücük bir yanlış anlama yüzünden patlama noktasına varmış olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafta, senin kararsız ve rahat doğana pek uymayan bir şekilde tutucu bir hava var. Biraz daha disiplinli olman için bazı şeyler birden zihninin içinde belirebilir. Düşüncelerin ve duyguların normale göre biraz daha kontrol altında, bu yüzden gerçekleri geliştirmek ve bulmak için bu durumu avantajına kullan. Bugün odaklanman için iyi bir gün!

1 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün dostlarınız ve sevdiklerinizle bir araya gelebilir, keyifli görüşmeler yapabilirsiniz. Karşınızdaki insanlarla anlaşmak ve aynı dili konuşmak noktasında daha başarılı olabileceğiniz bir gün. Manipülatif tavırlar sergileyebilirsiniz.

1 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, Yay burcunda hareket ediyor. Değişiklik istediğin bir gündesin. Hayatın monotonluğu seni farklı alanlara yöneltebilir. Becerilerini kullanmak isterken çeşitli kurslara yazılabilirsin. Kafandaki kara bulutları dağıtmak istiyorsun. Hukuksal konularda bir beklentin varsa bugün sonuçlanabilir.

1 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı gizlemek isteyebilirsiniz. Kimsenin sizi üzgün görmesini istemeyerek içinize çekiliyorsunuz. İmajınızı değiştirmek ya da fiziksel görüntünüzde bir şeyler yapmak bugün size iyi gelebilir.

1 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili konulara yönlenmeniz gereken olaylar yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde yaşanan olayları algılamakta zorlanacağınız zamanlar içindesiniz. Gün içinde güven arayışına girebilirsiniz. Uğraştığınız konular içinde ilerleme kaydetmek isteyeceksiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak için yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz.

1 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınıza yeni bir aşkı çekebilirsiniz. Geçmişi bırakmak ve geleceğe umutla bakmak istediğiniz, sizi üzen konulardan sıkıldığınız bir evredesiniz.

1 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün geleceğinizin önünü açan harika çalışmalara katılabilir, gruplar ve etkinliklerden fayda görebilir, kariyer gelirlerinizle ilgili bir ilerlemenin sinyallerini alabilirsiniz. Geleceğe yönelik niyetleriniz bugün daha hızlı kabul görebilir ve gerçekleşebilir. Özelliklehayatınızdaki başarılarınız için istek ve niyetlerde bulunmanız gereken bir gündesiniz.

1 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün insanlarla uyum içinde hareket etme eğilimindesiniz. İlk başta sizin durumunuzda olmak oldukça doğal ve kolay görünebilir, ardından sonraki dakika kendinizi yalnız ve rahatsız hissedersiniz. Aynı anda iki çelişkili duyguya sahip olmanın iyi olduğunu anlayın. Her iki zihin çerçevesiyle ilişki kurmayı ve kucaklamayı öğrenin.

1 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde duygusal konulara uzak gibi görünmeniz farklı yorumlara neden oluyor. Size yakın kişiler, mesleki çalışmalarınıza derin bir şekilde bağlılık gösterdiğinizi ve işlerinizi mükemmel bir şekilde yaptığınızı biliyor. 

1 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz.

1 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Tamamen kariyerinize odaklanmış bir durumdasınız ve yeni bir ilişkiye girmek aklınızın ucundan bile geçmiyor. İş yerinizde kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin. Yaşadığınız olumsuz olayları içinize atmayın.

1 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğinizi engelleyen engeli nasıl aşacağınızı sevgilinizle tartışarak ve konuşarak bulmanız gerekiyor. Sorunu çözmek için neler yapılması gerektiğini bir an önce kararlaştırın. Alım satım meselelerinde birtakım sıkıntılar, önümüzdeki günler içinde kapınızı çalabilir. Mesleğinizde sizi olumsuz etkileyecek haksız bir hükümle karşı karşıya kalmışsınız. Bu nedenle intikam almak istiyorsunuz. Dikkatli olun. Kendinizikonusunda fazla zorlamanız, aşırı yorgunluğa bağlı strese neden olabilir.

1 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 09" R
Ay
Oğlak
13° 22' 10"
Merkür
Koç
16° 35' 27"
Venüs
Koç
29° 54' 49"
Mars
Balık
29° 02' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 06"
Satürn
Balık
16° 29' 51"
Uranüs
Boğa
22° 17' 49"
Neptün
Balık
28° 52' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 32"
Lilith
Başak
23° 14' 24"
True Node
Koç
15° 22' 60"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>