Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yenilik Arıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2021, Cuma

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün, rahatlamak için iyi bir gün. Biraz sosyalleşmek için zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Bazı düşüncelerinizi ve hayallerinizi paylaşmanız için yakın bir arkadaşınızı öğle yemeğine davet edin. Sizi önemseyen biriyle vakit geçirmek daha iyi hissettirecek. Ayrıca sevgilinizle evde tembel bir akşam geçirme fikrine de sıcak bakabilirsiniz. Birlikte basit şeyler yapın: bir film izleyin, konuşun ve sarılın.

Bugün en iyi halinizde değilsiniz. İş yerinde, önemli toplantılar planlama veya projelere başlama zamanı değil. İş arkadaşlarınızı motive etmeye çalışırken tüm enerjinizi kaybedebilirsiniz. Öte yandan, eğer profesyonel hayatınızın yeniden düşünülmesi gereken bazı yönleri varsa, bunu yapmak için mükemmel bir zaman ...

Kafanızdaolması gerektiğinden daha fazla parasal sorunlar olabilir. Onları biraz fazla büyütüyor ve normalde olduğundan daha kötü görüyor olabilirsiniz. Bu nedenle, objektif olmak için özel bir çaba harcamanız mantıklı olabilir. Bir şeylere kestirme yoldan ulaşıp geçici ekonomik önlemler alma ihtiyacı duyabilirsiniz fakat şu anki durumunuz 1 veya 2 hafta içerisinde normale dönecek. Rahat olun!

Güçlü fikirler karşına çıkabilir ve bir miktar kafa karışıklığı yaratabilir. Sana söyleneni tam olarak anlamakta zorlanabilirsin. Anlamak için yeteri kadar zaman ayır ve önüne gelen bilgi yığınının seni bunaltmasına izin vermemeye çalış. Duyguların karışık olabilir; biraz kendinle baş başa kal.Bugün birisinin size değerlerinizi veya görüşlerinizi sorgulatmaya çalıştığını hissedebilirsiniz. Ama muhtemelen aynı zamanda, ne kadar uğraşırsa uğraşsın, düşüncelerinizi değiştiremeyeceğini hissedeceksiniz. Siz düşüncelerinizin arkasındasınız ve kolay kolay fikriniz değişmez. Bazıları dik kafalı olduğunuzu düşünebilir, ancak şu konuda rahat olun ki düşüncelerinizi değiştirmek için bu kadar uğraşan birinin muhtemelen bir niyeti vardır. Bu yüzden silahlarınıza sarılın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun süredir hayatında olmayan bir arkadaşını düşünmek bugün canını mı sıkıyor? Bu kişi muhtemelen seni düşünüyor ve onunla iletişime geçmen için bilinçsiz bir şekilde mesajlar yolluyor. Eğer mümkünse onu ara, ama eğer ona nasıl ulaşacağını bilmiyorsan elinde telefon numarası ya da e-mail adresi olabilecek kişileri tanıyorsun, onları bir dene. Daha fazla yapabileceğin bir şey yoksa, bir zamanlar arkadaş olduğun ve yeniden olabileceğin birisi ile iletişime geçebilirsin.

10 Eylül 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Akrep burcunda ilerliyor. Gün içerisinde işlerinizde ve çalışmalarınızda daha titiz veya detaycı olabilirsiniz. Karşınıza gelen olaylara daha sorgulayıcı yaklaşabilirsiniz. Maddi konularda bir sıkışıklığa dikkat.

10 Eylül 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınla farklı düşüncelere sahip olman tartışmalara yol açabilir. Sevgi gezegeni Venüs, sabit burçta konumlanıyor. Evli bir Başak burcuysan, evliliğinizin monotonlaştığını düşünüyorsanız farklı deneyimleri araştırmaya karar verebilirsiniz. İlişkisini sonlandırmış bir Başak burcuysan, yeni aşklara yelken açmadan önce iyice düşünmelisin. Sağlığınla ilgili konularda hassasiyetin artabilir.

10 Eylül 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal boşluğunuzu alışveriş ile kapatmaya çalışıyorsunuz. Maddi kaynaklarınızı idareli kullanmalısınız. Kısa süreli keyif, size uzun süreli bir gelir gider dengesizliği olarak dönebilir. Sadece ihtiyaçlarınıza odaklanın.

10 Eylül 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdekilerle ilişkilerinizde beklentileriniz artabilir. Güven ve istikrar arayışı içinde olabilirsiniz. Maddi konularınız üzerinde düşüneceğiniz zamanlar var. Yazışma ve konuşmaların yoğun olduğu bir gündesiniz. Kardeşlerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Alacağınız yeni haberler gününüzü etkileyebilir.

10 Eylül 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

En büyük dostunuzun kendiniz olduğunu hep hatırlayın. Kendiniz ve hayalleriniz için göstereceğiniz bilinçli çaba size hayat yolunda hem tecrübe hem de başarı getirir.

10 Eylül 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son zamanlarda çevrende gezinen kara bulutlar, taze rüzgar tarafından dağıtılacak. Başka ne isteyebilirdin ki? Bugün geçtiğimiz günlere göre adeta çocuk oyuncağı! Daha iyi ve dinlenmiş hissedeceksin. İnsanlarla daha fazla etkileşim kurmaya bak. Özellikle fikirlerine ilgi duyduğunu gösterirsen sana minnettar olacaklardır.

10 Eylül 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Finansal açıdan iyi bir haber sizi bekliyor. Ancak bu haber sizi gereksiz harcamalardan uzak tutmalı. Akşam saatlerine dikkat etmenizde fayda var. Yakın çevrenizde gerçekleşecek bir olay sizi yorabilir.

10 Eylül 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda karşı tarafı ikna etme sorunu yaşayabilirsiniz. Ay’ın konumu, hisseli paraların çalışma şeklini gündeme getirirken, kişisel başarınızı kullanma konusunda size fırsatlar sağlıyor. Gizlilikler söz konusu olacak.

10 Eylül 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız.

10 Eylül 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Amaçlarınız doğrultusunda hareket ederken daha sabırlı olmalısınız. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeniz gerekiyor. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelme şansınız var. Çabalarınızın karşılığını almak için biraz daha beklemede kalmalısınız.

10 Eylül 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda fırtınalı bir gün sizi bekliyor. Bunun nedeni, uzun zamandır yakın dostunuz olan birinden hoşlanmaya başlamanız olabilir. Ona karşı hislerinizi ilk fark ettiğinizde suçluluk duyabilir ve bu hisler yüzünden arkadaşlığınızı mahvedeceğini düşünebilirsiniz. Ancak, bu suçluluk duygusu bile, ona karşı olan hislerinizi değiştirmeyecek. İş yerinde endişelere kapılmadan, herkes açısından doğru yolu bulmaya çalışmalısınız. Beklediğiniz bir haberin gecikmesi sinirlerinizi gerebilir.

10 Eylül 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 57' 00" R
Ay
Akrep
25° 13' 59"
Merkür
Koç
15° 58' 56"
Venüs
Koç
25° 19' 35"
Mars
Balık
26° 10' 18"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 13"
Satürn
Balık
16° 09' 31"
Uranüs
Boğa
22° 05' 09"
Neptün
Balık
28° 45' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 23' 48"
Lilith
Başak
22° 49' 37"
True Node
Koç
15° 34' 34"
Son Güncelleme : 25/04/2024 19:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>