Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Çevrenin Sevgisini Kazanıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ağustos 2021, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Son zamanlarda yapmış olduğunuz sıkı çalışma ve detay odaklı planlama gerçekten işe yaramaya başlıyor. Önemli olan hassasiyetinizi korumak ve insanlara nerede hizmet edebileceğinizi bulmak. Anaç yönünüz, kendini faydalı bir şekilde ifade etme ihtiyacını hissediyor. Bugün kalbinizi takip edin ve duygularınıza kulak verin. En dikkat etmeniz gereken şey ise kendinize çok fazla yüklenmeyin.

Son zamanlarda biraz tanınmak ve takdir edilmeyi arzuluyor olabilirsiniz. İşyerinde, gözünüzü terfiye dikmiş olabilirsiniz. Önümüzdeki gün, hangi yolun en üretken olacağını gösterecek. Başarılı olmak için her şeyi dikkatli bir şekilde planlamanız ve tek bir hedefe odaklanmanız gerekir. Temel olarak, bu hedefe yönelik desteğinizin olduğundan emin olmalısınız. İleride zorlu dağ var ama bunun üstesinden gelmek zorundasınız!

Bugün, rutin yaşantınız size çok sıkıcı gelebilir ve aniden zincirlerinizi koparıp bir kaçamak yapmak isteyebilirsiniz. Hala yükümlülüklerinizi yerine getirme hissi içinizde olabilir fakat bu his geçecek. Eğer bugün de geçmezse, hayatınızdaki belli alanları bir kez daha değerlendirmeniz gerekebilir. Etrafınızda bir sürü fırsat var ve hayat gelişmenize olanak vermeyen bir durumda takılı kalmak için çok kısa.

Başkalarına karşı bugün müsait olabilecek misin? Çevrenden biri sana içini dökmek istiyor olabilir. Eğer bu kişiyle arandaki etkileşimin yüzeyselliği seni rahatsız ederse, bugünün atmosferinin ne tarz da olduğunu anlamış olursun! Evet, bugün müsaitsin, ama her şey için de değil! Şu anda vaktini çarçur edecek bir modda değilsin!Yol kenarındaki otostopçuyu arabana almak ilk bakışta fazlasıyla riskli görünebilir ama senin için zenginleştirici ve farklı bir deneyim de olabilir. Biinmeyen şeylere ve tanınmayan kişilere karşı duyulan korkuyu ifade eden “tehlikeli yabancı” mitini unut. Bilinmeyen üzerinden bir risk al bugün ve korkularının seni güzel deneyimlerden alıkoymasına izin verme.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tek yapmak istediğin şey konuşmak. Her şey hakkında bir fikrin var gibi duruyor ve bir kez başladın mı, durmak kolay olmayacak. Kendini frenlemek için elinden geleni yap ki çene çalmaya kendini kaptırıp sorumluluklarını aksatma. İyi haber şu ki, bu dönemde kendini diğerlerine açman ve ifade etmen olası.

28 Ağustos 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün beklediğiniz bir haber gelebilir, başvurularınız sonuçlanabilir. Sizden veya karşınızdakilerden yana bazı sırlar açığa çıkabilir. Karşınızdaki insanları daha iyi tanıyabilirsiniz. Beklentilerinizin, kriterlerinizin ve hedeflerinizin yükseldiği bir gün.

28 Ağustos 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Titiz davrandığınhayatında, ılımlı tavrın ile çevrendekilerin sevgisini ve takdirini kazanıyorsun. Gelen eleştiriler olsa da sen buna aldırış etmeyeceksin. Fazla kilolarından kurtulmak isteyebilir, bunun için de spora başlayabilirsin. Aile içerisinde gündeme gelecek konularda, ortak bir noktada buluşmanız, içini rahatlatacak.

28 Ağustos 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Boş vakitlerinizin fazla olmasından şikayetçisiniz. Aktivite olması amacıyla yeni bir kurs araştırmasına giriş yapıyorsunuz. Sevdiğiniz bir hobinin üzerinden ilerleyerek keyif alanınızı profesyonelhayatınız haline getirebilirsiniz.

28 Ağustos 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize güveniniz daha yüksek ve olaylara daha olumlu bakabilirsiniz. Uzaklar ve yolculuklar da dikkat çekebilir.

28 Ağustos 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızdaki fırsatları değerlendirmek isteyebilirsiniz. Zamanı iyi geçirirken bilgi edinmeyi de sevebilir ve keyifli bir hale getirebilirsiniz.

28 Ağustos 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak isteyebilir, bir seyahat planlayabilirsiniz. Esas olarak kendinizi biraz sıkışmış hissediyorsunuz. Son zamanlarda üzerinize fazlacayüklemiş olabilirsiniz, biraz dinlenmeye çalışın.

28 Ağustos 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizde beraber geçirdiğiniz güzel bir zaman dilimi size çocukluğunuzun mutlu günlerini anımsatacak. Yetişkin hayatınızın da aynı saf neşe içinde geçmesini istiyorsanız size yaklaşan insanlar karşı daha önyargısız olmaya çalışın. Sevgiliniz uzun süredir istediğiniz bir şeyi hediye edebilir.

28 Ağustos 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel becerilerinizi çevrenizle paylaşmaktan hoşlanıyorsunuz. Fikir üretebileceğiniz ve çeşitli faaliyetlerde boy göstereceğiniz bir gün içindesiniz. Bilgilerinizi belli bir potada toplayarak depolamayı seviyorsunuz.

28 Ağustos 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

28 Ağustos 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte romantik ve tutkulu bir gün geçireceksiniz. Finansal hesaplarınızı çok iyi bir şekilde yönetiyorsunuz. Fiziksel sağlığınız için daha sağlıklı beslenmeye ve spor yapmaya başlamalısınız.

28 Ağustos 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kalbiniz boşsa aşk hayatınızda olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Bir partneriniz varsa onunla ileriye dönük yapacağınız konuşmalar ikinizin de moralini yükseltecek. Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin. Para biriktirme isteğiniz giderek ağır basmaya başladı, ileriye dönük planlar yapmak için karşınıza fırsatlar çıkacak. Kilonuzu muhafaza etmek için aşırılıktan kaçının.

28 Ağustos 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 49' 18" R
Ay
Akrep
23° 35' 01"
Merkür
Koç
15° 58' 52"
Venüs
Koç
25° 09' 49"
Mars
Balık
26° 04' 11"
Jüpiter
Boğa
22° 51' 23"
Satürn
Balık
16° 08' 46"
Uranüs
Boğa
22° 04' 43"
Neptün
Balık
28° 45' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
20° 23' 20"
Lilith
Başak
22° 48' 44"
True Node
Koç
15° 34' 56"
Son Güncelleme : 25/04/2024 16:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>