Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Değişime Başlıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2021, Salı

Aşk 50%
Para 100%
Sağlık 90%

Hayaller ve meditasyonlar, farkında olmadan büyümenizi engelleyen ve geçmişten gelen köklü duygularınızı uyandırabilir. Hem arayış, hem de affedicilik birden sizin için önem kazanabilir. Romantik tutku her zaman yüksek bir seviyede. Bu duyguların ayrıca evinizi dekore etme yolunda ihtiyacınız olacak sanatsal ilham kaynağını size getirmesi muhtemel. İyi günler!

Bu sizin için çok verimli bir dönem olabilir. Hayatınızı inşaa etmeye başlayacaksınız. Her yöne doğru çekiliyormuş gibi hissediyorsanız, bu çok normal, şu anda aynı anda birkaç şey yapmanız gerekiyor. Yapacaksınız! Başka bir proje üzerine daha fazla çalışmak için diğer projeyi sonlandırmayı düşünmeyin. Her ikisini de aynı anda, özellikle bu zaman aralığında yapacak enerjiniz var.

Evinizde dinlenmeniz gerektiği konusunda biraz endişeli olabilirsiniz fakat ev dışında ilgilenmeniz gereken sorumluluklarınızın baskısını da hissediyorsunuz. Bu, özellikle de başka bir yerde olmak istemeniz için geçerli bir sebebiniz varken sizin için ciddi bir engel. Her iki cephedeki sorumluklar da çok önemli. İşlerinizi mümkün olduğunca hızlı ve etkili bir şekilde yapmaya çalışın ve kurtulun. Yapabilirsiniz!

Yepyeni bir felsefe benimsemeye karar verebilirsin. Yaratıcı görselleştirme yapmaya başlayabilirsin. Zihinsel gücünü pozitif düşünmeye aktarmak sana iyi gelecektir. Bazen duygularının seni kontrol etmesine izin veriyorsun fakat son felsefen sana onlar üzerine kontrol şansı kazanma fırsatı tanıyabilir. Düşüncelerinin, duygularının ve davranışlarının kişisel gerçekliğini şekillendirdiğini bilmelisin...Hayal gücünüz bugün uçuyor olmalı. Kelimeler, imgeler, melodiler veya sanatsal tercihiniz ne olursa olsun, muhtemelen gözlerinizin takip edebildiğinden çok daha hızlı bir şekilde kafanızda belirecekler. Bunları yazdığınızdan emin olun veya bunları kasete kaydedin ya da bunları hatırlamak için elinizden geleni yapın. Aksi halde onları kolayca unutabilirsiniz ve bunun olmasını istemezsiniz. Bunları ne olur olsun yayımlamak için elinizden geleni yapın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için tezatlarla dolu bir gün. Sabah çikolata yiyip öğleden sonra tempolu koşuya çıkabilirsiniz. Sabah geç saatte uyanıp akşam erkenden yatağa girebilirsiniz. Ayrıca bugün kendinizi eve de kapatabilirisiniz. Evde vakit geçirebilir ve normalde yaptığınızdan daha fazla telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Çalışma masanızı temizleyebilir ve hatta belki bir iki kitap rafını düzenleyebilirsiniz. Buzdolabında kötü bir koku varsa, neden temizliğe girişmeyesiniz? Belki de dolaptaki karbonat kabını yenilemenin zamanı gelmiştir. Ayrıca evcil hayvanlarınızla da ilgilenebilirsiniz.

6 Nisan 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugüngörüşmeleri vearkadaşlarıyla ilişkiler ön planda olacak. Gün boyu yapılacaklar ve görevlerle meşgul olacaksınız. Sağlığınız için destekler ve hizmetler alabilirsiniz.

6 Nisan 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, Kova burcunda. Olumsuz düşüncelerinden kurtulmak istiyorsun. Kötü insanların düşünceleri ile ilgilenmek isteyebilirsin.

6 Nisan 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle geçmiş konular hakkında gerilimler yaşayabilirsiniz. Öfkenize hâkim olarak sakin kalmaya çalışmalısınız.  Bazı haksızlıklar yaşıyor olsanız da unutmayın ki her haksızlık sonsuza kadar sürmez

6 Nisan 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda sorumluluklarınızın yoğunlaştığı bir gün olabilir. Gün içinde hizmet aldığınız kişilerle ilişkinize dikkat etmenizde fayda var. Sizi yıpratan konuları akışa bırakmalısınız. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınız var ise, ihmal etmemeye çalışın. Gün içinde yapacağınız plan programlar sizi rahatlatacaktır. İş arkadaşlarınızla organize olun.

6 Nisan 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile ilişkilerinizde karar almak noktasında başarılı olabilirsiniz. Sorunlarınızın çözülebilir olduğunu görerek akşam saatlerinde rahatlayabilirsiniz.

6 Nisan 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzellik ve bakım ürünleri alabileceğiniz, kariyerinizle ilgili güzel bir teklifle karşılaşabileceğiniz bugün, finansal anlamda artıya geçebilir, yeteneklerinizi, çalışma ve işlerinizi en iyi şekilde tanıtabilir, aile büyükleri, kurumlar ve patronlardan destek görebilir, ilişkilerinizde kendinize olan yüksek güveninizle etkili iletişim kurabilirsiniz.

6 Nisan 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygusal olarak, bugün kendinizi oldukça iyi hissediyor olmalısınız. Garip, beklenmedik bir güçle dengeniz bozulabileceği için bu önemlidir. İçeride ne kadar kararlı olursanız, bu yabancı enerji o kadar az kesintiye neden olur. Beklenmedik şeylerin genellikle bir nedenden dolayı olduğunu unutmayın. Şu anda sizi bekleyen önemli bir fırsat olabilir.

6 Nisan 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Köklü düşüncelerinizin sizi yönlendireceği konularda başarılı çalışmalar yapmak istiyorsunuz ama günlük yaşamınızı baş edebileceğinizden fazla zorladığınızdan, bazen gerçeklerden kaçıyorsunuz. Yetenekleriniz ortada. 

6 Nisan 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşırı titiz ve hassas olduğunuz bir gün sizleri bekliyor. En ufak bir kokudan rahatsız olabilir, minicik bir leke ile ortalığı yıkabilirsiniz. Kendinize karşı da oldukça eleştirel olduğunuz, kendinizi çok ağır yargıladığınız bir Cumartesi günü sizleri bekliyor. Bu kadar katı olmayın. Ne siz ne de bir başkası mükemmel olamaz. Affedin. Özür dileyin ve artık lütfen salın gitsin.

6 Nisan 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızdaki zorlu zamanları başarılı bir şekilde atlattınız ve eşiniz ile birbirinize sımsıkı bağlanmış bir durumdasınız. İş yerinizde sakin bir gün geçireceksiniz. Fiziksel olarak daha aktif olmaya çalışın.

6 Nisan 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk size yeni sürprizler hazırlamaya çalışabilir. Bir an önce aşka hazırlıksız görüntünüzü yok etmelisiniz. İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz takdirde yoluna girecek. Bir dostunuzla aranızdaki sürtüşme gizliliğini kaybedip su yüzüne çıkabilir. Maddi açıdan pek parlak bir gün değil. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Detaycılığınız yüzünden kendinize olur olmadık hastalıklar yakıştırıyorsunuz. Oysa her şey normal görünüyor.

6 Nisan 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 46' 48" R
Ay
Başak
21° 09' 23"
Merkür
Koç
17° 04' 53"
Venüs
Koç
18° 47' 06"
Mars
Balık
22° 04' 03"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 55"
Satürn
Balık
15° 39' 07"
Uranüs
Boğa
21° 47' 26"
Neptün
Balık
28° 35' 34"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
20° 05' 22"
Lilith
Başak
22° 14' 19"
True Node
Koç
15° 37' 55"
Son Güncelleme : 20/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>