Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Düşünceleriniz Değişiyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2023, Salı

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda çevresel koşulların değişiklik gösterme ihtimali var. Gerginliklerin tamamen çözüme kavuşmasıyla beraber mutluluğa ulaşmayı başaracaksınız. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmaya çalışın. Tersliklerin tamamen üstesinden gelmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Her türlü sorunun ve sıkıntının çözüme kavuşmasını sağlamalısınız.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Bilinçli adımlar atabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Kontrolün siz de olması gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir adım atmak kadar attığınız adımların iyi bir yere çıkmasına çok ihtiyacınız olabilir. Kendinizi sabırsız ya da yetersiz hissetmek yerine her şeyin bir zamanı olduğunu ve bu zamana en doğru şekilde hazırlanmak gerektiğini düşünmelisiniz. İçinizdeki istek ve merakı, görmek istediğiniz sonuçların alt yapısına aktarın.

12 Eylül 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün sağlığınıza ve kişisel bakımınıza özen göstermeniz önemli olacak. Kendinizi iyi hissetmek için dinlenmek, egzersiz yapmak ve sağlıklı beslenmek önemli olacak. Stres yönetimi konusunda da dikkatli olmalısınız

12 Eylül 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde sizi kıskanan ve kötü düşünceli kişiler olduğunu anlıyorsunuz. Bugün arkadaşlarınızla ilgili düşüncelerinizin netleşiyor. Arkadaşlarınızın yaptıkları hareketlerden rahatsız olup arkadaşlığınızı sonlandırmak isteyebilirsiniz. Tek yaşayan Başak burcuysanız, evinizdeki temizlik işlerine yardımcı olması için biriyle anlaşabilirsiniz.

12 Eylül 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aklınızdaki güzellik ve rahatlık algısını hayatınıza taşımak isteyebilirsiniz. Bunu zaman zaman yinelemek gerektiğini deneyimleriniz sayesinde görebilirsiniz. Kendinizi her zaman bir adım ilerisini düşünecek şekilde yetiştirmeniz sizin için radikal sayılabilecek her bilgiyi, her işi, her ilişkiyi kolaylaştıracaktır.

12 Eylül 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili kararlar alabilirsiniz. İşlerinizdeki değişimler sizi zorlayabilir. İhmalkârlıktan kaynaklanan hatalar yapmayın. Olaylara karşı kabullenme içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda dikkatli olmanızda fayda var.

12 Eylül 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi iyi analiz etme ve anlama fırsatları karşınıza çıkabilir. Mesleki konularda isearkadaşlarınızın hepiyle anlaşmaya çabalamamalısınız.

12 Eylül 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenle birlikte zaman geçirmek kendini her zamankinden daha güçlü hissetmene sebep olabilir. Onların desteğini yanında hissetmek senin için büyük sayılacak adımları atmanı kolaylaştıracak.

12 Eylül 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, şimdi suçluluk duygusunu veya işlenmemiş hayal kırıklıklarını yok etmenin bir yolu var. Örneğin, küçük sağlık veya motivasyon zorluklarıyla boğuşuyor olabilirsiniz. Rutini kırmanıza ve biraz daha maceracı olmanıza izin vermek, bazı korkularınızın veya şüphelerinizin üstesinden gelmenize yardımcı olabilir ve çözüm, pekala, bu gibi durumlarda hayatınızı dengelemekle ilgili olabilir. Gerginliği azaltmak ve iyileşmeye, gelişmeye ve büyümeye yönelik adımlar atmak için genel olarak iyi bir zaman ancak bugün en iyi sonuçları elde etmek için işleri yavaştan alın. Hayatınızı iyileştirme ve daha iyiye doğru değiştirme arzunuzu tatmin etmeyi, aynı zamanda bu değişiklikleri yapmanıza izin verecek belirli yapı ve gelenekleri bırakma korkularınızı gidermeyi hedefliyorsunuz.

12 Eylül 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızın sizden bekledikleri desteği onlardan esirgememeli ve aranızdaki bağları güçlendirmelisiniz. Uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınızla birlikte olabileceksiniz. Maddi konudaki gelişmeler olumlu ilerliyor.

12 Eylül 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok kişi size yeni fikirler verecek. Gelen bu yardımları kabul edin ve önünüzde açılacak yeni kapılardan yararlanın. Bu sayede beklenmedik ilerlemeler kaydedebilecek ve uzun süredir hayal ettiğiniz bir şeye çok yaklaşacaksınız. Ama riskleri iyi dengelemeye bakın, yoksa şimdiye dek elde ettiğiniz her şeyi birden kaybedebilirsiniz.

12 Eylül 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün duygularınızı yansıtmakta zorlanabilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat veya hukukla ilgili beklenmedik gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

12 Eylül 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraber olduğunuz kişiye olan duygularınız derinleşiyor. Ama duygularınızı sevdiğinize açıkça ifade edemiyor olmanız, kendinizi baskı altında hissetmenize neden oluyor. Bu durumun yarattığı baskıdan kurtulmak için yaratıcılığınızı harekete geçirin. Bir projeniz için kaynak arayışınızda bu kadar umutsuzluğa düşmeyin. Birkaç güne kalmadan sevineceğiniz haberleriniz olabilir. Zor günler geride kalıyor. Bugünlerde bir satın alma işiniz var, iyi masraf yapacaksınız

12 Eylül 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 38' 37" R
Ay
Boğa
12° 10' 04" R
Merkür
Koç
21° 34' 06"
Venüs
Boğa
10° 10' 12"
Mars
Koç
05° 27' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 42' 07"
Satürn
Balık
17° 12' 02"
Uranüs
Boğa
22° 46' 32"
Neptün
Balık
29° 07' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
21° 04' 16"
Lilith
Başak
24° 09' 48"
True Node
Koç
15° 22' 19"
Son Güncelleme : 07/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>