Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yardımseversin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2021, Pazar

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 40%

Bugün romantik bir şiir ya da aşk mektubu yazma havasındasınız. Yaratıcı tarafınız ortaya çıkmak isteyecek ve en sevdiğiniz konu ise aşk! Baştan çıkartıcı bir mesaj yazıp özel birine gönderebilirsiniz. Ya da kendi bestelediğiniz bir aşk şarkısıyla sevgilinize serenat yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda size yardımcı olması için bu yaratıcı yetenekleri kullanmak isteyeceksiniz. Cyrano gibi olun ve Roxanne''yi baştan çıkartın!

Şimdi sakin kalmak için mücadele etmeniz. Normalde kolay bir insansınız, ama bugün bazı savaşçı ya da saldırgan kişiliklerle karşılaşabilirsiniz. Bunlar, egolarını çok fazla dışa vuran arkadaş ya da tanıdıklar olabilir. Onlarla tartışmaya girmeyin, çünkü sadece kaybedersiniz! Herhangi bir çatışmadan kaçınmaya çalışın ve yapabiliyorsanız huzurlu ve ayrı bir tavır takının. Diğer insanların yoğun duyguları üzerinde çalışmalarına izin verirseniz daha iyi hissedeceksiniz.

Bugün ani kararlar vermemeye çalışın. Haber vermeden, telefon etmeden kapınızı çalan insanlarla birlikte dikkatinizi dağıtan bir sürü şeyle karşılaşabilirsiniz. Bu durumda, tek bir şeye odaklanmanız oldukça zor olabilir. Telefonlarınızı kapatabilir veya bugünü "balığa çıkma" günü ilan edebilirsiniz. Israrcı insanların baskısı altında kalmanıza izin vermeyin. Bir söz vermeden çnce kafanızı dinlendirmek için kendinize biraz vakit ayırın.

Büyük olasılıkla, dikkatli olmamanın bedeli olarak oldukça duygusal dramaların içinde kendini bulacaksın. Sakin ve kendine hakim olmak ve öyle kalmalısın. Rahatlayıp yalnız kalabileceğin bir yer bul. Enerjin güzel evet, ama böyle bir günde daha ketum ve gösterişsiz olabilirsin. Çevrendekilerle iyi geçin.Bugün yeni bir şeyler satın almaya karar verebilirsiniz. Muhtemelen bir süredir yeni bir araba almayı düşünüyordunuz. Ya da belki bilgisayarınızın belleğini yükseltmek için masraf yapmak olabilir aklınızda. Uzun süre kullanacağınız bir şey satın almanın tam zamanı. Biraz fiyat karşılaştırması yapın ve mükemmel bir pazarlıkla alışverişinizi yapın. Biraz uğraşırsanız, sizi mutlu edecek bir ürün bulacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beklenmedik sorumluluklar bir yolculuk planınızı bozabilir. Biri yardımınıza ihtiyaç duyabilir ve bu nedenle birkaç günlüğüne kendi faaliyetlerinizi durdurmanız gerekebilir. Bu sinir bozucu bir durum ancak sadece yaptığınız şeyleri başka bir zamana erteleyecek. Onları tamamen iptal etmeyecek. Yapmanız gerekeni yapın ve daha sonra planlarınıza devam edin. Bu şekilde daha iyi hissedeceksiniz!

28 Mart 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iç huzursuzluklara kapılabilir, ilişkileriniz üzerine kafa yorabilirsiniz. İş ve özel ilişkilerinizde alma-verme dengenizi gözden geçirmeniz gereken durumlar olabilir. Borç alma-verme gündemleri karşınıza gelebilir.

28 Mart 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Ertelediğin tatil programını yeniden planlamak isteyeceksin. Hiç beklemediğin birisinden gelecek telefon görüşmesi planlarını ertelemene sebep olabilir. Kullanmadığın eski eşyalarını ihtiyaç sahiplerine vermeyi düşünebilirsin.

28 Mart 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizin özel hayatınıza müdahale etmesi sizi oldukça gerebilir. Tepkilerinizi size yakışır bir şekilde, saygılı bir üslupla göstermelisiniz. Görmek istediğiniz saygıyı öfkeli bir tavırla alamayacağınızı bilmelisiniz.

28 Mart 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Terazi burcunda dolunay gerçekleşirken birikimleriniz, paranız üzerinde daha fazla düşünme gereği duyabilirsiniz. Ortaklı işler de gözden geçirilebilir.

28 Mart 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi rekabetçi hissedebilirsiniz. Bu süreçte fazla eleştirel olup başkalarının kalbini kırmamaya dikkat etmelisiniz.

28 Mart 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir Yeniay meydana geliyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında maddi durumunuz, eskiye ait borçlar, beklenmedik ortaya çıkan yeni maddi problemlerle ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bu sebeple iyi bir mali planlama yapmanız gerekmekte. Aynı hafta baş bölgesi ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Migren, baş ağrıları, kesici delici aletlerle ilgili kazalar ve genel olarak yaşamınızı tehlikeye sokacak riskli hareketlerden (örneğin hızlı araba kullanmak, madde kullanımı vb.) kesinlikle uzak durmanız gerekmekte. Çünkü bu yeniay haftası ölüm, yaşamsal tehlikeler ve ölüm ötesi konular evinizde gerçekleşirken, sizin bedeninize ve ruhunuza daha iyi bakmanız ve kendinizi daha fazla korumanız gerekiyor. Aynı süreçte aşk hayatınız ve çocuklarınızla iletişim konusunda problemler yaşayabilirsiniz.

28 Mart 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşlerin yolunda gitmediği apaçık ortada. Ancak bunun için suçlanması gereken kişi gerçekten siz misiniz? Bu işi kim başlattıysa çıkan problemlerden de o sorumludur. Siz sadece çözüm konusunda destek verebilirsiniz.

28 Mart 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Henüz hayata geçiremediğiniz konuların alt yapısı üzerinde çalışmalar yapıyorsunuz. Bugün arkadaşlarınızla bir arada olmanın yararını yaşıyor, onların desteği konusunda olumlu yansımalar alıyorsunuz. Rakipleriniz tarafından takip ediliyorsunuz. 

28 Mart 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki insanlar, sürekli olarak size izlemeniz gereken programı, yapmanızı bekleyen işleri hatırlatabilirler. Yine de siz, onları dinlemeyebilir ve sadece canınızın yapmak istediğiveya uğraşlara yönelebilirsiniz.

28 Mart 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Beklentilerinizi çok yüksek tuttuğunuz için kendinize uygun bir partner adayı bulmakta zorlanıyorsunuz. İş hayatınızda hata yapmaktan korkmayın ve kendinize güvenin. Enerjinizi yükseltecek aktiviteler yönelin.

28 Mart 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle yeni kırgınlıklar yaşamamak için sert çıkışlar göstermekten kaçının. Sizi kırmış olan partneriniz, pişmanlık içinde kıvranıyor. Her ikinizden biri adım atmalı! Bugünyerinde zamansızlıktan yakınabilir, aynı anda pek çok işle birden meşgul olmak zorunda kalabilirsiniz. Ödemeleriniz bugünlerde peş peşe geliyor. Dikkatli harcıyor, ama yine de yetiştirmekte zorlanıyorsunuz. Sağlığınız gayet iyi, enerjiniz de yerinde. Ancak yine de iyisiniz diye kendinizi fazla zorlamayın.

28 Mart 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 32' 41" R
Ay
Boğa
09° 51' 52" R
Merkür
Başak
20° 12' 08" R
Venüs
Terazi
27° 28' 53" R
Mars
Yengeç
09° 26' 56" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 20"
Satürn
Balık
15° 03' 25"
Uranüs
Boğa
27° 06' 02"
Neptün
Balık
28° 30' 51"
Plüton
Oğlak
29° 44' 43"
Chiron
Koç
22° 15' 30"
Lilith
Terazi
09° 15' 55"
True Node
Koç
06° 37' 47"
Son Güncelleme : 21/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>