Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Dışa Vurmadığın Duygular Var Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2021, Salı

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 40%

Hayaller ve meditasyonlar, farkında olmadan büyümenizi engelleyen ve geçmişten gelen köklü duygularınızı uyandırabilir. Hem arayış, hem de affedicilik birden sizin için önem kazanabilir. Romantik tutku her zaman yüksek bir seviyede. Bu duyguların ayrıca evinizi dekore etme yolunda ihtiyacınız olacak sanatsal ilham kaynağını size getirmesi muhtemel. İyi günler!

Bu sizin için çok verimli bir dönem olabilir. Hayatınızı inşaa etmeye başlayacaksınız. Her yöne doğru çekiliyormuş gibi hissediyorsanız, bu çok normal, şu anda aynı anda birkaç şey yapmanız gerekiyor. Yapacaksınız! Başka bir proje üzerine daha fazla çalışmak için diğer projeyi sonlandırmayı düşünmeyin. Her ikisini de aynı anda, özellikle bu zaman aralığında yapacak enerjiniz var.

Evinizde dinlenmeniz gerektiği konusunda biraz endişeli olabilirsiniz fakat ev dışında ilgilenmeniz gereken sorumluluklarınızın baskısını da hissediyorsunuz. Bu, özellikle de başka bir yerde olmak istemeniz için geçerli bir sebebiniz varken sizin için ciddi bir engel. Her iki cephedeki sorumluklar da çok önemli. İşlerinizi mümkün olduğunca hızlı ve etkili bir şekilde yapmaya çalışın ve kurtulun. Yapabilirsiniz!

Yepyeni bir felsefe benimsemeye karar verebilirsin. Yaratıcı görselleştirme yapmaya başlayabilirsin. Zihinsel gücünü pozitif düşünmeye aktarmak sana iyi gelecektir. Bazen duygularının seni kontrol etmesine izin veriyorsun fakat son felsefen sana onlar üzerine kontrol şansı kazanma fırsatı tanıyabilir. Düşüncelerinin, duygularının ve davranışlarının kişisel gerçekliğini şekillendirdiğini bilmelisin...Hayal gücünüz bugün uçuyor olmalı. Kelimeler, imgeler, melodiler veya sanatsal tercihiniz ne olursa olsun, muhtemelen gözlerinizin takip edebildiğinden çok daha hızlı bir şekilde kafanızda belirecekler. Bunları yazdığınızdan emin olun veya bunları kasete kaydedin ya da bunları hatırlamak için elinizden geleni yapın. Aksi halde onları kolayca unutabilirsiniz ve bunun olmasını istemezsiniz. Bunları ne olur olsun yayımlamak için elinizden geleni yapın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayal gücünüz bugün uçuyor olmalı. Kelimeler, imgeler, melodiler veya sanatsal tercihiniz ne olursa olsun, muhtemelen gözlerinizin takip edebildiğinden çok daha hızlı bir şekilde kafanızda belirecekler. Bunları yazdığınızdan emin olun veya bunları kasete kaydedin ya da bunları hatırlamak için elinizden geleni yapın. Aksi halde onları kolayca unutabilirsiniz ve bunun olmasını istemezsiniz. Bunları ne olur olsun yayımlamak için elinizden geleni yapın.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne dair planlarınızda aksaklıklar olabilir. Ulaşım ve seyahatte engeller ve değişiklikler gündeme gelebilir. Kardeşlerle ilişkiler öne çıkabilir. Sorgulayıcı olacağınız bir gün.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

12.03’ten sonra Ay boşluğa geçiyor. Duygusallığını kontrol altında tutmakta zorlanabilirsin. İlişkisi olan bir Başak burcuysan yaşadığın sıkıntılar seni karamsar bir havaya sokabilir. Düşüncelerini hareketlerine yansıtmamaya çalışıyor. Aile büyüklerinin senden saklandığı bir sır bugün gün yüzüne çıkabilir.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kardeşleriniz ile iletişiminizi ilerletmek adına birlikte ticari çalışmalar yapmayı düşünebilirsiniz. Güvendiğiniz konuları paylaşarak görüş birliğine varabilirsiniz. İlişkinizi bitirmek ya da ilişkinizdeki hataları açıkça konuşmak durumunda kalacağınız bir gündesiniz.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili konularda daha fazla göz önünde olabilirsiniz. Sabah saatlerinde iletişimden kaynaklı sıkıntılara dikkat etmenizde fayda var. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için çalışacaksınız. Detaylar içinde çalışmak sizi yorabilir. Akşam saatlerinde daha akıcı koşullar söz konusu. Alternatif planlar çıkabilir.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karakteristik olarak size uyum sağlayamayacak kişileri hayatınıza çekebilirsiniz. Kariyer odaklı konular ön plana çıkarken manevi konulara geçkalabilirsiniz.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir, aile büyüklerinizle önemli konularda rahat diyalog geliştirebilirsiniz. Kendinizi ruhsal olarak iyi ve enerji dolu hissedeceğiniz bugün, ilişkilerinizde rahat bir akış hakim olacak. Akşam saatlerinde özel hayatınızdaki ilişkilerinizde duygusal incinmelere açık bir zamandan geçeceksiniz.

7 Nisan 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu gece yatağınıza yattığınızda başardığınız şeyleri düşünün ve hala yapmak zorunda olduğunuz işleri düşünmek yerine kendinizi tebrik edin. Ödüllendirilmeyi hak ediyorsunuz. Bu nedenle kendinize psikolojik baskı yapmaktan vazgeçin.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçinizdeki çılgınlıkları saklamak adına, farklı duygu saplantıları yaşıyorsunuz. Oysa, kafanızdan birçok delilikler geçiyor. Zaman kavramını unutmak sizin tarzınız değil. Kalbi dolu olanlar partnerlerini şaşırtacaklar.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi yeni bir ilişkiye girmek için hazır hissetmiyor olabilirsiniz. Bugün çalışma arkadaşlarınız ile birlikte çok eğlenceli anlar geçireceksiniz. Ani duygu değişimlerinden kaçınmaya özen göstermelisiniz.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizi derinden etkileyen yoğun bir sevginin sarhoşluğu içindesiniz. Duygularınızı gizlemeyin ve önünüze çıkacak aksiliklerin sizi yıldırmasına da izin vermeyin. Mesleğinizdeki gücünüzün farkında olmanıza rağmen temkinli olmanızda yarar var. Kariyerinizle ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Bugünlerde yapmayı düşündüğünüz konularda önünüze bazı engeller çıkabilir. Anlık arzularınız bütçenizi ciddi anlamda sarsabilir. Alkollü içecekler ve yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız

7 Nisan 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 29' 26" R
Ay
Akrep
19° 20' 46" R
Merkür
Koç
15° 59' 08"
Venüs
Koç
24° 44' 39"
Mars
Balık
25° 48' 24"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 40"
Satürn
Balık
16° 06' 52"
Uranüs
Boğa
22° 03' 34"
Neptün
Balık
28° 45' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 10"
Lilith
Başak
22° 46' 28"
True Node
Koç
15° 35' 50"
Son Güncelleme : 25/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>