Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yardıma Koşuyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2021, Perşembe

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün, sahne sanatçısı modunuzda olabilirsiniz. Sizinle aynı burca sahip bir sürü ünlü aktör, avukat ya da politikacı var. Bu, sizi dinamik bir karakter yapan aslan enerjisinden kaynaklanıyor! Bugün bu yönünüz ön planda olabilir. Bir çeşit sunumlar yapabilirsiniz ve enerjiniz de olumlu tepkiler alacak. Ya da eğlenceli veya etkili insanların olduğu sosyal bir etkinliğe katılabilirsiniz, cazibeniz burada da insanların ilgisini çekmeyi başaracaktır.

Sizin için önemli olan evde yapmanız gereken bazı işleriniz olabilir, ancak beklenmeyen ziyaretçilerin bugün için başka fikirleri olabilir. Sinirlenmenize veya öfkelenmenize izin vermeyin. Sadece kibar ama direkt bir şekilde neler olup bittiğini açıklayın ve arkadaşlarınızla daha sonra buluşmak için gerekli düzenlemeleri yapın. Muhtemelen anlayacaklardır, bu yüzden aklınız başka bir yerde olduğunda iyi ev sahibini oynamanıza gerek kalmayacak.

Çoğu insan konu hakkında bilgisi olan diğer insanların onlara söyledikleriyle düşüncelerini şekillendirir. Belli başlı fikirler entelektüeller arasında bile moda olabiliyor. Bugün böyle bir şey için hiç sabrınız yok. Aslında, sahte entelektüelleri şaşkına çevirmek için kaba bir dil kullanmak isteyebilirsiniz. Fakat şaşıracak gibi değiller. Size sadece burun kıvırıp ve kaşlarını çattıktan sonra arkalarını döneceklerdir. Bir çizgi film açın, size iyi gelecek.

Kendini yazı alanında deneyebilirsin. Böylece düşüncelerini ifade edebilir; yalnızlık veya üzgünlük gibi duygularını yapıcı sonuçlara kapı aralayacak şekilde dışarı akıtabilirsin. Şiir ve yaratıcı kurgu, yıllardır tam da bu sebeplerle kullanılıyor. Eğer yazmak seni bazı şeylerden kurtarıyorsa, bugün yine buna sarılabilirsin. Kendini bırak ve düşüncelerin kağıda dökülsün; gramer ya da imla hatalarına bile takılma. Bunları sonra düzeltirsin. Bu aktivitenin ne kadar keyifli olduğunu görünce şaşıracaksın.Son zamanlarda, biraz takdir edilmek ve onaylanmak istemiş olabilirsin. Bugün, hangi patikanın hedeflerine ulaşman için daha elverişli olduğu bilgisini sana gösterecektir. Başarılı olmak için, her şeyi dikkatlice planlamalı ve sadece tek bir şeye odaklanmalısın. Hedefine giden yolda, arkanda destek olduğundan emin olmalısın. Önünde uzun ve engebeli bir yol var; başarmak zorundasın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal özgürlüğe ihtiyacın var. Nasıl hissedeceğin konusunda baskılandığın bir durum içinde olduğunu düşünerek kendini tuzağa düşmüş gibi hissedebilirsin. Eğer kendini olaydan uzaklaştırmayı başarabilirsen, gerçekten de bir başkasını ilgilendiren bir dramaya karıştığını göreceksin. Şu anda kendini özgürce ifade edebilmek için bir çıkış yolu bulman oldukça elzem.

2 Eylül 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne hızlı başlayabilir ve bir koşturmaca içerisinde olabilirsiniz. Evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir, yaşam alanınızı ve sorumluluklarınızı bir düzene sokmak isteyebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeniz ve sinirlerinizi korumanız, kazalara karşı dikkat etmeniz gereken bir gün.

2 Eylül 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki kişilerle olan diyalogların bugün özelinde artış gösterecek. Yakın bir arkadaşının yardım çağrısına, kulak verecek ve soluğu onun yanında alacaksın. Evli ve çocukları olan bir Başak burcuysan, ailenle vakit geçirmek için plan yapabilirsin. Sorun yaşayacağını düşündüğün ortamlarda sakinliğini korumak için direnmen gerekebilir.

2 Eylül 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal etkileşimlere dayanamıyorsunuz. Sizi manipüle eden kişilerle bazı paylaşımlar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Kendinizden ödün vermekle fedakarlık arasındaki çizgide, doğru yerin neresi olduğunu bulmalısınız.

2 Eylül 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal gruplarınızdaki konularınız gündeminizi etkileyebilir. Geleceğinizle ile ilgili beklentileriniz hakkında farklı konular gündeme gelebilir. İş hayatınızda başkalarından destek alabileceğiniz zamanlar var. Sabah saatlerinde kendinizi keyifli ve şanslı hissedebilirsiniz. Akşama doğru yapacağınız planlarda değişiklikler olabilir.

2 Eylül 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk konularında şanslı olabilir, iletişim yetenekleriniz ile karşı cinsi hızlıca etkileyebilirsiniz. Başarı o zaman gelecektir.

2 Eylül 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Doğaüstü olarak adlandırabileceğimiz bazı anların oluyor, esrarengiz yollarla çevrendeki şeylerle bağlantı kurabiliyorsun. Bugün bu tarz deneyimlerle dolu olacak. İnsanların cümlelerin sonunu onlar söylemeden getirebileceksin ve seni kimin arayacağını tahmin edebileceksin. Şimdiye kadar zorlanacağını düşündüğün bir mesele hakkında ani bir şekilde bir aydınlanış yaşayacaksın. İlişkilere gelirsek, kendini insanların ruhlarına bakarken bulduğunda, berrak bir algıya sahip olduğuna emin olmalısın.

2 Eylül 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın zamanda daha fazla sürprizle karşılaşmayı bekleyebilirsiniz. Biri hoşunuza gitmeyecek bir şekilde hayatınıza dahil olabilir, eğer bu kişinin hayatınızdaki biriyle yakınlığından rahatsız oluyorsanız sorunu bir yabancı olan bu yeni misafirle değil, hayatınızdaki insanla çözmeye çalışın.

2 Eylül 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Canlı bir gününüzdesiniz. Gereksiz yere verdiğiniz sözlerden dolayı canınız sıkılabilir ve bazı işleriniz erteleyebilirsiniz. Fazla çalışıyor ve elinizdeki işleri bir an önce bitirmeye özen gösterirken, yardım alabilirsiniz.

2 Eylül 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kırılganlığınız yüzünden oldukça stresli günler yaşamanız mümkün. Aşırı hassas ve alıngansınız. Bu sıralar bazı ailevi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Her zamankinden güçlü olmanız gereken bir günde kırılganlığı bir tarafa bırakın. Bu zor günlerde yalnız olamayacağınızı da bilin.

2 Eylül 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal gruplarda dikkat çekebilirsiniz. İş bağlantısı kurabileceğiniz kişilerle tanışabilirsiniz, ancak bağlantı kurmakta ya dabirliği kararları almakta acele etmeyin. İleride yanılabilirsiniz.

2 Eylül 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hataları kolay affetmeyen bir tavır içindesiniz, fakat sevdiğiniz kişinin size ne kadar düşkün olduğunu da unutmayın. Kalbi boş olanlar, gerçek kişiliğinizi gösterdiğinizde biri size aşık olabilir. İş ortamınızdaki bazı düzensizlikler ve insanlar arası uyumsuzluk sizi çok etkiliyor. Verimliliğiniz azalabilir. Yakın bir arkadaşınıza maddi anlamda destek olabilirsiniz. Yakın döneme kadar sizi yoran sağlık problemleri giderek azalacak. Kendinizi daha zinde hissedeceksiniz.

2 Eylül 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 14' 26" R
Ay
Akrep
28° 58' 46"
Merkür
Koç
15° 59' 22"
Venüs
Koç
25° 41' 40"
Mars
Balık
26° 24' 09"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 22"
Satürn
Balık
16° 11' 10"
Uranüs
Boğa
22° 06' 10"
Neptün
Balık
28° 46' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 49"
Lilith
Başak
22° 51' 36"
True Node
Koç
15° 33' 41"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>