Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Pürüzleri Ortadan Kaldırıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Nisan 2021, Cumartesi

Aşk 50%
Para 50%
Sağlık 70%

Bugün mantığınızı korumaya çalışın. Kendinizi, yoğun bir ruh halinde olan insanlarla konuşurken bulabilirsiniz. Sessiz ve huzurlu bir tip olarak, bu duygu patlamaları sizi biraz şaşırtabilir. Ama bunlar sizi ilgilendirmiyor. Uzaklaşmak ve kendi işlerinize odaklanmak için elinizden geleni yapın. Sevdiğiniz bir kişi bazı karmaşık duygulardan geçiyorsa, destekleyici olun fakat onun melodramına çok fazla dahil olmayın.

Bugünün öncelikli endişesi, uzun zamandır üzerinde çalıştığınız bir projeyi tamamlamak için çok miktarda enerjiyi bu projeye kanalize etmek olabilir. Bu başarıdan kaynaklanan memnuniyet çok büyük olabilir; bir noktada kendinizi bir sandalyede çökmüş olarak bulabilir, başarınızdan başka bir şey düşünemez hale gelebilirsiniz. Sırtınızı sıvazlamaktan korkmayın; kazandınız. Bu akşamı kutlama yaparak geçirin!

Bugün kendinizi eğitim hedefleriniz hakkında düşünürken bulabilirsiniz. Okul dönemi sona eriyor. Eğer okuyorsanız, zihniniz dönem ödevleri ve finallerle meşgul olabilir. Eğer okumuyorsanız da, gelecek dönem için bir sınıfa kaydolmayı düşünebilirsiniz. Bu açıdan hangisine karar verirseniz verin, o konuya tamamen kendinizi vereceksiniz. Temkinli bir şekilde ilerlemekte fayda var.

Güne hakim enerjiyle başa çıkabilmek için bazı zihinsel düzenlemeler yapman gerekecek. En iyi strateji ise enerjiye uyum sağlamak ve hayatına ne tarz bir denge getireceğini görmek olur. Hislerine sadık kal, kelimelerini önemse. Gerçekten söylemek istemediğin şeyleri, öylesine söylemiş olmak için söyleme. Bütün etkileşimlerinde dürüst ve samimi ol.Çok sevdiğiniz arkadaşlarınızdan biriyle vakit geçirmelisiniz. Arkadaşlarınızın yapısı ve kişilikleri çok farklı. Bazı arkadaşlarınız daha agresif ve kararlı. Bazıları ise daha sakin ve geçinmesi kolay insanlar. Bugün sevecen ve anlayışlı birinin çekim gücüne kapılabilirsiniz. Bu kişi kafanızı karıştıran kişisel bir meselede size benzersiz bakış açıları sunabilir. Bu konuda ona açılmaktan çekinmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlgi odağı olmaktan keyif alıyorsunuz, doğru. Fakat bazen bir adım kenara çekilip sahneyi başkalarına bırakmak gerekir. Özellikle bugün, insanlar eleştirel bir tavırda olacağı için bir kenara çekilmek daha önemli. Neden seyircinin olumsuz tepkisini alasınız ki? Havadaki gerginlik sebebiyle ufak tefek tartışmalar çıkabilir. Bu tartışmalara karışmayın, hiç gereği yok.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aşk ilişkilerinde, motivasyon ve enerjinizde ani değişimler yaşayabilirsiniz. Anlık durumlar sizi daha fazla etkileyebilir. Çocuklarınızla ilişkileriniz ön planda olabilir.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

10.12’den itibaren Ay, Oğlak burcunda hareket etmeye başlayacak. Evde hummalı bir temizlik yapmaya başlayabilirsin.  Hafta içine ayağına dolanacak hiçbir işi bırakmak istemiyorsun. İşlerini hızlı hallediyor olman çevrenin dikkatini çekiyor. Sahip olduğun bu yüksek performansın nedeni sorulabilir.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile yapınızda bir karar aşamasında olabilirsiniz. Nedensiz hiçbir şey olmazken sizleri anlamak istemeyenlere daha fazla tahammül göstermek istemeyebilirsiniz. Uzun zamandır sizi yıpratan her şeyi geride bırakmayı seçmelisiniz.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiklerinizle ilgili konular üzerinde daha ciddi düşünmek durumunda kalabilirsiniz. Enerjinizi yapıcı konulara odaklamaya çalışmalısınız.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçsel dünyanıza döndüğünüz ve kendinizi dinlemeyi tercih ettiğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Kendinize yatırım yaptığınız hal ve durumlar iyi gelecek.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınız ve sevdiklerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul ederken, sevgi uğruna elinizden geleni yapmaya hazır olabilirsiniz. Heyecan duyduğunuz konular, sevdikleriniz gündeme gelebilir.

3 Nisan 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi başkalarına özellikle de çocuklarınıza ne kadar çok yatırım yaparsanız, gelecekte bu eylemlerden edineceğiniz kazanç o kadar büyük olur. Çocuklarınız için harcadığınız paranın ve verdiğiniz emeğin büyük olması sizi korkutmasın. Bunun hakkını mutlaka vereceklerdir.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizi meşgul edecek ve masraf yapmanıza neden olacak o kadar çok şey buluyorsunuz ki, sizi takip etmek bu dönemde zorlaşacaktır.  Bugün  özellikle farklı düşünüyor, farklı hareket ediyor fakat, duruma hakim oluyorsunuz.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir ilişkiden ne istediğinizi tam olarak bilmiyorsunuz. İş yerinizde çok çalışıyorsunuz, fakat emeklerinizin karşılığını almadığınızı düşünüyorsunuz. Bugün kendinize odaklanmak isteyeceksiniz ve rahatlatıcı şeyler yapacaksınız.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz insana ulaşmakta problemler söz konusu olabilir. Ama tüm bunlara rağmen mutlu ve de huzurlu olmayı başaracaksınız. Bencilce davranışlarınız nedeniylearkadaşlarınızı rahatsız ediyorsunuz. Onların da fikirlerine kulak vermeye çalışın. Yakın çevrenizde fikir alışverişinde bulunabileceğiniz kimselerlekonusunda yenilikler gerçekleştirebilirsiniz. Evdeki hesap yine çarşıya uymuyor. İsteklerinize rahatlıkla ulaşabilmek için gelirinizi artırın. Güzel yemeklere hayır diyememeniz kilo almanıza neden oluyor. Aşırıya kaçmamaya dikkat edin

3 Nisan 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 35' 25" R
Ay
Terazi
25° 27' 55" R
Merkür
Koç
16° 11' 49"
Venüs
Koç
22° 20' 19"
Mars
Balık
24° 17' 53"
Jüpiter
Boğa
22° 19' 38"
Satürn
Balık
15° 55' 50"
Uranüs
Boğa
21° 57' 01"
Neptün
Balık
28° 41' 15"
Plüton
Kova
02° 04' 57"
Chiron
Koç
20° 15' 25"
Lilith
Başak
22° 33' 29"
True Node
Koç
15° 39' 05"
Son Güncelleme : 23/04/2024 09:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>