Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendini Önemsiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2021, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Kalbinizle genel ruh haliniz arasında bir gerilim yaşanabilir. Aşk hayatınızda doğanız gereği bencil ve sabırsız bir tavır benimsiyorsunuz fakat bugün huzur ve denge ön planda olacak. Her durumda da verdiğiniz kadar aldığınızdan emin olun. Dünyada herkese yetecek kadar sevgi var. Sadık kalmak için başkalarının hakimiyetinde olmanızgerektiğini düşünmeyin.

Arabulucukla pek aranız yok ama, ama bugün hayatınızda her zaman göz göze gelemeyen bazı insanları bir araya getirmek için ideal bir gün. Mevcut astral dizilimle birlikte, insanların problemleri çözmek için birlikte çalışmasına yardımcı olmak için enerji toplanıyor. Kendinizi bir elçi ya da arabulucu olarak hareket ederken bulabilirsiniz, farklı gruplar arasındaki tartışmaları cesaretlendirin. Bu süreç herkese çok fayda sağlayacaktır.

Her şey hakkında bir fikir sahibi olmaya çalışırken bir konuda açık bir fikirinizin olması zor bir durum. Fakat herkes yapabiliyorsa, siz de yapabilirsiniz! Kabul edilemez olarak gördüğünüz bir şeyi şu an tolere ettiğiniz noktada görüşlerinizi yumuşatma sürecindesiniz. Bu yolda devam edin ve bugün bir şeyler belirsiz gibi görünse de hevesinizi kırmasına izin vermeyin.

Her zamankinden daha uzun ve büyük kucaklamalara ihtiyacın var. Seni silkelemek ve değiştirmek üzere etkili bir güç hayatına giriyor. Gereksiz tartışmalar ve sözel atışmalar seviyesine inme. Zıtlığa ne kadar direnirsen, karşına o kadar inatçı durumlar çıkacaktır. Evden çıkmadan, duygularını destekleyecek bir enerji kaynağını yanına aldığına emin ol.Bir grup heyecan verici insan evinize bir parti veya grup toplantısı yapmak için katılabilir. Harika bir ev sahibi olma yolunda ilerliyorsunuz ve bazı ilginç yeni insanlarla tanışmanız muhtemel. Sohbetler genellike bilgisayarlar ve modern teknolojinin diğer biçimlerine, ya da belki astroloji ve diğer esrarengiz konularda olabilir. Kaliteli vakit geçirecek ve çok şey öğreneceksiniz. Devam edin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi şarj etme ihtiyacı duyduğunuzda otomatik olarak verdiğiniz tepki yalnız bir şekilde meditasyon yapmak ve dünyadan uzaklaşmak oluyor. Zaman zaman yalnız vakit geçirme ihtiyacı hissediyorsunuz. Ama bugün dış dünyaya karşı açık olacaksınız, bu sizin için büyük bir sürpriz olacak. Eğer kendi düşüncelerinizde kaybolmazsanız, muhtemelen birisi ile tanışacaksınız.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Mars sizin burcunuzdaki seyrinin son günlerindeyken agresyona, sinire ve tahammülsüzlüğe açık enerjiler içinde olabilirsiniz. Kararsız kaldığınız konularda karşılaştırma ve artı-eksi değerlendirme ile doğru sonuçlara varabilirsiniz.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşadığın iletişim sorunlarının hayatına etki etmesine izin vermiyorsun. Her ne olursa olsun kendini ifade etmekten vazgeçmeyip, biçimini değiştirmeyi düşüneceksin. Yaşamın karşına çıkaracağı yeniliklere odaklanıp yeni başarıların için kendini hazırlıyorsun. Eğer sevgilisinden yeni ayrılmış bir Başak burcuysan, bir süreliğine kendi kabuğuna çekilmek isteyebilirsin.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi gelirlerinizi arttırmak için yeni ticari faaliyetleriniz olabilir. Sözleşmede sizin lehinize bazı şartlar yer alabilir. Eğer ne yaptığınızdan eminseniz, bugün sizin için yeni bir başarının ilk günü olabilir.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aile hayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Eskilere ait konular gündeminizi etkileyebilir. Dağınık olacağınız zamanlar söz konusu. Küçük kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Babanız ile ilgilenmeniz gerekebilir. Mesleki konularda işleri tamamlamak için büyük bir özveriyle çalışacaksınız. Yeni kararlar almak isteyebilirsiniz.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sizler açısından küslükleri ve kırgınlıkları bitirmek için oldukça uygun. Nezaket içinde bunu hatırlamanız yeterli olacaktır.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlar için aşırı çaba sarf etmeyin ve onlardan da aynı şeyi bekleyin. Bir şeyi önemsediğiniz için yapıyorsanız sorun yok, ancak iyilik yaptığınız kişiden bir beklentiniz olduğu için yapmamalısınız. Bugün büyük dram ve duygu gösterileriyle bir yere varamazsınız, bu yüzden denemeyin bile. Lafla peynir gemisi yürümez.

13 Eylül 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beraber çalıştığınız veya yaşadığınız insanlara karşı ilk adımı atarsanız, kendinizi daha sevecen insanlarla çevrili bulabilirsiniz. Bugün doğru kişiden gelen ufak bir hediye veya iltifatla kendinizi oldukça iyi hissedeceksiniz. Bu iyilik halini çevrenize de bulaştırmak için daha affedici olun.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşyerinizde değişimler ve yeni başlangıçlar için uyumlu dönemlerinizden birini yaşıyorsunuz. Paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yakın çevrenizde, komşu ve kardeş ilişkilerinizde beklenmedik durumlara dikkat etmeli, iletişimde, söz ve konuşmalarınızda fazla risk almamaya çalışmalısınız.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Paylaşımlar konusunda kendinizi daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Dikkatli ve dengeli adımlar atabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Sabırlı olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Kendinize güvendiğiniz ve bunu da etrafınızdaki insanlara belli ettiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir, güven tazelersiniz.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız inanılmaz güzellikte geçiyor. Sevgilinizle aranız şimdiye kadar hiç olmadığı kadar güzel olacak. Zaman zaman sizi kıskanması ufak çaplı tartışmalara yol açacak ama önemli bir sorun arz etmeyecek bu tartışmalar. Günlerdir yoğun bir tempo içinde çalışmanız, arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkileri soğutsa da bu günden itibaren eski neşenize kavuşup sosyal faaliyetlerinizi hızlandıracaksınız. Gelirinizin artması için biraz daha girişken olmanız gerekiyor.

13 Eylül 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 12' 25" R
Ay
Akrep
28° 32' 34"
Merkür
Koç
15° 59' 18"
Venüs
Koç
25° 39' 06"
Mars
Balık
26° 22' 32"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 53"
Satürn
Balık
16° 10' 59"
Uranüs
Boğa
22° 06' 03"
Neptün
Balık
28° 46' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 42"
Lilith
Başak
22° 51' 22"
True Node
Koç
15° 33' 47"
Son Güncelleme : 26/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>