Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Problemleri Yönetiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün farklı romantik maceralara dalın. İçinizdeki ateşi serbest bırakın ve tüm gruplarda liderliği elinize alın. Hayranlık uyandıran eğlenceli doğanız, bugün dışarı çıkıp oyun oynamak istiyor ve bu sayede kendinizi özgürce keşfetme imkanı sunuyor. Gününüzü gün edin; Dans edin, romantik doğanızın ortaya çıkmasına izin verin. Aşk hayatınızda, kalbinizin yeni ve heyecan verici maceralara açık olduğundan, ancak aynı zamanda, güvenliği ve öz saygınızı da dengede tuttuğunuzdan emin olun.

Bugün başkalarının düşüncelerine bağlıymışsınız gibi hissedebilirsiniz. Her zaman psişik bir tarafınız oldu ve bugün bu tarafınız gözler önüne serilebilir. Patronunuzun size ihtiyaç duyacağı bir şeye dahil olabilirsiniz. Bu işi vaktinden önce yaparak, bu kişiyi hassasiyetiniz ve inisiyatifinizle etkileyebilirsiniz. Ya da belki partnerinizin istediği bir şeyi fark edebilirsiniz. Bugün sezgilerinize göre hareket edin, hoş sonuçlar elde edeceksiniz!

İş hayatınızla ilgili bazı arzularınız olsa da, şu an isteklerinize göre hareket edeceğiniz bir zaman değil. Bunun zamanı düşündüğünüzden çok daha erken gelecek! İçinizdeki değişimin doğasını anlama aşamasındasınız. Açık bir şekilde sizi yeni yönlere çeken de bu. Sabırlı olun; bırakın dönüşüm rotasını tamamlasın.

Sıkıcı ve ağır hissediyorsun, tatlım. Eğer kendini profesyonel yaşamında veya özel yaşamında kanıtlamaya çalışıyorsan bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsin. Senin için değerli olan birine öfkelenmen olası görünüyor. Olumsuz hislerini çabucak yansıtma; çevrene karşı tutumların bundan kötü etkilenecektir.Bugün yoğun bir kendinizi iyileştirme seansı yapma fırsatı bulacak, etrafınızda dikkatinizi dağıtan insanlar olmadan özünüzle doğrudan iletişim kuracaksınız. Dikkatinizi isteyen içsel meseleye odaklanmak için elinizden geleni yapın. Bugün bu tür ihtiyaçlar için başkalarına bel bağlamak yerine böyle sorunları nasıl ele alacağınızı öğrenmeniz çok önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birisinin size değerlerinizi veya görüşlerinizi sorgulatmaya çalıştığını hissedebilirsiniz. Ama muhtemelen aynı zamanda, ne kadar uğraşırsa uğraşsın, düşüncelerinizi değiştiremeyeceğini hissedeceksiniz. Siz düşüncelerinizin arkasındasınız ve kolay kolay fikriniz değişmez. Bazıları dik kafalı olduğunuzu düşünebilir, ancak şu konuda rahat olun ki düşüncelerinizi değiştirmek için bu kadar uğraşan birinin muhtemelen bir niyeti vardır. Bu yüzden silahlarınıza sarılın.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam ediyor. Günün ilk yarısında beklenmedik telefonlar ve haberler alabilirsiniz. Yolculuk planlarınızda ani değişiklikler olabilir. Zihniniz daha çok çalışacağı için düşünmekten harekete geçmeye enerjiniz kalmayabilir. Zihnin kölesi olmayın.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Elektronik aletlerle yaşadığın sorunlar başını derde sokabilir. Telefonun bozulabilir ya da bilgisayarınla ilgili çözemediğin bir problem sinirlerini bozabilir. Önemli dosyalarını yedeklemeyi düşünebilirsin. Borç verdiğin bir arkadaşının borucunu ödemesi, maddi açıdan rahatlamanı sağlayabilir. Yine de gelir ve giderlerini hesaplarken daha dikkatli davranman gerektiğini fark edebilirsin.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Kendilerini kötü hissettiklerini size iletebilir, manevi desteğinize ihtiyaç duyabilirler. Sorun çözme beceriniz, bugün en çok danışacağınız yönünüz olacaktır.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizle görüşmeler ve kardeşlerle ilgili konular daha çok dikkatinizi çekebilir. Yeni haberler ve dedikodular da gündeme gelebilir.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seyahat planlarınızı gerçekleştirmek için uygun bir zamandasınız. Tatil değil size menfaat sağlama odaklı planlarınızı gerçekleştirmeye yönelin.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başkalarının sizin hakkınızdaki düşünceleriyle fazlaca ilgilenebilirsiniz. Daha fazla takdir ve dikkat bekliyorsunuz. Zeki ve etkili bir insansınız ve bazen insanlar yeteneklerinizi hafife alıyor. Başardığınız işlerin ne kadar zor olduğunun farkında değiller. Hissettiğiniz baskıları güvendiğiniz biriyle konuşabilirsiniz. Diğerleri stresinizi daha iyi anlarsa, size daha çok destek olabilirler.

11 Eylül 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Doğrudan çatıştığınız bir kişiyle daha fazla ilişkinizi ne kadar sürdürebilirsiniz? Ya çatışmayı bırakıp anlamaya çalışmalı ya da bu kişiyi hayatınızdan çıkarmalısınız. Bu konu üzerine biraz düşünmenizde fayda var.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizde ön plana çıkarmanın zamanı. Karşınıza çıkacak fırsatlar size birtakım tereddütler yaşatabilir. Bırakın eskimiş düşünceleri ve bir an önce atılımlarınızı gerçekleştirin. Mesleki anlamda iyi bir dönemimdesiniz

11 Eylül 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ile işi birbirine karıştırıyorsunuz. Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip daha kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz bir kişiye rastlayabilirsiniz. Hatta yeni bir yaşam kurabilirsiniz. Uzun seyahatlere çıkmayı ne zamandır düşünüyordunuz.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kişisel önceliklerinizi belirleme ve bu doğrultuda adım atma konusunda sorunlar yaşanabilir. Tavırlarınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın. İstediklerinize hemen ulaşmak istiyor olabilirsiniz ancak bunun şu an için pek de mümkün olmayacağını bilmeniz gerekmekte. Amaçlarınız doğrultusunda hareket edebildiğiniz takdirde herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kötü niyetli kişilerin dedikoduları sevgilinizle aranıza bozacak. Oysa bu tatsız dedikoduların asıl nedeni de sizi birbirinizden ayırmak. Her ikinizde uyanık olup bu sözlere kulak tıkamalısınız. İş hayatınızdaki problemleri abartıp kendinizi boş yere üzmeyin. Çok önemli bir konuda yüzeysel düşünüyorsunuz. Derinlemesine düşünüp doğru sonuçlara ulaşmanıza engel olan yanlış duyumlarınız var. İş hayatınızdaki yeni bir gelişme ekonomik olarak rahatlamanızı sağlayacak.

11 Eylül 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 20' 46" R
Ay
Başak
15° 54' 51"
Merkür
Koç
17° 16' 32"
Venüs
Koç
18° 14' 13"
Mars
Balık
21° 43' 24"
Jüpiter
Boğa
21° 33' 49"
Satürn
Balık
15° 36' 30"
Uranüs
Boğa
21° 45' 58"
Neptün
Balık
28° 34' 41"
Plüton
Kova
02° 03' 54"
Chiron
Koç
20° 03' 49"
Lilith
Başak
22° 11' 21"
True Node
Koç
15° 37' 21"
Son Güncelleme : 20/04/2024 01:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>