Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Tutumlu Olmalısın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mart 2021, Çarşamba

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Bir yanınız hiç büyümemiş! İçinizdeki çocuğu koruyor ve eğlenceli tarafınızın hep canlı kalmasını seviyorsunuz, bu sizi siz yapan çekiciliğinizin bir parçası. Bugün, bu çocuksu yönünüzü arkadaşlarınız ve ailenizle olan etkileşimlerinizde ortaya çıkabilir. Faturalar ve ipotekler gibi "yetişkin" kaygılarına konsantre olmak zor olabilir. Top oynamak, fıkralar anlatmak veya televizyonda çizgi film izleyerek rahatlamak isteyebilirsiniz.

Uyumakta zorlanabilirsiniz. Ve eğer bu gece hala çok geç saatlere dek uyanık kalırsanız, huzuru bulmak için önce uğraşmanız gereken bir şey olabilir. Birdenbire, kişisel yaşamınızda veya kariyerinizde neler olup bittiğinin çok daha farkında olacaksınız. Hala bir dönüşüm dönemindesiniz. Özgün kişiliğiniz kendini ifade etmenin bir yolunu arıyor. Bir sonraki durağınız neresi olmalı? Bu, bugün ya da bu gece uyuyakalmaya çalışırken başa çıkmanız gereken soru.

Bu dönemde, yeteneklerinizi gözler önüne sermek için sıra dışı bir fırsat elde edebilirsiniz. Kendinizi algılanması güç olan şeyler söylerken bulabilir ve etrafınızdakiler de fikirlerinizi daha fazla duymak isteyebilir! Zihniniz şu anda tamamen odaklanmış durumda. İşle ilgili bir durumu kavrayabilirsiniz. (Örneğin; patronunuzun yapamadığı bir şey) Düşüncelerinizi paylaşırken rekabetçi olmayın. Sadece, fikirleriniz gruba genel olarak nasıl katkı sağlayabilir, onu düşünün.

İçgüdülerin, en iyiyi aramaya ve elde etmeye yönelmiş olacak. Hayallerinin peşinden gitmek ve kendini ileri taşımak için isteklisin. Günün enerjisi seni biraz iddialı yapabilir, yine de ağırdan alsan iyi edersin. Bir saniyeliğine durup yansıttığın imajı düşünmek isteyeceksin. Eğer önemli bir toplantın veya sunumun varsa, sofistike bir tutum seni başarıya götürebilir.Bugün etrafta, senin kararsız ve rahat doğana pek uymayan bir şekilde tutucu bir hava var. Biraz daha disiplinli olman için bazı şeyler birden zihninin içinde belirebilir. Düşüncelerin ve duyguların normale göre biraz daha kontrol altında, bu yüzden gerçekleri geliştirmek ve bulmak için bu durumu avantajına kullan. Bugün odaklanman için iyi bir gün!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kafanız biraz karışık olabilir. Önemli randevularınızı unutmamak için ajandanızı elinizin altında bulundurmanız gerekebilir. Ya da yapmanız gerekenleri hatırlatması için bir asistana danışmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Acele etmeyin; zira ne kadar çok koşturursanız muhtemelen o kadar çok unutuyorsunuz! Hızınızı ayarlayabilirseniz, daha iyi odaklanmayı başaracaksınız. Yalnızca aynı anda bir sürüyapmaya kalkışmayın, yeter.

31 Mart 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün detaycı, sorgulayıcı ve araştırmacı yanınızla hareket edebilirsiniz. Aşk ilişkilerinde ve çocuklarınıza karşı tavrınızda abartılı korumacı ve fedakarlık halinden kaçınmalı, duygu ve düşüncelerinizi daha sakin dile getirmelisiniz.

31 Mart 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerindeki arkadaşlarınlaçıkışında gerçekleştirmek istediğin planların olabilir. Bu aralar maddi konularda çok savurgan davrandığını fark edeceksin. Tutumlu davranmanda fayda var. Çocuğu olan bir Başak burcuysan, çocuğunun eğitimi üzerine daha fazla titremeye başlayacaksın.

31 Mart 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenize öfkenizi belirtmek isterken kırıcı sözler söyleyebilirsiniz. Her şeyi bildiklerini söyleyerek sizleri haksız yere eleştirmeleri bardağı taşıran son damla olabilir. Mümkün oldukça kendinizi savunmak zorunda kalacağınız durumlar içerisinde bugün olmayın.

31 Mart 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Hareketli zamanlar içindesiniz. Kardeşlerinizle ilgili konular önem kazanabilir. Gün içinde eğitimler düzenleyebilirsiniz. Zihinsel konularda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda önemli kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz.

31 Mart 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddiyatınızda bir miktar tıkanıklık hissetseniz de kendinizi toparladığınızda bu sorunu kolayca çözebileceksiniz.

31 Mart 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özel yaşamınızda romantik ve keyifli görüşmeler yaparak yeni yıla girebilir, eğlenceli ortamlarda yer alabilirsiniz, ancak enerjinizi dengeli kullanın ve fazla alkol alımı, hızlı araba kullanma gibi konulara dikkat edin. Yeniyıla girerken yaşamınızda neyi değiştirmek istediğinizi düşünün. Mutlu yıllar.

31 Mart 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Herhangi bir tartışma söz konusu olduğunda bugün duygusal düşünmemelisiniz. Mantığınızın sizi yönlendirmesine izin verin. En doğru yolu bulacağınızdan emin olabilirsiniz. İşleri kalbinizle ele alırsanız hiç içinden çıkamayacaksınız.

31 Mart 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevre ilişkilerini en iyi kullanan biri olarak, sizi anlamak her zaman mümkün olmuyor. Derin duyguların kişisi olarak bazen olayları fazla kafaya takıyorsunuz; her sözcüğün altında farklı anlamlar aramanız sizi yorar, bunu biliyorsunuz.

31 Mart 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görev duygunuz güçlenebilir ve sorumluluklarınızın sırtınıza bindirdiği yükü ağırlaştırabilirler. Bu nedenle, tüm gün boyunca yoğun biçimde çalışabilirsiniz. Gün ilerledikçe yorulsanız da, işlerinizi tamamlamanın rahatlığı içinde olacaksanız.

31 Mart 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Şu anda aşk hayatınızın gidişatından memnunsunuz. İş hayatınız hakkında bazı değişiklikler yapmadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun. Sağlığınız için uyku saatlerinizi düzenlemeye çalışın.

31 Mart 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle olan ilişkinizde dikkatli davranmanız gereken bir gün. Ani kararların etkisi altında kalmanız, kıskançlık ve kavgaya neden olabilir. İş arkadaşları arasında bir yanlış anlama yüzünden sinirleriniz bozulacak. Çevrenizdeki kişilerden olumsuz tepkiler almamak için düşüncelerinizi ifade ederken dengeli olmalısınız. Haklı olduğunuzdan emin olduğunuz ve uzlaşma umudu taşımadığınız tartışmaları bir yerde bırakmak size o kadar zor gelmemeli. Maddi konularda fazla esnek davranmamanız gereken bir gün.

31 Mart 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 35' 22" R
Ay
Oğlak
13° 38' 53"
Merkür
Koç
16° 35' 50"
Venüs
Koç
29° 56' 21"
Mars
Balık
29° 03' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 23"
Satürn
Balık
16° 29' 57"
Uranüs
Boğa
22° 17' 53"
Neptün
Balık
28° 52' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 37"
Lilith
Başak
23° 14' 32"
True Node
Koç
15° 22' 57"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>