Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Azimli Tarafın Kendini Gösteriyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün iki ilişki arasında gidip gelebilirsiniz. Şu anda iki kişiyle ilgileniyor olabilirsiniz. Biri daha çok platonik bir arkadaş gibi diğeri ise flört ettiğiniz bir kişi olabilir. Duygusal anlamda hangisini seçeciğinizi bilemeyebilirsiniz. Bugün bir seçim yapmaya zorlayarak kendinize işkence etmeyin. Doğru kararın netleşmesi biraz zaman alabilir.

Bugün biraz spor yapmaya karar verebilirsiniz. Bazı zorlu fiziksel egzersizler yapma havasında olacaksınız. Biraz toksin atarsanız kendinizi iyi hissedeceksiniz. Son birkaç günün gerginliklerinden bazılarını salıvermeniz gerekiyor. Uzun bir koşuya ya da yürüyüşe çıkmayı deneyin. Ya da belki iyi arkadaşlarınla bir tur basketbol oynayabilirsiniz. Ebeveyn iseniz, çocuklarınıza sokak hokeyi oynamayı öğretin.

Belli bir konuda uzun süre bir şeyler öğrenmeye mi çalışıyorsunuz? Bu konudaki kitaplar, dersler ve belgeselleri en büyük eğlenceniz haline mi geldi? Merak etmeyin, bugün bu konuyla ilgili aradığınız ne varsa bulacaksınız. Bu eğer birfırsatıysa, bu fırsat ayağınızda. Eğer konuyla bir bilgi ise, şimdiye kadar fazlasıyla edindiniz. Her ne ise, başarınızın saçtığı ışıltıların tadını çıkarın.

Seçtiğin kelimelere dikkat etmelisin. Enerji, seni biraz küstahlaştırabilir. Arkadaşların bunu çok umursamayacak olsa da annen umursayabilir! Beraberindekilerle sohbet ederken ekstra hassas ol ve nabza göre şerbet ver. Yazdığın belgeleri iki kez kontrol edersen hata payını azaltmış olursun. Gezegenleri seni biraz düşüncesiz hale getirecektir; o yüzden dikkatli ol!Bu aralar birtakım baskılar ve insanların egoları tarafından bombardımana tutulmuş gibi hissedebilirsiniz. Belki de insanlar size kendi istediklerini yaptırmak için sizi kullanıyormuş gibi hissediyorsunuz ve bu istenenler de sizin için en iyisi değil. Kaderinizin kendi ellerinizde olduğunu unutmayın ve kurban durumuna düşmemek için elinizden geleni yapın. Gerekiyorsa tek başınıza biraz zaman geçirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son birkaç gündür kendinizi kaybolmuş gibi mi hissediyorsunuz? Bugün bu sis bulutu muhtemelen aralanacak ve kendinizi daha iyi keşfedeceksiniz. Zihninizde dönüp duran sorulara cevap vermek ve yargılarınızı değerlendirmek için adım atacaksınız ancak yine de biraz sabırlı olmanızda fayda var; özellikle de bu konular duygusal konular ise. Doğrudan eyleme geçmeden önce anlamaya çalışın. Yarına uyandığınızda daha nesnel olduğunuzu göreceksiniz...

12 Nisan 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda şans ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Riskli yatırımlardan, alım-satım konularından kazanç elde edebilirsiniz. Müşteri bazlıyapanlar için kazançlı bir gün olabilir.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

14.04’te Ay boşlukta hareket etmeye başlayacak. Tuttuğunu koparman emeklerinin karşılığını almana zemin hazırlıyor. Kişisel bakımına önem gösteriyorsun. Bu yönde yapacağın harcamaları kısmak istemeyebilirsin.  Arkadaşlarınla uzun sürecek telefon görüşmeleri gerçekleştireceksin.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni fikirlerinizi somutlaştırmak adına birtakım görüşmeler yapabilirsiniz. Yeni ve farklı bir yatırım olacağını düşünmeniz sizlere heyecan verici bir yola çıkmanızı sağlayacaktır.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi yoran koşullar daha fazla gündeme gelebilir. Ortaklı para konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Parasal konulardaki sıkışmalar sizi sıkıntıya sokabilir. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Yenilenme içine girmek isteyebilirsiniz. Banka işlerinize daha fazla özenmelisiniz.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bilmediğiniz konularda yeni şeyler öğrenmeniz için evren limitlerinizi zorlayabilir. Algılarınızı açıp yoğunlaşın.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızda iletişim sorunları ile karşılaşabilir, anneniz ve kadınlarla iletişimde problemler yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında enerjiniz yükselecek ve kendinizi her alanda daha iyi ifade edebilme şansı bulacaksınız.

12 Nisan 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İyi finans haberleri getirecek bir e-posta veya çağrı almanız olasıdır. Zihniniz, bu beklenmedik haber karşısında şaşırmaya başlayabilir. Herhangi bir alışveriş çılgınlığına sürüklenmemeye dikkat edin. Akıllıca yatırım yaparsanız bu para size oldukça uzun bir süre yetebilir.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenize karşı sevecen ve anaç duygular içindesiniz. Uzun sürecek yakınlıklara tanık olacaksınız. Mantıkla duygu karmaşası yaşayacağınız bir gün içindesiniz. Dikkatli olun. Çevrenize karşı tepkili olmayı bırakmalısınız. 

12 Nisan 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girmek aklınızın ucundan bile geçmiyor. Bugün patronunuz ile önemli bir konuşma gerçekleştireceksiniz ve sonunda kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz. Kendinizi bir konu hakkında geliştirmek isteyeceksiniz.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin sizi anlamadığını düşünüyorsunuz. İhtiyaçlarınızı açıkça anlatma ve tartışma yolunu seçin. Her ikiniz içinde uyumlu olan bir planı uygulamaya koymalısınız. İş yerinizde özgür olma ve yaratıcılığınıza izin verilmesini istiyorsunuz. Ancak istekleriniz gerçekleşmediğinde de çabuk öfkelenebilirsiniz. Kendiniziyerinizde güvende hissetmemekle ilgili duygularınız da oluşabilir. Bugün bir harcama konusunda kararsızlık yaşayabilirsiniz

12 Nisan 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 39' 26" R
Ay
Terazi
08° 27' 14"
Merkür
Boğa
04° 30' 43"
Venüs
Boğa
24° 12' 39"
Mars
Koç
14° 10' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 33"
Satürn
Balık
18° 01' 39"
Uranüs
Boğa
23° 26' 17"
Neptün
Balık
29° 24' 40"
Plüton
Kova
02° 02' 30"
Chiron
Koç
21° 39' 54"
Lilith
Başak
25° 25' 43"
True Node
Koç
14° 56' 34"
Son Güncelleme : 19/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>