Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Bütçe Kontrolün Dağılıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Kendinize biraz zaman ayırmaya ihtiyacınız olabilir. Günün enerjisi sizi biraz fazla hassaslaştırabilir. Muhtemelen büyük insan kalabalığı ile çevrili olmak istemeyeceksiniz ve kendinizi bunalmış hissedeceksiniz. Uzun bir yürüyüşe çıkın ve biraz meditasyon yapın. Aklında çok şey olduğunu görebilirsiniz. Hayattan gerçekten ne istediğinizi düşünün. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için neler yapabileceğinizi değerlendirin.

Evet, ikır evinize sığınmak profesyonel yaşamınızda yapılacak sayım ve değerlendirme gibi önemli işleri halletmektense çok daha cazip olacak. Yapmanız gerekiyorsa devam edin ve bir iki günlüğüne saklanın. Ama harekete geçmenizin çok uzun sürmesine izin vermeyin.

Uzakta yaşayan bir arkadaşınızdan bazı şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Bu muhtemelen sizi doğrudan etkilemeyecek çünkü çoğunlukla dünya ekonomisi, siyaset veya büyük işlerle alakalı bir haber fakat genel olarak topluj üzerindeki uzun-vadeli etkilerinden dolayı endişelenebilirsiniz. Diğer arkadaşlarınızla bu konudan doğan tartışmalar yapabilirsiniz. Objektif kalmaya ihtiyacınız var ancak bu konuyla ilgili haberleri takipte kalın. Görüldüğü kadar ciddi bir durum olmayabilir.

Okuyup araştırma yapmak için uygun bir gündesin. Zihinsel olarak enerjin yüksek olacak ve bilgiyi çok kolay özümseyeceksin. Çözmek istediğin bir sorun varsa, düzgün bir çözüm üretebilirsin. Gün bittikten sonra ise kendini çok iyi hissedeceksin; sonuçta beynini güzel şeyler için kullandın! Zekana ve bilgeliğine güvenmelisin.İç sesinize güvenin. Gezegenlerin şu anki hizalanmaları hali hazırda sahip olduğunuz sezgisel yetileri ortaya çıkarmaya uygun. Hemen hemen herkesin böyle yetileri vardır; önemli olan bunlara ne derece inanmayı yeğlediğimizdir. Altıncı hissimiz de en az ötekiler kadar güvenilirdir, çünkü diğer beş duyudan topladığı verilere bağlı olarak işler. İçinizden bir ses bir şeylerin yolunda olmadığı söylüyorsa ona inanın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tembellik etmek için bir bahaneniz yok o yüzden güneş doğmadan yataktan çıkın. Daha çok adım attıkça daha mutlu olduğunuzu göreceksiniz. Mağaranızdan çıkıp çevrenizdeki insanlara fikirlerinizi anlatın. Açık havaya çıkıp rüzgarın şarkısını dinleyin. Aktif ve esnek olun. İnsanların duyguları bugün yüzeye daha yakın, o yüzden her şeyi hafif ve aktif düzeyde tutun.

5 Eylül 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sezgileriniz güçlenirken insanların gizli düşüncelerine, arka planlarına kafa yorabilirsiniz. Bazılarınız kendi mutluluğu için sorun ve sıkıntıdan uzaklaşmak isteyebilir, izole olmak veya kendi konfor alanında kalmak için hareket edebilir. Yaratıcılığınız ise artıyor.

5 Eylül 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini şartlandırdığın düşünceler gün içerisindeki davranışlarını etkileyecek. Bu yüzden arkadaşlarından gelen davetleri nazik şekilde geri çevirebilirsin. Ay, öğleden boşlukta hareket edecek. Mutfağın ile ilgili ufak harcamaların dozunu biraz kaçırabilir ve beklemediğin kadar bütçeni aşabilirsin. Evli bir Başak burcuysan, eşinle aranızdaki sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz.

5 Eylül 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kitleler önünde size oynayan kişiler olacaktır. Eğer onlarla aynı savaşın içinde değilseniz, sizi sadece kendi mücadeleniz ilgilendirir. Cevabınızı farklılığınız ve duruşunuzla verebilirsiniz.

5 Eylül 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz daha dikkatli davranmak ve eski hataları tekrarlamamak gerekiyor. Duygusal açıdan anlaşılmaya ihtiyacınız olabilir.

5 Eylül 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi sosyal hissettiğiniz ve çevrenizle keyifli vakit geçirdiğiniz gündesiniz. Bilhassa yalnız olan Başak’lar kalbinizde biri varsa konuşmaktan çekinmeyin.

5 Eylül 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin için duygusal açıdan bu ayın en güzel günlerinden biri, dolayısıyla "ah zavallı başım" ruh halinden sıyrılın ve biraz eğlenin. Daha sistemli bir biçimde harekete geçmek istediğinizi fark edeceksiniz. Bu isteğe kulak verin ve detaylara çok dikkat edin. Pek çok kişinin, auranızın yarattığı besleyici ve destekleyici havanın peşinde, size tutunduğunu fark edebilirsiniz.

5 Eylül 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün biraz geri çekilmek ve azalan enerjinizi toparlamak için zaman ayırın. Bir kozadaymış gibi yenilenin ve başka biri olarak hayata dönün. Bu süreçte kendinizi çok yoğun birprogramından veya kalabalık ve telaşlı davetlerden uzak tutmak faydalı olabilir. Bu dinlenme bazı şeyleri geride bırakmanızı sağlayabilirse, aşk hayatınızda yeni bir sayfa açılabilir.

5 Eylül 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Siz kaliteden ve duygusal paylaşımdan yanasınız. Aynı frekansı karşı taraftan da beklediğiniz için, hayal kırıklığına uğradığınız zaman ve kendinizi geriye çekiyorsunuz. Çevresel yoğunluğunuzun fazla olduğu bir gün.

5 Eylül 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

5 Eylül 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile aranızda çocuk sahibi olmak konusunda ufak bir konuşma geçebilir. İş yerinizdeki tecrübeli arkadaşlarınızdan çalışmalarınız ile ilgili çok önemli ipuçları öğreneceksiniz. Bugün sevdiklerinizle vakit geçirmeyi deneyin.

5 Eylül 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aklınızdave aşk yaşamınızda yapmanız gereken değişiklikler var, olumsuz ihtimaller harekete geçmenizi engelliyor. Her şeye rağmen ilişkiyi hareketlendirme çabalarınız, heyecanınızı diri tutuyor. Zaman zaman kapris olarak gördüğünüz tavırları anlamaya çalışın. Yakın bir arkadaşınızın sizinle ilgili önerilerini dikkate almanız, önemli bir konuda işinizi kolaylaştıracak. Ertelediğiniz işle ilgili bir görüşme bu gün yine gündeme gelebilir. Köklü değişiklikler için çok kolay adım atamıyorsunuz. Cesaretli olun.

5 Eylül 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 19' 39" R
Ay
Akrep
04° 38' 56" R
Merkür
Koç
16° 04' 38"
Venüs
Koç
23° 16' 19"
Mars
Balık
24° 53' 00"
Jüpiter
Boğa
22° 30' 06"
Satürn
Balık
16° 00' 08"
Uranüs
Boğa
21° 59' 33"
Neptün
Balık
28° 42' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 09"
Chiron
Koç
20° 18' 02"
Lilith
Başak
22° 38' 32"
True Node
Koç
15° 38' 15"
Son Güncelleme : 24/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>