Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yoğun Bir Tempon Olacak Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mart 2021, Pazartesi

Aşk 50%
Para 80%
Sağlık 60%

Yaşamaya ve yaşatmaya çalışın. Yetkiniz olabilir, ancak insanların davranışlarını kontrol edemezsiniz. Peki neden yaptıkları hatalardan dolayı içiniz içinizi yiyor? Şu anda çocuklarınız için endişeleniyorsanız, onlara koşulsuz sevgi göstermeye çalışın. Çocuklarınız kırıcı sözler söylediğinde her zaman sabırlı davranamıyorsunuz, ama bunların hepsinin büyüme sürecinin bir parçası olduğunu biliyorsunuz!

Enerji seviyeleriniz biraz düşük olabilir. Vücudunuzun uyuşuk ve ağır olduğu hissine sahip olabilirsiniz. Kendinizi sıkıntılardan uzaklaştırmanın zamanı gelmiş olabilir. Spor salonuna gidin ve harika bir egzersiz yapın, o zaman kan vücudunuzda pompalanmaya başlayacak. Kalkıp hareket ederseniz kendini iyi hissedeceksiniz. Gün boyu kanepede patates gibi yatmayın. Yorgun hissediyorsanız, buyerinde çok hareketsiz olduğunuz içindir!

Bugün özel bir satın alım planlayabilirsiniz, fakat şu anki finansal durumunuza baktığınızda bir sonraki ödeme gününüze kadar beklemenizin iyi olacağını görebilirsiniz. Bu moral bozucu ve heves kırıcı olabilir fakat bir de şöyle bakın: Bu şey için zaten bir süre beklemiştiniz, bir aciliyeti yok ve biraz daha beklemeniz canınızı acıtmaz. Bugün başka bir şeyler yapın ve sabırlı olun.

Eyleme geçme zamanı tam da şimdi. Neyi bekliyorsun ki? Eğer işleri yapmak konusunda aşırı sabırsız hissedersen şaşırma. İstiyorsun ve hemen şimdi istiyorsun. Sana istediğini elde etmen konusunda yardım edecek tek kişi sensin, öyleyse adımını at. Oldukça genişlemeci bir enerji seni düşündüğünden de ileri götürmek için bekliyor. Öyleyse geride durma. Sınır diye bir şey yok!Varoluşunun en zengin anları yaşamanın en kolay olduğu anlar değildir. Kendin hakkında daha çok şey bilmek istedin ve bunun için öncelikli olarak ne yapman gerekenleri de yaptın. Şimdi bu çabalarının sonucunu ala vakti geldi. Biliyorsun, durumlar senin için değişiyor ama olayların kontrol altında tutmak zorlaşıyor. Kendine vereceğin en iyi tavsiye olayların akışını bulmasına izin vermek olmalı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni bir şeyler satın almaya karar verebilirsiniz. Muhtemelen bir süredir yeni bir araba almayı düşünüyordunuz. Ya da belki bilgisayarınızın belleğini yükseltmek için masraf yapmak olabilir aklınızda. Uzun süre kullanacağınız bir şey satın almanın tam zamanı. Biraz fiyat karşılaştırması yapın ve mükemmel bir pazarlıkla alışverişinizi yapın. Biraz uğraşırsanız, sizi mutlu edecek bir ürün bulacaksınız.

29 Mart 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yüklü ödemeler, lüks ihtiyaçlardan yola çıkan harcamalar gündeme gelebilir. Kariyeriniz ve eğitiminiz için kendinize yatırımlar yapabilirsiniz. İş ilişkilerinde fayda ve çıkarlar ön planda olabilir.

29 Mart 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşlerin yoğunluğundan dolayı, yoğun tempoda çalışacaksın. Bu tempo seni çok yoracak. Sosyalleşmek adına bir şeyler yapmak için arkadaşlarınla uzun süren telefon görüşmeleri gerçekleştirebilirsin. Evli bir Başak burcuysan, eşinle romantik bir film izleme planların olabilir.

29 Mart 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski dostluklarınızı anmak isteyebileceğiniz bir gün. Samimiyet ve paylaşım anılarınızı canlandırabilir. İş hayatınızda önemli bir başarı sizleri bekliyor. Bunları yaparken en azından daha cesur kararlar içinde olacaksınız.

29 Mart 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. Yeni parasal girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Gün içinde alacağınız haberlerden etkilenebilirsiniz. Ticari anlaşmalar yapmak için uygun zamanlardasınız. Gün içinde ailevi konuları yönetmeniz çok daha kolay olabilir. Akşam saatlerinde akıcı temalar var.

29 Mart 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda temkinlik davranmak isterken süreyi ya da mesafeyi çok uzatarak partnerinizin şüpheye düşmesine neden olabilirsiniz.

29 Mart 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca maddi konularda ani fırsatlar elde edebileceğiniz, sevdiklerinize duygularınızı daha açık ifade etmeniz gereken, rüyalarınızla mesajlar alabileceğiniz, hissettiğiniz hiçbir duyguyu bastırmadan, nezaketle insanlarla paylaşmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Dua, meditasyon ve enerji çalışmalarından fayda elde edeceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

29 Mart 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başladığınız bir işin yarısında kendinizi sorgularken bulacaksınız. Bu işe neden giriştiniz, amacınız neydi? Bu amaca yaklaşmaktan çok uzaklaştığınızı fark edebilirsiniz. Çok geçmeden doğru yola girmelisiniz.

29 Mart 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mantığınızın sizi yanıltmasına izin vermek istemiyorsunuz, ama bu bazen yararlı olmayabilir. Çok derin düşünen ve olayları ayrıntıları ile inceleyen kişiler de hata yapabilir. Araştırmaya yönelik çalışarak, ince işler peşinde koşacaksınız. 

29 Mart 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görev ve sorumluluklarınızı bir kenara atıp eğlenceye veya dinlenceye yönelmek isteyebilirsiniz. Ancak, maddi konularla alakalı planlarınız, sizi çalışmaya yöneltecektir. Maddi konularda aşırı hırs yapmamaya çalışın.

29 Mart 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş yerinizdeki bir kişiden aşırı derecede hoşlanıyorsunuz ve ona açılmak için doğru zamanın gelmesini bekliyorsunuz. Bir süreliğine kalabalık ortamlardan uzaklaşmak ve huzur verici bir tatile çıkmak istiyorsunuz.

29 Mart 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşırı iyimser bir gününüzdesiniz. Bu iyimserliğiniz ilişkinize de yansıyacak. İyimserliğiniz işinize de yansıyacağından tatsız konuları fazla büyütmeyeceksiniz. Parasal açıdan yapacağınız değişiklikler ve yenilikler, işinizde de hedeflerinize daha rahat erişmenize yardımcı olacak. Ama bu arada doğabilecek başka fırsatları da göz ardı etmeyin. Sağlık alanında biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor. Kimi zaman yaşadığınız stres ve sıkıntı sizi kabul edilemeyecek kadar güçsüz bırakabilir

29 Mart 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 00' 21" R
Ay
Balık
17° 10' 50"
Merkür
Koç
18° 45' 53"
Venüs
Boğa
05° 32' 44"
Mars
Koç
02° 34' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 12"
Satürn
Balık
16° 53' 36"
Uranüs
Boğa
22° 33' 32"
Neptün
Balık
29° 01' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 55"
Lilith
Başak
23° 44' 49"
True Node
Koç
15° 23' 01"
Son Güncelleme : 04/05/2024 02:33

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>