Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Ne Kadar Soğukkanlı Olursan O Kadar İyi Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2019, Salı

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün yapmanız gereken şey kontrolü tamamen bırakmanız. Kalp ile ilgili konular söz konusu olduğunda, insanlar büyük bir kargaşa içindeler. Ruh hallerini anlamaya çalışmak neredeyse imkansız olacak, denemenize bile gerek yok. Akışına bırakın ve büyük bir hamle yapmadan önce yarın neler olacağını görmek isteyebilirsiniz.

Yeni sistem veya prosedürü uygulamak için iyi bir gün. Son zamanlarda mesleğinizde öğrenmek ve büyümek için çok çalıştınız ve şimdi öğrendiklerinizden bazılarını kullanmaya başlama zamanı gelmiş olabilir. İş yerinde konuşmaya başlayın ve bu yeni bilgileri pratik bir şekilde kullanın. İnsanlar, ilerlemekte ve çalışmakta olduğunuzun farkına varabilir ve katkılarınızı takdir edeceklerdir.

Bugün, sanatsal bir şeyler yapmak için ilham alabilirsiniz. Belki, bilgisayarda bir web sayfası tasarlayabilirsiniz. Ya da, bir seyehat veya kısa bir hikaye konusunda yaratıcı yazılar yazabilirsiniz. Şu anda, kendinizi güzel ve sıra dışı bir şekilde açıklama ihtiyacı hissedeceksiniz. Hayal gücünüze ses verin ve fikirlerinizi bastırmayın. Eğer düşüncelerinizi takip ederseniz, özel ve hatta belki kazançlı bir şeyler olabilir!

Yeni bir proje başlatmak istiyor olabilirsin. Yaratıcı aklın uyarılıyor ve önemli hedeflerini başarmaya hazır hale geliyorsun. Yeni birstratejisiyle veya pazarlama planıyla gelebilirsin. Veya bazı yatırımlar üzerinden ağını genişletebilirsin. Harekete geçmek ve kendini başarı yoluna sokmak için güzel bir zaman. Hayallerini gerçekleştirebilmek için büyük düşünmekten çekinme!İnsani tutkular kadar mantıkdışı konuları anlama yetisine sahip olduğunuz kimin aklına gelirdi ki? Gündelik hayatın sizi daha önce hiç ilgilendirmeyen vıcık vıcık, ufak tefek gerçekleriyle haşır neşir olmaya başladınız. Yeni Teflon kaplamanız sizi göz açıp kapayıncaya kadar işe alıp işten çıkaran harika bir personel müdürü yapabilirdi. Bunu hiç düşündünüz mü?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olumlu değişimler nadiren çok çaba sarf etmeden gerçekleşir. Bu tarz değişimlerin hızlı ve anında başarı getireceğini unutmayın. Bir girdapın ortasında olduğunuzu, daha derin ve daha derine çekildiğinizi ve en sonunda dışarı atılacağınızı hissediyor olabilirsiniz. Ama bu sadece ?hiç durmadan çalışıp didinme evresidir. Çabalarınızın sonuçta ödüllendirileceğine inanın.

12 Kasım 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, Boğa burcundaki seyrini sürdürüyor. 18:47 olduğunda Ay, boşluğa giriyor. Saat 16:34'te 19 derece Boğa burcunda dolunay gerçekleşiyor. Merkür retrosunun etkilediği bu dolunayda, seyahatleriniz esnasında dikkatli olmalısınız. Tüm değerli eşyalarınızın yanınızda olduğundan emin olun. Aracınızı dikkatli kullanın. Akademik hayatınızda gergin bir gün yaşayabilirsiniz. Yurt dışı başvurularınız ya da işleriniz varsa tüm belgeleri iki kere kontrol etmenizde yarar var. Dolunayın olumlu yanı da var. Aşk hayatınızda hayalleriniz gerçek olabilir. İlişkide kendinizi değiştirmeye başladıysanız hayallerinize de erişeceksinizdir. Çocuğunuzla ilgili dilekleriniz de varsa gerçek olabilir. Dolunayın ayrıntıları için tıklayınız.

12 Kasım 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünyerinde üzerinde çalıştığın projenle ilgili ufak aksilikler yaşayabilirsin. Soğukkanlı ve çözüm odaklı olman, sorunların üstesinden gelmeni kolaylaştıracak. İşe yeni başlamış bir Başak burcuysan heyecanlı bir gün seni bekliyor. Kendine güvenerek ve sakince hareket etmende fayda var. Bugün alacağın elektronik bir eşya ya da değişim varsa; sözleşmelerini, lisansını iyice kontrol etmen, sorunların önüne geçmeni sağlayacak. Gün içerisinde hoş gelmeyen dedikoduların sana kadar ulaşması iki arkadaşının arasında kalmana neden olabilir. Evli bir Başak burcuysan, ailenin, eşinin ailesiyle olan uyumu kendini huzurlu hissetmeni sağlayacak. Toplumsal meselelere duyarlı oluşundan dolayı olaylara daha da duygusal yaklaşabilirsin.

12 Kasım 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizden alacağınız desteklerle hayatınızı idealize edebilir ve motive edici başlangıçlar yapabilirsiniz. İş ve çalışma arkadaşlarınızla geçmişe dair bazı konuşmalar sizi düşündürtebilir.

12 Kasım 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı konulara dikkatinizi verebilirsiniz. Sizi krize sokan konulara karşı özen göstermenizde fayda var. Korku ve endişe duyduğunuz konuları göz ardı etmekte zorlanabilirsiniz. Yakın ilişkilerinizde bazı kararlar alabilirsiniz. Gün içinde aşırı harcamalardan uzak durmalısınız. Akşam sevdikleriniz için sürprizler hazırlayabilirsiniz.

12 Kasım 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kusurlarla iyileri görmek hususunda dengede olmanız şart. Partnerinizin iyiliğini isterken farkında olmadan sadece onu suçluyormuş gibi görünebiliyordunuz.

12 Kasım 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün meydana gelecek Boğa burcundaki dolunay ile önümüzdeki 10 gün boyunca hayallerinize giden yolda atmanız gereken sağlam adımları planlama şansınız olacak. Bazılarınız için eğitim, uzaklar, ticaret, yurt dışı, yabancılar ve hukukla bağlantılı gelişmeler söz konusu olabilir. Kimileriniz ise eşinin yakınları ile daha çok zaman geçirmek isteyecek.

12 Kasım 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yaşadığınız ortamda yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Eşyalarınızın yerini değiştirebilir, kullanmadığınız kıyafetleri ayırabilir ya da takı kutunuzu düzenleyebilirsiniz. Bunun sonunda enerjinizin de yenilendiğini hissedeceksiniz.

12 Kasım 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa burcunda meydana gelen Dolunay, sizin yurt dışı ilişkilerinizi aydınlatacak. Ortaklıklar, para konuları gündeminize oturur. İkili ilişkilerden elde ettiğiniz çıkarımlar yıllardır çabaladığınız uğraşların ödülü olarak kapınızı çalabilir. Kendinizi güvende hissedersiniz. Özellikle toprak enerjisinden faydalanmak için ormanda yürüyüş yapın.

12 Kasım 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

12 Kasım 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir ziyaretle ilgili çevrenizde bir hoşnutsuzluk yaşayabilirsiniz. Ziyaretin arkasındaki günlerde biraz canınız sıkılacak gibi görünüyor, ama geçici. Akraba ilişkilerine çok bağlısınız. Bu yüzden kendi problemlerinize onlarınki de katılınca, sorunlar katlanıyor. Ama bu durumdan memnuniyet duyabilecek kadar soylu bir yüreğiniz var.

12 Kasım 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; kararlarının doğruluğunu ya da yanlışlığını görebilir, yatırım yaptığın konuların tekrar üstünden geçebilirsin. Yakın çevrenle arandaki güven duygusunun sağlamlaşması ve hayata bakış açının netleşmesi için gereken farkındalığa sahip olabilirsin. Yolculuk,  eğitim ve anlaşma süreçleri sonuca ulaşabilir.

12 Kasım 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 21' 57" R
Ay
Terazi
17° 13' 51" R
Merkür
Boğa
05° 32' 31"
Venüs
Boğa
25° 06' 58"
Mars
Koç
14° 43' 41"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 58"
Satürn
Balık
18° 04' 30"
Uranüs
Boğa
23° 28' 50"
Neptün
Balık
29° 25' 40"
Plüton
Kova
02° 02' 10"
Chiron
Koç
21° 42' 05"
Lilith
Başak
25° 30' 37"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 20/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>